wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Arkadaşlar Pati'de siyasal anlamda gerçekten de parlak fikirler ortaya atılıyor. Bu fikirlerin gençlerden geldiğini bilmek de sevindirici. Fakat önemli olan savladığımız fikirleri daha geniş kitlelerle paylaşabilmek. Biz bir grup gencin kendi çabalarımızla yazı toplayarak çıkarmakta olduğumuz bir gençlik bülteni var. GEnçlik politikaları üzerine yazıyoruz, her bültende 10-15 kadar gencin siyasal, ekonomik ve toplumsal görüşlerine yer vermeye çalışıyoruz. Bunu Radikal 2 eki gibi düşünebilirsiniz, ya da Hürriyet/Milliyet Genç ekleri Türkiye'de ARI Hareketinin web sitesinde yararlanıyoruz fakat, belirli bir STK'ya bağlı olmaktansa özerk bir eylem gerçekleştirmeye çalışıyoruz ve aylardır yazıyoruz. Hiçbir kurum ya da kuruluşu temsil etmeden, her yazar kendi şahsi görüşlerini paylaşıyor. Emailler yoluyla da bu görüşler eleştiriliyor vs. Gönül ister ki Internet yerine basılı olarak dağıtımını yapabilelim bu bülteni, fakat maddi olanaksızlıklar buna engel teşkil etmekte. Kendi host/domainlerimize ayıracak para ve profesyonel yardımı da gereğinde bulmak güç. Her 15 günde çıkan bu bültene www.ari.org.tr/genclik adresinden ulaşabilirsiniz. Bu linkteki bültenin 6. sayısıdır; gençlik ve ekonomi konusu üzerine yoğunlaştık. Şu ana kadar çıkan diğer 5 sayıda farklı epkçok konuyu ele almaya çalıştık. Diğer 5 sayıya da e-bülten içerisinde gösterilen adreslerden ulaşabilirsiniz. Her hangi bir sorunuz olursa benimle iletişime geçin. Uuzn kısa, derli, dersiz hiç fark etmez. Sizlerin de düşüncelerini ve yazılarını bekliyorum. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Site tasarım olarak pek güzel olmamış ama fikir olarak çok hoş bence :) Yazıları okumadım ama boş bi zamanımda okurum şimdi ders çalışmam lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Bu konunun internete taşınması taraftarı hiç değilim; ancak böyle uygun görüldüyse burada kalabilir. Tasarım pek başarılı değil ancak sen ilk iki sayını tasarımına bakarsan, nereden nereye geldiğimizi anlarsın:) Şu ana kadar 3 kişi bana yazı yazmak istediklerini belirttiler ve sağolsunlar tez zamanda ulaştılar. Vakti ve söyleyecek birkaç sözü olan herkesin gençlik politikaları üzerine yazı yazmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 [spo]Acılan topic güncel bir konu ise yada forum dısındaki bölümlere uymayan bir konu ise ve içinde de ek bilgi vermek için internet siteleri linklensin yada alıntı ediliyor ise konu dısı daha uygun. Lakin bu topic paticik.com forumlarındaki kitlenin belli bir ilgi alanına göre uygun olacak bir internet sitesini baz alıyor. Bu topic de ilgi alanına ait bir tartısmak için degil internet sitesini ve konseptini tartısmak ve insanları bilgilendirmek için açılmıs. Formül Basit: Forumda diger alanlara girmeyen belirli bir konu + o konuya bilgilendirme ve ilişkilendirme için verilen int site linkleri, vb... : Konu Dısı İnsanlar konuyu tartısır, verilen siteler de konu icindeki bilgilendirmelere destek saglar. Herhangi bir internet site adresi + o internet sitesinin tanıtımı, amacı ve ilgisini çekebilecek insanlara duyurusu : Internet Amaç konuyu tartısmak degildir. Site tanıtılır, insanlar site hakkında bilgilendirilir. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Tasarım Office Publisher hazır template'i (hatta newsletters başlığı altındaydı sanırım) =) Ama sorun değil bence. Fikir güzel. Söyleyecek bir şeyi olan herkes, bir türlü yazmalı bence. Fırsat bulursam, ben de bir yazı gönderebilirim. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 çok hoşuma gitti gerçekten.. umarım kesilmez soluğunuz devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Son sayıda bir kaç link hatası yapmışım onları P.tesi/Salı düzelteceğim. İlk defa böyle bir hata ypamışım dalgınlığıma geldiğinden olsa gerek. Evet, yeteneksizliğimedn Publisher kullanıyorum. Eh, ne yapalım, önemli olan içerik:) Sizler ve çevrenizdekiler yazmaya devam ettikçe soluğumuz kesilmeyecektir. Ben bu iş için gönüllü olarak her hafta günlerimi veriyorum ve vermeye de devame edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 14 Haziran Perşembe günü 7. sayımız "Çevre ve Gençlik" konusuyla webe konulacaktır. Yazılarını göndermek isteyenler Çarşamba akşamına kadar son haline getirdiklerin yazıları lütfen bana ulaştırsınlar. Çevre konusunda yazmak istemeyip, son gelişmeleri değerlendirmek isteyen arkadaşlarımızın da yazılarına yer vereceğiz. Gündemdeki diğer konular hakındaki yorumlarınızı da paylaşmak için yine Çarşamba akşamına kadar hazırladığınız yazı ile birlikte benimle iletişime geçmeniz rica olunur. Teşekkürler (e-mail: [email protected]) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Arkadaşlar, Pati'den bir arkadaşımızın (Caner) da yazısıyla katkıda bulunduğu SIRA BİZDE'denin 7. sayısına www. ari.org.tr/genclik adresinden ulaşabilirsiniz. Bir sonraki bültenimizin konusu Türk toplumunda kadının konumu ve gençliğin bu konudaki duruşu olacaktır. İster bu konuda, ister Türkiye gündemini şu aralar ilgilendiren bir konuda yorumlarınızla bülteniizi zenginleştirebilirsiniz. Yazılarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Gençler için Gençler ile Gençlik Politikalarını Tartıştığımız E-Bülten SIRA BİZDE’nin yeni sayısı çıktı. Türk Siyasal, Ekonomik ve Toplumsal Hayatında Kadının Konumu temalı bu sayıya www.ari.org.tr/genclik adresinden ulaşabilirsiniz. Bu sayımıza yazılarıyla katkıda bulunanlar: Sait Baştürk – Erkekler Mars, Kadınlar Venüs’ten Oğuz Alyanak – Yorum(suz) Kübra Küçükerden – Özgüven Şart Ergin Murat – Sivil Yasa Kadınlar: Hayatın Neresinden Siyasetin Neresine Defne Kadıoğlu – Almanya’da Kadın Hakları Bahar Aygül – Sosyal Ortamda Kadının Konumu İclal Argüç – Kadın Üzerine Dilara Telci – Türkiye’de Kadın Olmak Mehmet Fatih Öztarsu – Mozambik’ten İyi Haberler Baran Yalçın – Türk Kadını ve Siyasi Katılım Hasbi Şahin – Kadınların Toplumsal Katılımı 12 Temmuz tarihli 9. bültenimizin konusu 22 Temmuz Seçimleri olacaktır. 23 Temmuz sabahı hakkındaki öngörülerinizi, fikir ve görüşlerinizi ya da gündemi meşgul eden diğer bir sorunu yorumlamanıza olanak sağlayan SIRA BİZDE, bir sonraki sayısında da yazılarınızı bekliyor. NOT: Arkadaşlar, Pati'de özellikle seçim öncesi çok sıkı tartışmaların döndüğünü biliyorum. Bu tartışmaları neden bir yere topamayalım, hem ki bu bülten aracılığıyla yaymayalım. .Bu konuda yazı yazmak istiyorsanız, yazılarınızı bekliyorum. 1 sayfadan az olmayacak, gündemi meşgul eden herhangi bir konu üzerine (temaya bağlı kalırsak sevinirim) yazılarınızı bana ulaştırabiliriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 öğrencilerin çektiği çile ve sıkıntılar üzerine bi yazı olursa sana roman yazarım ben ciddiyim. öğrencilik hayatımı yazayım yeter zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Olabilir. Öğrencilikte çektiğins tresi belki milletvekillerinden bir beklentin oalrak yansıtabilirsin. HEr yazıya kapımız açık, her düşünceye ve yoruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Gençlik Politikaları Bülteni SIRA BİZDE'nin 9. Sayısı Çıktı. Gençlerin yorumlarıyla 22 Temmuz seçimlerini irdelediğimiz bu bültenimize yazılarıyla katkıda bulunanlar: Sait Baştürk - Gençsin, Güzelsin, Haddini Bilmelisin (!) Oğuz Alyanak - Yorum (suz) Kübra Küçükerden - Tepkini Göster, Çizgini Bildir, Oyunu At Ergin Murat - Kime İnanmak İsteriz Selen Lermioğlu Yılmaz - Egemenlik Kayıtsız Şartsız Erkeklerin Olacak Cevher Bilgin - Seçimler ve Medeniyet Hasbi Şahin - Geleceğimi Auta Attım Dilşad Güzel - Genç Dadaşların Sorunları Selçuk Katkak - Gençlik ve Siyasi Katılım Baran Yalçın - Gençler ve 22 Temmuz Sertaç Dileroğlu - Tekrar Düşünme Vakti Mehmet Fatih Öztarsu - Modernleşmede Tutarsızlıklarımız Bültenimize www.ari.org.tr/genclik adresinden ulaşabilirsiniz. Seçimler sonrası oluşan tabloya yönelik yorumları ve projeksiyonları paylaşacağımız bir sonraki bültenimize yazılarınızı bekliyoruz. İlginiz için teşekkürler. Saygılarımla Oğuz Alyanak Editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 22 Temmuz 2007 Seçim Sonuçlarını yorumladığımız SIRA BİZDE’nin 10. sayısı bugün itibariyle nete aktarılmıştır. Farklı şehir ve ülkelerden birbirinden parlak 17 gencin içten yorumlarını paylaştığı bu bülteni umuyoruz ki zevkle okursunuz. SIRA BİZDE’nin bu sayısına yazılarıyla katkıda bulunanlar: Sait Baştürk – Türk Siyasi Yaşamında Bir Dönüm Noktası Daha… Oğuz Alyanak – Yorumsuz Kübra Küçükerden – Seçim Sonrasında Ergin Murat – Karmaşık Seçim Tuğbahan Coşkun – 22 Temmuz Seçimleri Genel Değerlendirmesi Merve Gezer – Duyup da Görmediğim Abdullah Yaşar – 22 Temmuz: Halkın Zaferi İclal Arguç – Demokratik İnanç Hasbi Şahin – Sandıktan Çıkanları Okuyabilmek Dilara Telci – 22 Temmuz ve Sonrası Mustafa Kemal Kayış – Hemencecik Bitiverdi İbrahim Aydın – Perde Arkası Selvin Akkuş – Mantıklı Olmak Ya da Olmamak; İşte Bütün Mesele Bu Gökhan Çamlıtepe – Her Halk Layık Olduğu Gibi Yönetilir 4 Gün Önce, 12 Saat Sonra Mehmet Fatih Öztarsu – Azerbaycan’da Hrant Dink Yorumu Levent Aktaş – Siyasette Etik ve Gençler Onur Öksel – Demokrasiye İnananlar Sandığa Küsmez Gençlik Bültenimize www.ari.org.tr/genclik adresinden ulaşabilirsiniz. 9 Ağustosta çıkacak bültenimizde, “Ben milletvekili olsaydım…” cümlesindeki noktaları tamamlamaya çalışacağız. Yazılarınızı [email protected] ya da [email protected] adresine ulaştırabilirsiniz. Saygılarımla; Oğuz Alyanak PAti ailesinin yorumcularından da yazı bekliyoruz:) SEvgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar