Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man

Bone

Öne çıkan mesajlar

Bone said:
çıksın artık buna can dayanmaz.

hayır oyunu ve filmi için feci gaza getiriyorlar da, trailerlarından öteye gitmeyen film olursa o zaman çok pis içimde patlar işte :D

Oyunun demosunu oynadıktan sonra umarım oyunu gibi olmaz film diyorum ama bende merakla bekliorum tabii filmi. Özellikle fragmanda tanklı sahne çok süper olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ohoo Jedi dövecek süper kahraman yok ya.
Haha güldüm sadece buna :)

Jedi denen grubu gözünüzde çok fazla ilahlaştırmışsınız. Oysa superhuman'dan öte birşey değil Jedi dediğin. Kaptan Amerika bile yener yani bir Jedi'yi.

Galactus gibi evrenleri yutan yaratıkları yenen super kahramanlardan bahsediyoruz. Bir Jedi bile pataklayamıyorlarsa işleri ne zaten...
Sosyal ağlarda paylaş

galaktüsü "yenen" kimse yok aslında hanı "gel galaktus bi güreş tutalım teş edersem gidecen ama burdan bak!" gi bi durum olmamış sonucta.

superman dediğininde bi mindtricklik wits'i var konuşmaya deymez.

spidey bile spidersense sayesinde daha bile dişli bi rakip olabilir jedi'a.

bide jedi var jedi var, ne bileyim anakin düdüğü var, Yoda dır Qui Gon dır civan döver, force olur ucar, jedilar var
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
yani o taş gezegeninden geliyordu da gezegeninde herkes acı mı çekiyordu?

ilk düşününce elbette çok salakça bişi gibi geliyor insana da, bi de şöyle düşün.

süpermen'in dünyasında herkes süpermen gibi uçup kaçıp durmuyor. bunun nedeni kriptonit üstünde yaşamaları.
ancak süpermen kendi kriptonit gezegeninden kurtulup da dünyaya gelip bizim güneşle irtibata geçince, bir anda süper güçlere kavuşuyor.
ancak süper güçlere kavuşmuş halinde kriptonitle temas ettiğinde ters mıknatıslanma gerçekleşiyor ve acı çekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Ohoo Jedi dövecek süper kahraman yok ya.
Haha güldüm sadece buna :)

Jedi denen grubu gözünüzde çok fazla ilahlaştırmışsınız. Oysa superhuman'dan öte birşey değil Jedi dediğin. Kaptan Amerika bile yener yani bir Jedi'yi.

Galactus gibi evrenleri yutan yaratıkları yenen super kahramanlardan bahsediyoruz. Bir Jedi bile pataklayamıyorlarsa işleri ne zaten...

imdb.com da bu UZUN UZUN tartışılmıştı, birisi de bir anket açmıştı. Ama orada hangi jedi hangi Super Hero olayından çıkıp Jedi Academy VS X-Men yapmışlardı....

Felaket keyif almıştım okurken yazıları, ne senaryolar düşünmüş insanlar, biri diyo falanca x-men duvar olur bilmemne yapar, diğeri diyor: Wolverine manikür yapar ışın kılıcı ile jediler, felaket bir topic di hatta ben de konu dışına(sanırım) açmıştım patiler de imdb lerden aşağı kalmadıklarını göstermişlerdi zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

Marvel bazı serilerini cidden fanfiction şeklinde yazmıştır onlara girersek hiç çıkamayız.

Godzilla Complete Series ÇR'sinde Fantastic Four ve Thor Godzilla'ya karşı savaşıyordu.

Yine Marvel'in Shogun Warriors serisinde Fantastic Four takımı Combattler V yada Reideen gibi animelerin robotlarıyla holy alliance kuruyordu.

Bende scan edilmiş tüm serileri mevcuttur diyerekten ve Iron Man filmine dönelim diyorum. Yoksa "off topic Diyarlarının Kadim Tanrısı" bize instant kill çekecek er yada geç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...