Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 2 saat camı açık bıraktım, ışık da açıkmış, 10 tane falan güve girdi, bi tane de hamam böceği girdi nereden geldiyse, tüfekle vurmak için şarjörü boncukla doldururken gözden kaybettim odada bir yerde dolanıyor. Neyse ki hamam böcekleri yere yakın yaşıyor da yatağa pek çıkmıyor huylanırdım yoksa çok pis. Yere baka baka yürüyorum ama. Anlamıyorum nerede yaşıyor bunlar gece olunca hurra diye evin içinde başlıyorlar dolaşmaya. Duvarlarda yarık marık da yok ya nereden geliyor bunlar, camdan mı girdi acaba 2. kattayım ama insaf, güveyi anlıyorum da eşşek kadar böcek nasıl girer. Sivrisinek bitti bu başladı. Kağıttan yapılma bir tane abajurum var, güveler pat pat pat çarptıkca içinde kanat çırptıkca ses çıkıyor, çok sinir, camımda sineklik de yok. Aslında bugün 2 metre sineklik aldım metal olanlarından maske yapmak için, maske yapıcağıma camıma mı taksam acaba? hmm. Cama takarsam bu sefer camdan kafamı çıkartamam, önemli bir şey, hem ben arada camdan dışarı bişiler atmayı seven bir insanım, onu da engeller. Yerler güve oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hmmm.. boncuklu tabancayla güve avlamak .. eğlenceli olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Perception kas.. Small guns a tag skill öneriyorum.. bloody mess sart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Şarjörü doldurmak için çubuklar vardı temizlikte kayboldu, elimle tek tek dolduruyorum o yüzden, doldurana kadar da yokoldu eleman vuramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ee.. oo.. ıı.. böcek ilacı adı verilen son teknoloci bir oluşum çıkmış.. sıkıyorsun köşeye pencereye pervaza.. hayvan oralardan geçerken ilaca bulaşırsa bilem ölüyor.. hem de sizi hiç kasmadan ama kasıla kasıla ölüyor.. negzel di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sonra onu yemeye karıncalar geliyor, karıncalar için sıkıyorsun, sonra karıncaları yemeye daha küçük böcekler geliyor, onlara sıkamıyorsun, evin amazona dönüşüyo, sarmaşıklar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 tabanca tabı ceset bırakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yaw aynı durum bizde de var. Bu kaçıncı daire ve apartman ilaçlaması bilemiorm artık. Ama yok banamısın demio hamamböcekleri. İsim takacak hale geldik hatta hepsine birden kenan demeye başladık. En son ilaçlamadan sonra bi parıltı geldi bunlara böle acaip parlıo hayvanlar anlamadım. Yokmu bunun ilacı tırsıorm ya huylanıorm elemandan. Bütün gün yoklar ortada gece olunca ele geçiriolar mutfağı bişi almaya korkuorm=( aç kaldım zayıfladım ühü Elma zehri diye bişi varmış..bilen kullanan var mıdır? derken bunu buldum: http://www.alobocekfare.com/ [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 06:03 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi masallarda cadılar falan kullanır onu yemişler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 işte demekki aralarından birine vericez bu elmayı yedirecek dierlerine prensi de ezicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 kırmızı başlıklı hamamböceğine vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 aslında firebat bulsak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 öldür iyidir cenarion rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Yaw aynı durum bizde de var. Bu kaçıncı daire ve apartman ilaçlaması bilemiorm artık. Ama yok banamısın demio hamamböcekleri. İsim takacak hale geldik hatta hepsine birden kenan demeye başladık. En son ilaçlamadan sonra bi parıltı geldi bunlara böle acaip parlıo hayvanlar anlamadım. Yokmu bunun ilacı tırsıorm ya huylanıorm elemandan. Bütün gün yoklar ortada gece olunca ele geçiriolar mutfağı bişi almaya korkuorm=( aç kaldım zayıfladım ühü +1 diyorum sana.. en ufak deliğe ota boka yumurtluyolar deliriyorum .. her gece bir adet osmanla karşılaşıyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 sylar lan onlar öldürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bizim evdede kırkayak var . Hep Gece ortaya cıkıyorlar. 3 gün önce bir tane öldürmüşümki sormayın . Dedim buna yanlış isim takmışlar en az 70-80 ayağı vardı. Kırkayak'tan iğrenç bir ev böceği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tablet gibi zımbırtılar var, lavabo altları gibi izbe yerlere koyuyorsun böcek möcek kalmıyor ama camdan yani ev dışından geliyorsa ne kadar etkili olur bilemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 günah bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 hemde ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Heh.. kafanız çalışmıyor abicim. İçinde alkol olan spreyler var, çakıyorsun çakmagı, tutuyorsun namussuz sivriye, kendini terminatör gibi hissederek flamthrower gibi kullanıyorsun. Odada koltuktan koltuga zıplayarak ''You talkin' to me?!'' şeklinde peşlerinden kovalarsan olaya ayrı bir geyik katmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ben sporcunun hamamböceğini tabancayla vurmaya çalışacak kadar şapşalını severim. o kabuğa çizik atamaz be plastik mermi. said: Bizim evdede kırkayak var . Hep Gece ortaya cıkıyorlar. 3 gün önce bir tane öldürmüşümki sormayın . Dedim buna yanlış isim takmışlar en az 70-80 ayağı vardı. Kırkayak'tan iğrenç bir ev böceği yok ehehe kırkayak dediğin tırtıl gibin birşey. o senin öldürdüğün kırkayak değil, çıyan =) (istanbuldakiler zehirsiz, panik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: Heh.. kafanız çalışmıyor abicim. İçinde alkol olan spreyler var, çakıyorsun çakmagı, tutuyorsun namussuz sivriye, kendini terminatör gibi hissederek flamthrower gibi kullanıyorsun. afferim evladıma affeerrim!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sonra perde alev alıyor ve ertesi gün hayatında belki ilk ama kesinlikle son kez gazetenin 3. sayfasına salak bir ilkokul vesikalık resmin ile çıkıyorsun. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:27 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 en kötü yanı da o resim olayı be. sırf o yüzden düzenli resim çektirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Hehe.. siz oyle sanın. Bu günlerin hesabını yaparak ilk okul resimlerimi en cool şekilde çektirdim. Bu günü bekliyordum. ciddiyim ama. Flamethrower oalyı inanılmaz zevkli. Karınca yuvasına tutunca kendimi tanrı gibi hissetmiştim küçükken. Örümcke agına karınca atarken ''doğal dengeyi koruyorum'' modunda gezer, ateş böceklerini büyüteçle tutuştururdum. Şimdi yapmıyorum. Canlıymış lan onlar. Ama sivriler.. sokacak onlarca yer varken gelip kulaga dadanırlar. Onlar hayatı haketmiyor. Burn in the depths of hell, bitches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar