cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 avatar bile yapıyo msn'de=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Ne diyosunuz olm full çektim izliyorum baştan hatun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 söleseydin ben maça getirirdim dvd'ye çekip=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Istanbul' a geldikten sonra suxor oluyor dizi. Aslı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 son 2 bölümdür izliyorum, çok güzel gidiyor dizi, espriler filan gayet iyi bi de mine çok gelişme kaydetmiş, oyunculuk filan daha az yapmacık geliyor, rolündeki gerçekçilik de artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Dağhan için bakıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Sırf şu güzel bayan için bakıyorum ara sıra: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bu mu güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Makina'da okuyoruz hacu, bize hepsi güzel geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hahahah sevgi anlaşmak değildir, mühendisde sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bazen küçük bir an için limit bile alınır eheh iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Yok yav fikrimi değiştirdim, çok güzel kız bence, ruhumu bile satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o deil de kaç bölüm oldu aslı hala penguen gibi atıyor adımlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 efenin ki tatlı . aslı baydı . güzeldi eskiden. diğeri için sarışın , fikirlerim aynı . ama seviyorum onu da öf bağırmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben bugun izledim ilkkez cocuga bakan kızla ne bicim konuştu cocugun annesi okulunu yakarım falan baskete falan gittler sonra öldürecektim. bida da izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 müzikleri fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 gençlerin izliyecileceği sürekli takip edebileceği kaç tane dizi var büyük kanallarda? kavak yelleri bunların arasında bence en iyisi komedi ve dram iç içe kıpır kıpır bi dizi.müziklerde fena deil.senaryo çakma ama o kdr olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 GENCO VAR ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 efe suyun gönlünü kazanmak için össye kasıcak seneye hepsi ünide heyecan devam etçek,senaryo b.ka sarmıştı,kurtardılar biraz. Ama efenin herşeyin içinde olması baydı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yalnız diziyi takip ediyorum her hafta, Mine'yi oynayan kız çok iyi oyuncu, gelecek vaad ediyor. Ağlayıp bağırdığı bir sahne vardı, çok zordur öyle bir sahne, harika oynadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Su gibisi yok dizide. Eskiden Mine favorimdi, saçma sapan işlere kalkıştı, kendi küçülttü. Yürü Su! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 su leş ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Yalnız bu perşembe dananın kuyruğu kopacak gibi,Mine gene burnunu sokuo heralde(tam olarak bilmsemde)izledğim fragmanda Ayşe hanım mineye bağırıyodu insanların hayatına burnunu nie sokuon die,İşte babasıda çocuğun bilalden olmadığını öğrenio,Üstüne gidio Denizin babasını bıçaklıo,Sonra o arada Aslıda Deniz le birbirini sevdiğini söylüyo,Babası bi fırçada onlara atıo,Sonra bilal le cananı evlendiriceğini söylüyo.... Neyse perşembeyi iple çekiyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 kamil yine hapse girsinde denizle aslı rahat rahat yiyişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu haftaki bölümü izleyen var mı kaç haftadır bişeye benzemiyordu, bir iki bakıp geçiyordum, baya güzle geldi bu bölüm kendi çapında gayet gerçeğe uygundu ak sakallı dede muhabbetinde kostüm, diyalog filan güzel yapmışlar işte izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar