Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavak Yelleri

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
son 2 bölümdür izliyorum, çok güzel gidiyor dizi, espriler filan gayet iyi
bi de mine çok gelişme kaydetmiş, oyunculuk filan daha az yapmacık geliyor, rolündeki gerçekçilik de artmış.
Mesaj tarihi:
ben bugun izledim ilkkez
cocuga bakan kızla ne bicim konuştu cocugun annesi okulunu yakarım falan baskete falan gittler sonra
öldürecektim.
bida da izlemiyorum.
Mesaj tarihi:
gençlerin izliyecileceği sürekli takip edebileceği kaç tane dizi var büyük kanallarda? kavak yelleri bunların arasında bence en iyisi komedi ve dram iç içe kıpır kıpır bi dizi.müziklerde fena deil.senaryo çakma ama o kdr olacak
Mesaj tarihi:
efe suyun gönlünü kazanmak için össye kasıcak seneye hepsi ünide heyecan devam etçek,senaryo b.ka sarmıştı,kurtardılar biraz.
Ama efenin herşeyin içinde olması baydı biraz.
Mesaj tarihi:
Yalnız diziyi takip ediyorum her hafta, Mine'yi oynayan kız çok iyi oyuncu, gelecek vaad ediyor. Ağlayıp bağırdığı bir sahne vardı, çok zordur öyle bir sahne, harika oynadı.
Mesaj tarihi:
Yalnız bu perşembe dananın kuyruğu kopacak gibi,Mine gene burnunu sokuo heralde(tam olarak bilmsemde)izledğim fragmanda Ayşe hanım mineye bağırıyodu insanların hayatına burnunu nie sokuon die,İşte babasıda çocuğun bilalden olmadığını öğrenio,Üstüne gidio Denizin babasını bıçaklıo,Sonra o arada Aslıda Deniz le birbirini sevdiğini söylüyo,Babası bi fırçada onlara atıo,Sonra bilal le cananı evlendiriceğini söylüyo....

Neyse perşembeyi iple çekiyorum yaw
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu haftaki bölümü izleyen var mı
kaç haftadır bişeye benzemiyordu, bir iki bakıp geçiyordum, baya güzle geldi bu bölüm
kendi çapında gayet gerçeğe uygundu
ak sakallı dede muhabbetinde kostüm, diyalog filan güzel yapmışlar
işte izleniyor
  • Yeni Oluştur...