delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 abi bosver spoileri zaten izlemesin kimse. arkadas bi dizideki herkes mi olumden doner :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sdfesafaasdfsdfg kavak yelleri ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Pelin Karahan öldüyse dizinin izlenmesi için bir sebepte kalmadı demektir, ben Pelin için bakıyordum arada müthiş tatlı hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ölmemiş ya. Aşırı morfin yüklemesinden öldü sanmışlar, morga bile kaldırmışlar. Ama sonra diriltmişler. Ben izlemiyorum da arkadaşım dedi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 spoiler mi bütün heyecanı gitti dizinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kıyamet kopsun şu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sarışın kız ölmesin. hatta hiçbir sarışın ölmesin. biz ölelim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 napae said: Ölmemiş ya. Aşırı morfin yüklemesinden öldü sanmışlar, morga bile kaldırmışlar. Ama sonra diriltmişler. Ben izlemiyorum da arkadaşım dedi sdfg ahahahaha kotu senaryo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 cok uzun zaman sonra oturdum izliyorum ama bence bu diziye agzi yamuk cocugun acilen donmesi lazim ole olmuyor sarp apakla flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar