Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Buluşma için...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmm maslaktan dolmuşlar genelde 1e kadar var. Ben maslakta oturuyorum istersen bizim ordaki taksi durağının numarasını vereyim ama ne kadar tutar bilmem (parkormana 2-3 dakka taksi durağı)
Mesaj tarihi:
ya abi dönersin işte ala ala.Kadıköy e mi döneceksin? valla babam arabayı verse seve seve bırakırım kapı falan bile açarım! ama taksiciyi karşı şeride geçirdikten beri vermio :(

Kaçta bitecek ki konser.Geç saate kadar motorlar var üsküdar a Beşiktaştan.Üsküdardan geçersin zaten.

Karaköy ede gidebilirsin ordakilerde Turyol ama bi sor yinede boşuna gitme.Çünkü taksime çıkman zor olur.Tünel kapalı o yolda yürünmez kızla.

Maslaktan taksim yaparsın dolmuşlar kalkıyor.Taksimdende kadıköy sabahın 3üne 4üne kadar var dolmuş.
Mesaj tarihi:
300 lira masrafa rahat 10 tnae ilk buluşma yapılır, ben 40 tane falan yaparım 300lira ya.. :))))

Şaka bi yana, madem parayı gözden çıakrmışsın tam olsun, bin taksiye. Aslında dolmuş falan çokkalabalık olmaz, negatif puan almazsın kızın gözünde ama taksiye bindirirsen tamolur.
Mesaj tarihi:
metro için dolmuşla 4. levente gitmen lazım maslaktaki daha açılmadı açıldıysa da yuh bana arada sırada dışarı çıkmam lazımmış ama sanmıyorum d: sanırım 1e kadar açık metroda ama 12:30da olabilir genelde kaçırdığım için tam bilmiyorum saaitin ehe
Mesaj tarihi:
hepsi d kızını elde etmek için
anlatcak tabi c herşeyi sınıfta sonra gelsin kızlar
ilk yatırım 300 ytl biraz pahalı ama gerisi gelir

walla yanlış yerde yardım ariyon dostum, o para kıza yatırılmaz
sonra burda herkes dumur
saplık şikayet etsem de iyiymiş, gider basket oynarım lan, çat çat potaya atiyon bana mısın dmeiyor, pozisyon zenginiliği cabası
bozdu bu topic beni
Mesaj tarihi:
MMHASDHUASDHHAD yanlız bısey farkettım..konuyla pek alakalı degıl ama soylemem lazım..hatta itiraf ediyorum..

Ben Utopia adlı arkadasımızı erkek sanıyodum..eskiden desertrose nickiyle giren hatunuma yazıyo sanıp acayıp kıl kapıyodum kendısıne..kız hangı topıcı acsa utopia cevap yazıyor..hırs ustune hırs..ustunden 1 yıl gectı ancak su an anlıyorum kendısının kız oldugunu ahaha..oda garbageta resmını gordum falan...kusura bakma utopia gunahını aldım ..

Bu konu ıcınse..dogaclama en ıyısı hala :D..ılk bulusmada tango yaparsan 14 subatta ne yapıcan?
Mesaj tarihi:
it's hard out here for a pimp nigga =/

slogana gerek yok ayrica arcane baps, dort islem yeter.

tabii rusya iliskilerinden sorumlu azmodai leetranos'un konu hakkindaki aciklamasini beklemek lazim.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:50 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...