Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şikayet!!1!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son zamanlarda paso om yağıyo girip bakıyorum hepsi şikayet içerikli hede-hödö nelerlolouor ? neden durmadan beni şikayet ediyosunuz ben naaptım (naapıyorum) ? böhühühühü
Mesaj tarihi:
o resim yalan öyle bişey olmak için baya kasmak lazım adamın ağzındaki sigara tutuşu bile bi acaip afadersin asfdsfafds neyse şikayetçileri alabilirmiyiz biri bone biliyom diğerleri kim bakim ?
Mesaj tarihi:
yok ya zegna en fazla yaptığım hayvanlık yanlış konuyu yanlış yerde açıyorum yoksa bi sorunum yok yani :D siz iş çıkartıyorum gereksiz sry
Mesaj tarihi:
ha bu konuya ben de değinmek isterim doğrusu sağda solda millet sadece tek bir harfe sansür koyarak veya koymarak bildiğiniz küfür yazıyor biz sikko yazıyoruz şikayet ediliyoruz neyse beterin beteri vardır.
Mesaj tarihi:
beterin beteri var dua etsin kezban..böle bi şarkı vardı türkçe rep...ehe ne güzel günlerdi onnar...neyse konumuza dönelim..allaha üşükür hiç şikayet edilmedim bugüne kadar..edilmedim diye biliyorum...edildimmi acaba..ama edilsem haberim olurdu..evet.
Mesaj tarihi:
ben bi kere sansürlü küfür yazdım diye uyarılmıştım....ki birine karşı diiildi ben böyle işin blablabla die küfür etmiştim(orda küfürün baş harfi ve noktalar vardı) kimseyle alakasız halde...onu bile şikayet etmişler
  • Yeni Oluştur...