Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K. Irak Operasyonu Başlıyor Mu?

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

said:
farklı düşüncelere sevgin yok anlıyoruz da,saygında hiç yok.saygısız adamdanda pek bir cacık olacagını dusunmuyorum.

Duyduklarıma inanamıyorum, hesabı hacklendi heralde ?
Benim örümcek kafalı, şeriatçı, İranda yaşamam gereken biri olarak gören kimdi ki acaba? Farklı düşüncelere saygıdan kastettiği budur sanıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forumda askeri alanda bilgisi olanlar var gibi gözüküyor bir sorayım;
Şimdi kuzey Irak'a illa ki girilsin tozunu atalım diyorsunuz da her gün "güneydoğuya askerler yığıldı", "güneydoğuya tanklar yığıldı", "mehmetçik güneydoğuda pkk'nın kabusu olmaya devam ediyor" gibi haberlere rağmen neden her gün şu kadar terörist öldürüldü haberi yerine şehit haberi geliyor? Ha diyecek olursanız ki bulup sayılamıyordur, cesetler kaçırılıyordur vesaire ama ben küçükken gayet güzel onarlı yirmişerli terörist öldürülürdü operasyonlarda o zaman saymışlar şimdi neden sayamasınlar.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:28 tarihinde, Molto tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neden her gün şu kadar terörist mldürüldü haberi yerine şehit haberi geliyor

Şehitlerimiz genellikle mayına basarak ölüyorlar şu an için. K. Iraka yığılan askerler henüz bir operasyona başlamadı, tabii ki terörist öldü haberi gelemez. Biz de "şu kadar terörist öldürüldü" haberi gelsin diye uğraşıyoruz ya. Sınıra yığılan taburları, zırhlıları bir oku gazetelerden, internetten.
Sosyal ağlarda paylaş

Molto olay şudur sen istersen türkiyede herkesi asker yap yine terörü bitiremezsin çünkü teröristler kuzey ıraktan geliyorlar. bütün kaynakları oradan geliyor. tabiki bunun arkasında abd ve barzani talabani var. sen eğer oraya girmezsen bir sonuç almazsın. eğer oraya girersen hem abd ye göz dağı verirsin hem de barzanin işini bitirirsin.

kimse ekonomiyle çözülmeli geyiğine girmesin. kanı bozuk adam vatanı satar terörist olur diğeri isterse aç kalıp ölsün yine de vatanını satmaz. tek aç insan doğudaki kürtler değil bu ülkede.
Sosyal ağlarda paylaş

Hani yazmayayım sadece insanlar ne düsünüyo diye okuyayim diyosun ama zorla insanın asabını bozuyolar.

Gerekli sayilan imkanlar kendilerine saglanmadi diye (bu dogru olabilir ama ana sebep olmaktan uzak) daga cikip terorist olan tek hucrelilerin kendilerinde bu haklari gormeleri kadar , bizimde o serefsiz kopeklerin kellelerini isteme hakkımız vardır , zoruna giden varsa , heryerine gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Simdi mevzu soyle ki,doguya sen istihdam saglamıyorsun yıllar boyu egıtım yok is yok emege saygı hic yok sonra adamların siyasete gelmesini önlüyorsun o adam dağa çıkar.

Şuna ben kesinlikle katılmıyorum.
Daha ne kadar yatırım yapılsın ?

Terörist başı Apo yakalanmadan önce devlet doğu için 15 yıllık planlama yapmıştı.Fakat hiçbiri yapılamadı.
Terörist başı Apo dan sonra gözler doğuya çevrildi ve büyük bir yatırım süreci başladı.
Doğuya yapılan yatırım diğer bölgelere yapılan yatırımlardan 3 kat daha pahalıya geliyor.Fakat bunu önlemek için devlet Doğuda yapılan yatırımlara Teşvik vermeye başladı.
99 dan sonra Doğuda büyük projelere yatırımlara imza atıldı.
Eskiden trakya da vardı bu sanayileşememe olgusu.Bundan dolayı trakya insanı boşta oturuyor içiyor diyorlardı.
Trakya insanı hala boşta yeteri kadar yatırım yok.
Fakat dağa çıkmıyorlar.Asker vurmuyorlar.
Yetiyor mu? yetmiyor. Türkiye ye yatırım yetmiyor ki Doğuya yetsin.Ama her boşta kalan dağa çıkmak zorundamı ?
Milyonlarca genç var.Doğudada var karadenizdede antalyadada bursadada
ama dağa çıkmıyorlar.Çünkü biliyorlar.Bilinçliler.
Vatan için istekliler.
Oyuna gelmiyorlar yangında köz olmak istemiyorlar.

Güneydoğu da ki olay tamamen Etnik grubun zihniyetinden kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ayak takımı dinciye verilecek cevabım yok.daha kisisel özgürlügünü kazanamayan adam devlet meselesi tartısmasın

Saçmalayınca, yaptığın yanlışı fark edince hemen sağa sola havla. Bak senin düşüncelere olan saygın 2 dakika sürdü. Demin diyordun ya, diğerlerinin düşüncelerine bıraktım sevgi, saygı göstermeyi bilmeyen insanlar diye.

Ayrıca kişisel özgürlüğüm emin ol senden çok daha fazla. Dindar olmak için illaki başkalarının tesiri altında mı kalmak lazım? Bilmediğin konu hakkında yorum yapma.
Sosyal ağlarda paylaş

ben insan öldürülmesine karşıyım.kimilerinin cebine para girecek diye kızıştırılan toplulukların birbirlerini yemesine karşıyım.

insan öldüren pkk ise ben ona karşıyım,insan öldüren tsk ise onada karşıyım vatan hainiyse öyleyim.

biz barış antlaşmasıyla kurulmuş,sınırlarında pasiflik politikasını seçmiş demokratik bir ülkeyiz.

savaş başlarsa,arkası kesilmez çok kan dökülür ve sacma sapan milliyetcilik duygusuyla gaza gelen forum genciylede bunu tartısmam.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Türkie'deki pkklılara madara olurken

Devletin terör yapma gibi bir lüksü yok. Yaptığı zaman da Şemdinlideki olaylar oluyor, ülke 10 yıl geriye gidiyor. Onların yöntemlerini kullanamadığı için PKK avantajlı tabii ki. Her gün binlerce istihbarat haberi geliyor, engelliyorlar, birini engelleyemiyorlar bomba patlıyor. Bunun adı madaralık mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

paticik yönetimine söylüyorum. bu apache denen adam bariz şekilde provokatif eylemde bulunuyor burada. biz türkiye vatandaşıyız. ülkemizi seviyoruz vatanseveriz. böyle laflara gelemiyoruz. bunun demokrasiyle, düşünceye saygısıyla bir alakası yok. bu adam gelmiş bize saygısızlık yapıyor resmen.

daha sonradan küfür vs. ettiğimiz zaman ki damarımıza basılıyor resmen gerçekten bizim de bir sınırımız var uyarı bize geliyor.

bu gibi konuşmalara izin verilecekse lütfen beni yörünge dışına peşinen sallayın. ben böyle konuşmalara bizzat izin vermem. tsk adam pkklıyı öldürdü diye buna da karşıyım derse birisi gerekirse küfür de ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu pasiflik politikası bir yere kadar işler.
Apache gerçekten bilerek yaptığını düşünmüyorum bu yorumları.

Biz oraya ne bir toprak parçası ne de bir çıkar için giriyoruz.
Oraya verdiğimiz şehitlerin sonunu getirmek için giriyoruz.
Sen Ulusta taksimde rahat dolaş diye giriyoruz.

Sanırım verilen şehitlerin farkında değilsin ? Türkiye savaşmamasına rağmen PKK ya 50binden fazla asker verdi.
Bunun ülke ekonomisine maliyetini sen düşün.
Dolaylı maliyetini düşünme bile.

Türkiye eğer çıkar için girseydi. Zamanında bizden alınan cehverleri Kerkük ü bahane eder girerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sacma sapan milliyetcilik duygusuyla gaza gelen forum genciylede

Doğuya hiç gitmemiş, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan birisin. Sen milliyetçilik duygusuyla gaza gelme, toprağımızı alıp Kürdistanı kursunlar, şu anda K. Irakta yaptıkları gibi doğudaki onca insanımızı silah zoruyla sürsünler, zaten gelişmemiş topraklar oralar alsınlar nolacak?

Senin için şehadetin, vatanın, hiçbir kutsallığı yok tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos ben ne dedim abi

pkk öldürüyorsa ona karsıyım.tsk öldürüyorsa ona karsıyım.

daha bundan 6 ay önce ırak kürtleriyle anlasmak icin birim kuruldu adama 1 tane daktilo vermediler.laf olsun diye söylemiyorum cidden daktilo vermediler.sekreter istedi vermediler bu adam msnde "slm naber" diyemi anlasacak barzaniyle cartla curtla.

ben paticikte zamanında cumhuriyetci kimligimi belli ettim provokatif falan diyip komik duruma dusuyorsunuz.coldshadow ben senin sinir hastası oldugunu dusunuyorum.kisisele konu acarak biraz terapi uygula kendine pls.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 18:46 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devletin terör yapma gibi bir lüksü yok. Yaptığı zaman da Şemdinlideki olaylar oluyor, ülke 10 yıl geriye gidiyor. Onların yöntemlerini kullanamadığı için PKK avantajlı tabii ki. Her gün binlerce istihbarat haberi geliyor, engelliyorlar, birini engelleyemiyorlar bomba patlıyor. Bunun adı madaralık mıdır?

Terörü yenmenin tek yolu terörle karşılık vermek değildir.
bilinçli askerlerden oluşan düzenli bir ordu kendi ülkesindeki her türlü yasadışı örgütle mücadele edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...