Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Teşekkürler ama ben guild ya da yeni ortam aramıyorum ki uzun süredir Furious'dayım. Neptulondaydık lag sebebiyle toplu geçiş yaptık buraya. Sadece Türk popülasyonu nasıl paticik üyesi kafa elemanlar var mı heroic world pvp vs yapmak için birileri olur düşüncesiyle mesaj atmak istemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 geçen ben sana enchant yaptırmıştım türkmüydün sen abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Müşteri veli nimetimizdir ^^ Karakter adın nedir ? Jaedenar'da çok az paticik üyesi var sanırım herkes blde falan mı oynuyor nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 En son bıraktığımda horde tarafı idiotlar ile dolu bir serverdı sonra ne oldu bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Dli karakterin ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Görelim bakalım Jaedenar'da oynayanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar