Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edin uyanamıyorum

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

Sabah 6da yatıp öğlen 1-2 gibi kalkan birisi olarak şunu bilir şunu söylerim, uyuduğumuzda hayat bin kat hızlı akıyor. 2 senedir üniversitedeyim 2. sene nasıl bitti hala çözebilmiş değilim. Bir gün uyandığımda yanımda buruş buruş bir kadın görmekten korkuyorum :S .

Erken uyanmak için gece geç yatmaman ve yoğun fiziksel aktivite yapman gerekiyor. Yoksa uyuyamazsın uyursan da 12-13 saat uyur malak mıyım lan diye kara kara düşünürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibi bir arkadaş lazım sana... aynı sorunun benim arkadaştada var ve kaldırabiliyorum. Fakat kaldırıncada ana avrat küfür yiyorum oda ayrı bir mevzu(kaldırma yöntemini bileceksin ^^)

Senin sorunun yazın bendede olmuştu(geçen yaz). Sıcaklarında etkisi var elbette bi doktora git derim ha bide bilgisayarda alarm kur ama alarm sesi bir çığlık olsun(döt uçuklatan). Zaten korkarak uyanacağından bir daha ıkınsan uyuyamazsın yada git kendine bir iş bul uğraşcak
Sosyal ağlarda paylaş

bence bi bu saati dene derim d:

hehe
said:

The alarm clock that runs away and hides when you don't wake up. Clocky gives you one chance to get up. But if you snooze, Clocky will jump off of your nightstand and wheel around your room looking for a place to hide. Clocky is kind of like a misbehaving pet, only he will get up at the right time.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...