Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Maslaktan Karaköy'e taksi kaç para tutar? Hem ayrıca Vapurlar kalkıyo mu ki o saat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: bilim adamıyım annadık b@bs the k3nk ///_- biz olamadık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 23.00'da son sefer. Beşiktaş'tan Üsküdar'a motor var ama daha geç saatlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: Maslaktan Karaköy'e taksi kaç para tutar? peeeee bizim Don Juan pinti çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Pinti O.o Zaten 300 lira masraf yapacam yahu 1 gece için :) Nasıl döneceğimi de bulamazsam yalan olacak bu iş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hmm maslaktan dolmuşlar genelde 1e kadar var. Ben maslakta oturuyorum istersen bizim ordaki taksi durağının numarasını vereyim ama ne kadar tutar bilmem (parkormana 2-3 dakka taksi durağı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ya abi dönersin işte ala ala.Kadıköy e mi döneceksin? valla babam arabayı verse seve seve bırakırım kapı falan bile açarım! ama taksiciyi karşı şeride geçirdikten beri vermio :( Kaçta bitecek ki konser.Geç saate kadar motorlar var üsküdar a Beşiktaştan.Üsküdardan geçersin zaten. Karaköy ede gidebilirsin ordakilerde Turyol ama bi sor yinede boşuna gitme.Çünkü taksime çıkman zor olur.Tünel kapalı o yolda yürünmez kızla. Maslaktan taksim yaparsın dolmuşlar kalkıyor.Taksimdende kadıköy sabahın 3üne 4üne kadar var dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 300 lira masrafa rahat 10 tnae ilk buluşma yapılır, ben 40 tane falan yaparım 300lira ya.. :)))) Şaka bi yana, madem parayı gözden çıakrmışsın tam olsun, bin taksiye. Aslında dolmuş falan çokkalabalık olmaz, negatif puan almazsın kızın gözünde ama taksiye bindirirsen tamolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 O saatte beşiktaş 30 dakka maslaktan buarada onu da hesaba kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 sustum [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:15 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Çay+simit dururken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Metro çalışıyor sanırım. Maslak tan taksim metro yap. ? bırak puanı muanı. binin metroya taksimdende kadıköy dolmuş miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 metro için dolmuşla 4. levente gitmen lazım maslaktaki daha açılmadı açıldıysa da yuh bana arada sırada dışarı çıkmam lazımmış ama sanmıyorum d: sanırım 1e kadar açık metroda ama 12:30da olabilir genelde kaçırdığım için tam bilmiyorum saaitin ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 oooo saygı duydum seçimine, hatta ben de böyle birşeyler yapsam össden sonra baya hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hepsi d kızını elde etmek için anlatcak tabi c herşeyi sınıfta sonra gelsin kızlar ilk yatırım 300 ytl biraz pahalı ama gerisi gelir walla yanlış yerde yardım ariyon dostum, o para kıza yatırılmaz sonra burda herkes dumur saplık şikayet etsem de iyiymiş, gider basket oynarım lan, çat çat potaya atiyon bana mısın dmeiyor, pozisyon zenginiliği cabası bozdu bu topic beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Buldum ya... Taksiyle Maslak > Taksim sonra dolmuşla Taksim > Bostancı Süper. 2 sefer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 "sen istiyor dujj? 50 dolar daha." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Oeh! 300 lira mı? Çok merak ettmim. Neler yapmayı planlıyorsunuz ki 300 lira para harcayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 işte 2 gündür ona karar vermeye çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 MMHASDHUASDHHAD yanlız bısey farkettım..konuyla pek alakalı degıl ama soylemem lazım..hatta itiraf ediyorum.. Ben Utopia adlı arkadasımızı erkek sanıyodum..eskiden desertrose nickiyle giren hatunuma yazıyo sanıp acayıp kıl kapıyodum kendısıne..kız hangı topıcı acsa utopia cevap yazıyor..hırs ustune hırs..ustunden 1 yıl gectı ancak su an anlıyorum kendısının kız oldugunu ahaha..oda garbageta resmını gordum falan...kusura bakma utopia gunahını aldım .. Bu konu ıcınse..dogaclama en ıyısı hala :D..ılk bulusmada tango yaparsan 14 subatta ne yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 300 ytl = 2 rus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Dela ona bir de slogan lazım, "Rambo Seduction" nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 otel dahil mi o fiyata. piyasa karışık su sıralar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 it's hard out here for a pimp nigga =/ slogana gerek yok ayrica arcane baps, dort islem yeter. tabii rusya iliskilerinden sorumlu azmodai leetranos'un konu hakkindaki aciklamasini beklemek lazim. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:50 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 BİRİ RUS MU DEDİ ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar