ankthepot Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ankthepot 62 UD Rogue Evet, TBC'yi yeni aldım sınavların bitimiyle ben de geri dönmek istiyorum. Var mı başkası buralardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 jaedenar da server mı be=) ahah, welcome baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=177716 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Jessiejin - Troll priest Sanırım migrate edicez topluca çok dandik bi server.Bide şu aptal nickten kurtulacam ona daha çok seviniyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Ughrukh Orc Warlcok 60 level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Migrate olayından vazgeçtik Excessum adı altında yeni bi oluşum içindeyiz bekleyin anacığım byee =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Prozac 70 Shaman - Excessum Grup olalım grup hey! [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 09:44 tarihinde, guernica tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mazuru The Orc Warrior high end dps warrior yalnızım help me :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 orada benim ark ve guild i başlamıştı KO dan geçti sanırım 20-30 kişi ally ler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Otherside, Turk Guildiyiz Karazhan yapiyoruz. Recruit icin Neozephron ile konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 prest'im vardı zamanında, hiçbir zaman kasmak nasip olmadı 39 da kaldı. bi shadowform görebilseydim bari. doktor'du adı da. hatta prozac la aynı guilddeydik bir aralar. Neoz.... adındaki rogue la da aynı guilddeydik hatta, şimdi guild kurmuş karazhan yapıyor.. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Migrate attım geldim. Excessum-Tosunpasa(tauren warrior) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Devam mı hala bu oluşum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bahsettiğin oluşum excessum ise, bitti evet. migrate edenler oldu. Ben ve birkaç arkadaşım hala daha serverdeyiz, napıcağımız belirsiz.Hele bir okullar açılsın millet tatilden dönsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Varmı hala burada oynayan? Ben oyuna döndüm de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roderick Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 var, Turp - Non Serviam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 horde tarafında armorsmith aranıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Akşam 7 den sonra online oluyorum, mesaj atarsan guilddeki arkadaşların yardımcı olmalarını sağlarım. Prozac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 aylar geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Selam ! Neptulon'un yüksek popülasyon sebebiyle oynanamaz hale gelmesiyle beraber buraya geçiş yaptık. Alliance patilere selamlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Hu hu kimse yok mu ^^ Jaedenar'a geçeli 3 hafta oldu birkaç Türk gördüm ama sanırım benim dışımda 1 tane paticik üyesi var (Synergenx) ya da cool takılıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 nordrassil e gel düzenli oyuncuyum allydan selam:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Apeyn - Öküz Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Hemen Nordrassil'e doğru yola çıkıyorum Lexius ^^ Slm Apeyn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 cidden düşünürsen baya bi arkadaşım falan var oynadıımız sürekli ally olarak onların guilde de girersin sen direk xD ben de 80 i bitirince giricem. düzenli naxx farmlıyolar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar