ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 haftalık maçlar için 6 kişi aranıyo :D benim takım hazır haftada 1 gün yapıyoruz şu anda maç öyle aman aman oynamıyo kimse orta halliyiz diyebilirim yalnız haftada 2 maça çıkarmak istiyoruz varmı oynamak isteyen ? izmir - izmirspor sahasında yapılıyo maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 oynayan olursa ben varım. da takımı kim kurar bilmiyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 patiden takım kurulcaksa bende varım gerçi futbolda kötüyümde olsun :D.bide izmirsporun sahası nerde bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 reddogun dedıgı gıbıyse bende varım reddog anlamıyormusun?iyi demişin yıne gecen topu karakola goturmustun bomba diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 saha nerde bilmiyorum,ayrıyetten günü yazsan net bir$ey söyleyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Ucyol metro'nun orda saha. Ama ben 19 mayis sahasini oneririm. Ucyoldaki parkin icindeki Tansas'in hemen arkasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gün ayarlanır o sorun değil burdan 6 kişi çıksında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 6 kişi çıkar ya yaz ben reddog :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 o zaman şöle bi liste çıkaralım 1. MarlO_on 2. Pyro 3.Hardter 4.Redogski 5.MrLevie 6. ? Listedeki arkadaşlar oynayacak demi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ben futboldan pek anlamam ama yaf. =P ama isterseniz gelebilirim tabii degisiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gel gel aramızda ronaldinho yok zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 öeh üçyol bana çok uzak kalır.ben bornovadayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 bnde gelebilirm ama şu öss yds hedeleri bi geçsin ondan snra ayarlayalm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 üçyol harbi çok uzak ya.bende kskdayımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 üçyol iyidir ya. bende gelirim seyretmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 6. kişi için benü seç benü seç.Canım bayadır maç yapmak istiyodu valla iyi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 sıranı bekle len önce ben yazdm :p asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 geyik geçicekse gelirim? iddaalıysanız beni almayın. SDFJN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 gelcek olanlar bana om den cep telleri yollasınlar ayarlama yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 gelirim fakat cep tamirde cepsiz dolaşıyorum böhü;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 up bende varım ama ciddi olucaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ciddi derken kupa falanmı bekledinki anlamadım asaga marlonla reddogski varsa ciddi olmaz o diğmi gençler cnmslarım [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:08 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 futboldan zerre kadar anlamam ama bi izlemeye geliriz. tezahurat ederiz. çok geniş küfürlü tezahurat repertuarım vardır. çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı altımdan geçen ehemm ehemm gaza gelmek için erken dimi yaf. maç zamanı deil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 gelirsem amerikan futboluna gelirim her türlü skat bırakırım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 19 mayısa gelin ücyolda güzeldir hem bizim orası,biz para kazanalım dimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar