Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 En yakın zamanda orjinal age of mythology alacağım internetten (nedense koskaca istanbulda bulamadım).Bu konuda biraz deneyimsizim.Oyun siparişi verebilceğim daha önce satın aldığınız güvenilir bikaç online store sitesi verebilirseniz çok yardımcı olursunuz. yada aom yi istanbulda bulabilceğim yer söylerseniz daha iyi olur ama çoğu yere baktım şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Microsoft urunleri satan yerlerde olmasi gerekiyor aom nin. Olmadi en guzeli microsofttan siparis et :) olmadi gamespy o hizmeti veriyordu galiba..[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 BlackRose var ona danış en deneyimlimiz o . Hatta kandırabilirsen sana sipariş edebilir :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 lol hayır edemez bıraktı o işleri ama internetten sipariş konusunda bilgisayar oyunları veya diğer oyun bölümlerinde arattır orjinal oyun siparişi diye, bir konu bulacaksın bununla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 amazon derim gerçi bana yanlış göndermişlerdi ama sonra mail attım doğrusunu gönderdiler yanlışı da bende kaldı boktan bir şeydi gerçi ipler mipler[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 general amazon'dan getirtirken amerika avrupa fln diyor açıklamasını okuğunda yazılımlar için yani bir sorun çıkmıyor mu oyun getirtirken.amazondan getirtme ücretide daha düşük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 hayır amazon.comdan da amazon.co.uk'den de oyun gelmez sadece kaset, cd ve kitap alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 oldu saol peki nerden gelir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 razor orda varsa çok büyük sevaba geççen (yanlış yazdım kesin) hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 said: BlackRose, 15 Şubat 2003 12:17 tarihinde demiş ki: hayır amazon.comdan da amazon.co.uk'den de oyun gelmez sadece kaset, cd ve kitap alabilirsiniz Nasıl gelmez?ben ps2 oyunu sıparıs edıyorum 1 haftada elımde.Ustelık Daoc cd mıde ordan almıstım. Amazon.uk den almıstım bu arada[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bilmem? gelmiyo işte amerikan sitesinden ama UK sonradan değişti mi bilmiyorum hatta atarım buraya linkini, neden yollanmadığının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 aha bu; http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/tg/browse/-/524836/ref=w_h__brbx_c_2_0/026-4052615-1738833 burda diyo ki Delivery Restrictions Unfortunately, we cannot deliver all items to all geographical locations. We currently deliver: • Software, PC & Video Games and Toy items to addresses in these countries • Electronics items to addresses in these countries • Mobile phones to addresses in these countries • Flight tickets and holiday tickets to these countries these countries dediklerini de oraya gidip görebilirsiniz hangileriymiş, hani mesela bazı siteler gibi country diye bir boş alan olsa da sen yazsan eyvallah dicem de Amazon'larda olay hazır menüden seçme şeklinde, ee orada Turkey yazmayınca neyi seçiyosun ki sipariş veriyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 http://www.chipsbits.com 'a baktım. birşey alayım dedim: $4 per order, $33.50 per shipment, $7.50 per item 10 dolarlık birşey alacağım zaman +45 dolar mı ödemem gerekiyor? yahu program ısmarladım kaç tane, adamlar 5-6 dolar aldı benden.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 en kötü olay kargolama :( Kargolamada giriyor para... Maşşalah dedirtiyor :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar