Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K. Irak Operasyonu Başlıyor Mu?

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Bir yerde geçiiş, operasyonolursa AB kopmple kapıların kapatıyomuş, sırf bu yüzden isterim operasyon olması, daha fazla taviz vermemiş oluruz AB ayağına...

Terör konusuna geri dönersek, bence bitmez kolay kolay. Abdnn yıkılması lazım mesela, ya da Irak falan o tarafları komple fethedip soykırım yapmamız lazım, o zaman bitebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bizim askerlerimize ? Milletimize. Sende orda olabilirdin.Bilmiyorum hiçbir akrabanı tanıdığını teröre kurban verdin mi de.
Benim akrabamı van a ticaret için giderken otobüsten indirip kurşuna dizdiler.
Yazık kime peki ?

Herşeyi geçtim.
Tamam desteklemiyorsun sende teröre lanet okuyorsun.
Ama TSK nın da girmesini istemiyorsun.Bizi öldürselerde onlarda insan öldürmeyelim istiyorsun.

Peki çözümün? 50bin kişinin ki sivilleri saymıyorum bile.
50 bin kişiyi şehit verdiğimiz bu olguya nasıl bir çözüm sunuyorsun ?

apache görmedin sanırım bu postuma cevap verirmisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece PKK'ya mı gireceğiz yapmayın ya, masum insanlarını mı öldğrelim onların teröristi bizimkileri öldürdü diye? Biz de mi terör estirelim onların masum insanlarına. 3PKK'lı 1 sivil ölür en azından. Yazık değil mi? Bizim şehitlerimize taii ki yazık, ama iş işten geçti. Onlarbarbarsa biz de mi barbarlaşalım yani? Ülkemizi koruyalım, onlar orada yuva yapsınlar istiyorlarsa. Gireni bizim ülkemizde vuralım ama oraya girmeyelim..
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos kültürel olarak bende sevmiyorum kürtleri.toplumda hırsızlığın ve kültürel yobazlığın çoğunu sağlayan bir millet.aralarında yaşamakta istemem ancak bu insanların öldürülmesini gerektirecek bir sebep değil.

ben soy olarak orta asya göçmeni bir aileden geliyorum tamamiyle türk kanı taşımam benim çağdaş düşüncelerimi engelleyeyici bir unsur değil.

nihal atsız'ın oğlunun bile komünist olduğu dusuncesiyle yola cıkarsak vatan toprağı değil,insan kutsaldır.

insanların öldürüldüğü,iskence gordugu bir toprak zerre umurumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben şunu anladım ki

Terörü dolaylı bile olsa yaşamayan insan bu konuda sonuna kadar cahildir.
Nişantaşın daki Etlikte ki evinizden wow oynarak terör sorgulanmıyor ne yazık ki.

İnşallah başınıza gelmez.Ama birgün gelirse işte o zaman anlarsınız terörün ne kadar lanet birşey olduğunu.
Sadece bir şehit cenazesine gidin.İşte o zaman entel olayım dürtüsünü bırakarak bir nebze olsun insanlık duygularınız hareketlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

@nileppezdel: Kürtlerin de PKK dan rahatsız olanları var. Operasyon köylere, yerleşim alanlarına yapılmayacak. Dağa ve PKK kamplarına yapılacak. Dağda ve PKK kamplarında bulunan herkeste PKK lıdır sanırım. Senin dediğin gibi düşünecek olursak zaten öyle bir durumda tüm dünya üstümüze çöreklenir, haklıyken haksız konumuna düşeriz. Fakat şu anda, dikkat ettiysen hiçbir lider, kesin olarak girmeyin gibi birşey diyemiyor. Çünkü terörün yuvası olduğunu biliyorlar oranın, kendileri olsa da girerler çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insanların öldürüldüğü,iskence gordugu bir toprak zerre umurumda değil.

bak ben şu söze çok inanıyorum.

Ya sev ya terket...

Duvar yazılarıdır belki gülüp geçiyorsun ama bence çok önemli bir söz.

Türkiye tarihiyle geçmişiyle geleceğiyle kişiliğyle ortada...

Bizler böyle ulusuz böyle millet olduk.
Yapılanı unutmuyoruz toprak ve bayrak bizim için kutsaldır.Bunları kutsal kılanda annemiz babamız ailemizdir.
Bizi birleştiren bu çatı kutsaldır.

İşte herşeyi görebiliyorsun çözebilecek zihniyettesin.
Laf edebilecek cesarete sahipsen terk edebilecek cesaretede sahip olmalısın.

Beğenmediğin huzursuz olduğun bir ülkede ne diye durasın ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/konu.php?id=181759

Bak bu konuda bir başka ülkenin bir başka kampa yaptığı bombalama konuşulmuştu. Oradakibinlerce insan kamptaki teröristleri teslim etmeyince bombalamaya başlamışlar. Zannetmiyorum ki "özgürlük" isteyen Kürtler PKK'lıları teslim etsin. Aynısı onların da başına gelebilir
Sosyal ağlarda paylaş

ayakta duracak dimi.arkadaş çözüm olmayacak azaltacak mantığıyla hareket ediyorsunuz,siz de daha iyi biliyorsunuz ki türkiye'nin böyle yapay çözümlerle yapacak bir şeyi yok.

kürt halkının iradesi ,kararı pkkyı bitirecek en temel şeydir.
bir kere bu desteğin azalması ve görüşlerini savunan avrupa ülkelerinin bunu iyiden iyiye azaltması,yalnız bıraktı iyice onları,ve saldırmaya ,kaos ortamını oluşturmaya gayret ediyorlar,terör saldırılarının artması bu sebepten.

aktif olarak çözüm,kürt halkının eksik olduğu bi kaç konuda haklarını vermek,insandan saymak,doğu illerine teşvik primlerini arttırmak,faşist söylemlerden kurtulmak,eğitimi özel ve devlet okullarıyla iyiden iyiye arttırmak,şehirlerdeki etkinlik sayısını çoğaltmak,sosyoekonomik aklınıza gelen bilumum faliyet.

yavaş yavaş artan ve daha da artacak olan bir şey bu.türkiyenin bugün bunları yapamaması yüzünden bu kadar büyüyen bir şey.

güven vericez kürt halkına,hayatımız,yaşayışımız ve yatırımlarımızla bağları bizle artıcak,destek bitince örgütte biter ya da birileri bitirir merak etmeyin siz,yeni polemik ve propogandalar ararlar halkı kışkırtmak için.

zihniyetle alakalı bir şey terörün bitmesi.
oraya girmemiz hem istikrar içinde olduğumuz ama kimilerinin görmek istemediği bazı şeyleri tehlike altına alır(ama sebepsizce),artı anlamsız bir şey olur,devletler gözünde sizleri de sadist faşist diye bir şekilde işgalci diye dayatırlar ama üstünde duruyorum gereksizce.

bir kıbrıs harekatıyla aynı mesele gibi bakmıyorum o yüzden bu olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

@Nil: Orada yerleşim yeri bombalanıyor, aynı şeyler değil. Şehirlere girip, caddede tank yürütülmeyecek operasyonda. Kırsal ve dağsal kesimde, tank, top atışları ve askeri bir harekat yapılacak. Ve sanıyorum ki mağaraya sıkarken yanlış hesap yapıp şehre top sıkacak bir asker yoktur ordumuzda.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ben de çerkezim. benim ırkımında kendine ait ülkesi yok. özerk ülkeler var ama ben tamamen bağımsız bir ülkeden bahsediyorum. o zaman bizde ayaklanalım ülke kuralım. ama yok böyle bir şey ben türkiye yi ülkem olarak kabul etmişim. ne mutlu türküm diyene diyorum. senin söylediğin saçmalıktan başka bir şey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Var mı senin beynini yıkayan Türkiye pistir, orası bizim vatanımız diyen?? Adamlar cahil zaten mağarada yaşıyolar ne derlerse "he" diyorlar. Ne güzel sen bilinçlisin ama onlar değil. Ha böyle empati kurmak onları kesinlikle haklı çıkarmzaz ama onları teslim etmeyen sivil halk cehaetinden yapıyoır, o sivilleri öldürmek insanlık ayıbı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sivil halka neden bu kadar takdiniz, ordu kuzey iraga harekat yaparsa bence sivil halka minimum zarar gelecek. Mesela belki inanmazsiniz ama o nefret ettiginiz kürdistan'in alt yapi calismalarinin cok buyuk bir kismini Turk firmalar yapiyor. Kesinlikle ordu bu firmalari riske atmaz o yuzden denildigi gibi nokta atis operasyonu yapilir. Sonuc olarak pkk'nin ortadan kalkmasi sart bunun en basit yolu da operasyon'dan geciyor

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 20:22 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...