ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 son zamanlarda paso om yağıyo girip bakıyorum hepsi şikayet içerikli hede-hödö nelerlolouor ? neden durmadan beni şikayet ediyosunuz ben naaptım (naapıyorum) ? böhühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iğrenç bir insansın... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben seni tanımıyorum bile dominique //_ o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 que'yi ameliyatla aldırdım ben 7 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 demin ben ettim. o resim ne öyleeeeeeeee! KENDİNE GEL EFENDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 adam belki latin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 cünkü dom vampir. yapmissindir bişeyler yine şebelek! (derdi annem) valla ben etmedim On my honor, or may l be chopped up and made into soup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o resim yalan öyle bişey olmak için baya kasmak lazım adamın ağzındaki sigara tutuşu bile bi acaip afadersin asfdsfafds neyse şikayetçileri alabilirmiyiz biri bone biliyom diğerleri kim bakim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 attigin mesajlara daha cok dikkat etmen gerekiyor demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 yok ya zegna en fazla yaptığım hayvanlık yanlış konuyu yanlış yerde açıyorum yoksa bi sorunum yok yani :D siz iş çıkartıyorum gereksiz sry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ha bu konuya ben de değinmek isterim doğrusu sağda solda millet sadece tek bir harfe sansür koyarak veya koymarak bildiğiniz küfür yazıyor biz sikko yazıyoruz şikayet ediliyoruz neyse beterin beteri vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 haddini bil !çok gonuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 beterin beteri var dua etsin kezban..böle bi şarkı vardı türkçe rep...ehe ne güzel günlerdi onnar...neyse konumuza dönelim..allaha üşükür hiç şikayet edilmedim bugüne kadar..edilmedim diye biliyorum...edildimmi acaba..ama edilsem haberim olurdu..evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben bi kere sansürlü küfür yazdım diye uyarılmıştım....ki birine karşı diiildi ben böyle işin blablabla die küfür etmiştim(orda küfürün baş harfi ve noktalar vardı) kimseyle alakasız halde...onu bile şikayet etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 deneme [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:29 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 artık deneme =P [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:33 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 peki [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:44 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 al sana şikayet edilecek mevzu... flood var aloooov :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 hepimiz tehlikedeyiz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 tehlikenin farkındayız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ehu [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 17:37 tarihinde, Ractamainus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar