Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutilate rogue


numberten

Öne çıkan mesajlar

TBC den önce Ass 120 energy oynuyordum bc ile bu imkanım kalmadıgı için subletly yaptım talentları ama seal fate'siz rogue oynadıgımı hissedemiyorum sanki.

Simdi elimde vindicator ve gladiator offhand oldugu için sword combat takılıyorum.

Dagger olarak ise sadece ceds carver var (Prince ve moroesi defalarca kesmeme ragmen :( )

MAlch/emerald ripper ikilisini yapana kadar murmurdan düşen 1.9 luk daggerı alıp mutilate yapmak istiyorum bu buildi deneyenleriniz varmı nasıldır?

Sword hemorr denedim gayet güzel ama raidlerde dps sürünüyor :P

buda armory

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Disappear
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Rogue'im ve Sword roguyeyim. Combat talent kullanıyorum bence pvp icinde cok ideal combat talent.

Homo gelince PVE DPS cok duser hatta shadow priestler bile seni gecerler dps'de sinister cok iyi bence.

neden dagger olmak istiyorsun onuda anlamadım dagger ile sadece cloth adam kesebilirsin, cok zor bir warior yada paladin shaman kesmen cunku dps vuramıyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mutilate çok etili bi spec olabilir elindeki silahlara göre tabiki.İki tane 1.8 dagger'ı aldığın zaman (örn: Malkhazzen ve Emerald) posion'lı targıtı direk öttürürsün...Ama pve'de performansından pek emin değilim kullanan görmediğim için...Ama eline Malkhazzen alabiliyorsan bence Mutilate gitmek biraz gereksiz olur onunla vuracağın backstep'ler hesaba atıldığı zaman...Ben şu an Combat Fist gidiyorum (Big Bads Paw manin hand Gladiator off-hand) çok memnunum tamamen Pve'e yönelik bi spec , ama pvp yapıyorum aynı zamandada dersen bence Ass/Sublety cobosundan şaşma derim...(tabiki 85 üstü dpsli daggerlarla)



ps:Ayrıca daggerla adam kesemessin diyenlere biraz Arena oynamalarını öneririm...

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 12:53 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi mutilate spec 2 ayrı builtle kullanılıyodur şu imp sap olayı fln gelmeden önce.

41/13/7 şeklinde ancak şu an imp sap fln subtetly gitmiyorsan çok da aman aman önemli deil, o yüzden 41/20 den başka seçenek kalmıyor sanırsam.

Ben 41/13/7 yi denemiştim ancak combat dagger'a göre dmg ımın azaldığını hissetmiştim. Ancak okuduğum yorumlara göre o zmn da 41/20 combat dagger seviyesinde diyorlardı. Ben hala max. dmg için combat dagger derim ancak mutilate ile hem kolay mob kesiliyor hem pvp yapabiliyorsun az çok hem de raid'de takılabilirsin.

Benim denediğim built'te duel wield spec'ine puan veremiyordun bu da dmg'ı gerçekten çok fazla düşürüyordu. Bu talent mutilate dmg'ını da arttırıyor white dmg'ını arttırdığı gibi...


Bu arada arkadaşın dediği gibi mh'e koyulacak cinsten 2 tane dagger'ı alman lazım 2 eline de :) Yoksa deneme bile yani...
Murmur'dan düşenleri kullanabilirsin ikisine de +7 weapon dmg fln enchant koyup..

Benden bu kadar denemeden görülmez :)

Ahanda bu da örnek bi built. Buna benzer bişi yapabilirsin bence : http://www.wowhead.com/?talent=whebRE0oizVohfVb0V


Ha son birşey söyliyim. Eğer 2.7 2.8 speed'li yüksek dps'i olan silah alabilirsen mh'ine hemorrhage i bi de öyle denemeni tavsiye ederim :)

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 13:35 tarihinde, dEaThMooN tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında Mutilate = GG, hem pvpde hem pve de great diyebiliriz. Ama poison yemeyen moblarda dmgi yalan oluyor. Curator vs. gibi de burst dmg'e bakan encounterlarda geri kalıyorsun. Mutilate ortalama 2.5k-3k arası dmg veriyor sağlam gearla bu arada. Arada 4k gibi dmgler attığında oluyor ama iki elin de max. critlemesi gerekiyor. Ayrıca deadly poi kullanarak envenomdan da yararlanabilirsin ki poison yiyen moblar için bir numara ortalama 3k civarı vuruyorsun onla da. Tabii ki combat daggeri outdps etmesi gibi bir olasılık yok (ya da yeni haliyle combat sword'u) ama eşşek gibi cp üretiyorsun ve eğlenceli bir oynanışa sahip. Bence en uygun Mutilate templatei 41/20 son 5 puanını off hand spece vericeksin, offhandin critlediğinde 1k değil 1.5k vuracak :)

Pvpdeki güzelliği ise şöyle, warrior vs. kesebiliyorsun! Garrote+mutilate/ks mutilate+mutilate/envenom(armora bakmaz 3k ortalama vurursun) ... Daha CS'yi vurduğun anda elinde 5cp oluyor genelde, bu yüzden ben csdeyken envenom vuruyorum ilk başta sonra üstüne ks+mutilate vuruyorum. Tek kötülüğü shiv gibi bir skilli kullanmanı çok etkisiz ahle getirmesi ve raid leaderların genelde combat talent istemesi. (Niyeyse artık)

Bence pvede dmg sıralaması şöyle şu an Combat Dagger>Combat Sword/Combat Fist > Mutilate (ama dediğim giib artıları var)

Arenada da 30/0/31 ownz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

improved sap'in default olması ve subtlety'e 7 tp verme zorunluluğunun ortadan kalkması ile sword combat avantajlı hale gelmis gibi görünüyor. ama bence hala saçmalık. asıl domates kesecek düzeyde olan elemanlar, envenom+mutilate ikilisi dururken, combat sword takılanlar. 2x1.80 lik dagger bulup assassination a yüklenirsen anlarsın ne demek istediğimi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
domates kesersin dagger specle anca.


ahahah günün yorumu =p

bu numberten i söliim size, kımıl zararlısı gankerin tekidir , üffff nası çaktım stunlocku 15 dakika sürdü combat ama olsun yaptım stunlockumu kestim vs modunda bi elemandır kendisi stun eden hersey mübahtır ona

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 16:03 tarihinde, scorch tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Combat swordun / fistin avantajı, kısa combatlarda çok yüksek dmg verebilmesi, arkaya geç deadly biriktir derdi olmadan. Bir de türkiye şartlarında lag da olduğundan raidlerde combat sword oynama sebebi ortaya çıkıyor insanların. Açıkçası sırf "you must behind the target" yazısını görüyorum diye locklara magelere ezilmek istemem dmgmeterde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam raid yapıo kendi de sölemiş moroes ve prince'i defalarca kesmeme rağmen demiş.

Raid yapıyorsan abi sen eline iyi dagger geçene kadar sakın dagger spec olma.

Raid max dps = combat dagger.. benim fikrim ilerde fist deniycem bi çok kişi fist ftw diyo

pvp de yapmak istiyorsan aynı anda mutilate spec en iyi çözüm..

subtlety pvp için süper.. hatta bazen mutilateten bile daha iyi ama raid yapıosan sakın subtlety gitme.. SAKIN.

ben ecelden beri mutilate rogue'um ve çok da memnunum. Ama raid yapmıorum daha.. raidlere başlayınca combat dagger olcaz haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ara iyice kafayı yemiştim raid dps falan için, pve gearde karazhan itemlarıyla 1570 AP 249 hit 30% crit vardı combat daggers la

Sonra gladiator's slicer aldım, sword kesinlikle daha zevkli bence özellikle son bufflı halinin combat daggers la kafa kafaya gidebileceğini düşünüyorum.

Arena için diyorsan eğer başka bir melee dps le oynuyorsan (rogue war feral druid ) mutilate, healer varsa combat sword mace fist
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...