oper Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 lan ben de ne zaman yatarsam yatayım böbreklerim sağolsun beni 7:30 gibi kaldırıyolar.. sonra da uyuyamıyorum istediğim gibi.. altıma bez mi bağlasam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 saat hastaymış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sabah 6da yatıp öğlen 1-2 gibi kalkan birisi olarak şunu bilir şunu söylerim, uyuduğumuzda hayat bin kat hızlı akıyor. 2 senedir üniversitedeyim 2. sene nasıl bitti hala çözebilmiş değilim. Bir gün uyandığımda yanımda buruş buruş bir kadın görmekten korkuyorum :S . Erken uyanmak için gece geç yatmaman ve yoğun fiziksel aktivite yapman gerekiyor. Yoksa uyuyamazsın uyursan da 12-13 saat uyur malak mıyım lan diye kara kara düşünürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 her sabah yataktan kalktığın an kafanı buz gibi suyun içine sok. Olmadı ağzına bi buz at. Olmadı kıyafetlerinin içine buzlar at. Edit : Elim çarpmış yazamamışım [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 00:25 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ghost onun için yataktan kalkmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: bende uyuyamiyorum uyuyuncada uyanamiyorum yemin ederim aynısı lan!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 yerde yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 valla ben sabah 6 da yatıp öğlen 3-4 arası kalkar antıremana yada işe gittiğim için ne olduğunu anlmıyorum günler nasıl geçiyosa :) ama hakikaetn ya psikolojik bi şey olabilir eee tıp ta ilerledi git bi görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 said: ghost onun için yataktan kalkmak lazım :) yatağın yanında kova bulundur.akşama kadar kurur yatak merak etme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 benim gibi bir arkadaş lazım sana... aynı sorunun benim arkadaştada var ve kaldırabiliyorum. Fakat kaldırıncada ana avrat küfür yiyorum oda ayrı bir mevzu(kaldırma yöntemini bileceksin ^^) Senin sorunun yazın bendede olmuştu(geçen yaz). Sıcaklarında etkisi var elbette bi doktora git derim ha bide bilgisayarda alarm kur ama alarm sesi bir çığlık olsun(döt uçuklatan). Zaten korkarak uyanacağından bir daha ıkınsan uyuyamazsın yada git kendine bir iş bul uğraşcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 bence bi bu saati dene derim d: hehe said: The alarm clock that runs away and hides when you don't wake up. Clocky gives you one chance to get up. But if you snooze, Clocky will jump off of your nightstand and wheel around your room looking for a place to hide. Clocky is kind of like a misbehaving pet, only he will get up at the right time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bugün saat 3 te yatıp 10da kalktım, eski günlerime geri döndüm. sanırım benimkine psikolojik bi yorgunluk diyebiliriz, zor karar veren bi insanım. Herkese teşekkür ediyorum, bu arada saat süpermiş keşke 50 dolar olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar