Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Buluşma için...

Sensible

Öne çıkan mesajlar

ya abi dönersin işte ala ala.Kadıköy e mi döneceksin? valla babam arabayı verse seve seve bırakırım kapı falan bile açarım! ama taksiciyi karşı şeride geçirdikten beri vermio :(

Kaçta bitecek ki konser.Geç saate kadar motorlar var üsküdar a Beşiktaştan.Üsküdardan geçersin zaten.

Karaköy ede gidebilirsin ordakilerde Turyol ama bi sor yinede boşuna gitme.Çünkü taksime çıkman zor olur.Tünel kapalı o yolda yürünmez kızla.

Maslaktan taksim yaparsın dolmuşlar kalkıyor.Taksimdende kadıköy sabahın 3üne 4üne kadar var dolmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi d kızını elde etmek için
anlatcak tabi c herşeyi sınıfta sonra gelsin kızlar
ilk yatırım 300 ytl biraz pahalı ama gerisi gelir

walla yanlış yerde yardım ariyon dostum, o para kıza yatırılmaz
sonra burda herkes dumur
saplık şikayet etsem de iyiymiş, gider basket oynarım lan, çat çat potaya atiyon bana mısın dmeiyor, pozisyon zenginiliği cabası
bozdu bu topic beni
Sosyal ağlarda paylaş

MMHASDHUASDHHAD yanlız bısey farkettım..konuyla pek alakalı degıl ama soylemem lazım..hatta itiraf ediyorum..

Ben Utopia adlı arkadasımızı erkek sanıyodum..eskiden desertrose nickiyle giren hatunuma yazıyo sanıp acayıp kıl kapıyodum kendısıne..kız hangı topıcı acsa utopia cevap yazıyor..hırs ustune hırs..ustunden 1 yıl gectı ancak su an anlıyorum kendısının kız oldugunu ahaha..oda garbageta resmını gordum falan...kusura bakma utopia gunahını aldım ..

Bu konu ıcınse..dogaclama en ıyısı hala :D..ılk bulusmada tango yaparsan 14 subatta ne yapıcan?
Sosyal ağlarda paylaş

it's hard out here for a pimp nigga =/

slogana gerek yok ayrica arcane baps, dort islem yeter.

tabii rusya iliskilerinden sorumlu azmodai leetranos'un konu hakkindaki aciklamasini beklemek lazim.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:50 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...