aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Şimdi hocanın teki ders notumu, okulun yazılından kaynaklanan bir problem sanırım tam bilemiyorum, girememiş ve notum FF, bana itiraz dilekçesi ver dedi. Yönetmelikte bu dilekçenin e-posta ile verilebileceği yazılı. Dilekçe için burdan kalkıp Sakarya'ya gitmek istemiyorum. Peki e-posta ile dilekçe nasıl verili? Normal dilekçe yazar gibikağıda yazacağımı aynen mesaj penceresine mi yazmalıyım yoksa mesaj gövdesine başka birşeyler yazılıp, word dokümanı ile asıl dilekçeyi ekleyerek mi göndermeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 direk mail içinde yazabilirsin bir sakınca yok diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Faks çek ? İmza olmadan dilekçenin bir hükmü olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Yönetmelikte "yazılı olarak veya e-posta (e-mail) ile" ibaresi var aynen. Faks çekmiyim şimdi, zaten o yüzden soruyorum imza vs olayı nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 en sağlamı faks normal imza olacağı için ben olsam faks çekerdim sonra da arayıp sorardım faks elinize ulaştı mı diye. onun dışında mail ile atacaksan attachment değil de direkt maila yazacaksın dilekçe yazar gibi altına da ad soyad yazacaksın imza filan olmayacak ama gönderdiğin kişiden ulaştı diye cevap vermesini de iste bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar