Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Elden giderse ayaktan da gider di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 KANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSERKANSER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir o zaman dom vampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ğğğ bunu silmiyorum çünkü kedim patisi ile klavyeye basarak yazdı gece gece saçmaladık geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kendi açtığım konu sandım atladım hatamı düzeltmek için .. kemıkıl yapma böyle şeyler hewhe [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:05 tarihinde, ulfang tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 topice kustun =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ouu beybi ne güzeldir saçmalamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Kanser mi nerde o_O kanser benim işim o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kanserkanserkanserkanserkanserkanserkanserkanserkanserkanserkanser bi arkadasin teorisine gore kanserkanser yazinca serkan cikiyor, o zaman serkan vampir veya dom serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 3 kanser = 2 serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sinasinasinasinasinasina hmm bişey çıkmıyomuş neyse ben gidip biyokimya çalışayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 serkani getirin bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 anis eheheü Sen benim ismimi ne cürretle postlarına yansıtırsın sana laflar hazırladım Sinaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Ya bırak ya.... Senin isminmiş //_- ben 21 senedir kullanıyorum bu ismi sana mı vercem biricik ismi mi ayrıca sinasinasina yazınca anis çıkmıyor ortaya çıksa bile türkçe literatüründe anis diye bir kelime yok d. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ardeth sanada at sinaaaağğğ diolarmıydı :( o şerefsiz zagadaki vampir çıkarmıştı hep dediler bana //_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Haşırttı blackboard 22 senedir kullanıyorum ahah sus piliz!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 BERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBERGEBER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 OHA SÜPEEER... ne serkanı yah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iyi ben de yarım sene sonra makale yazıp ismimi avrupaya yayıcam burda sofist felsefesi girerekten ismin bana ait olduğunu savunuyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 KEKEKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEKEKEKKEKEKEKEKEKEKEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 omg zerg rush. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: iyi ben de yarım sene sonra makale yazıp ismimi avrupaya yayıcam burda sofist felsefesi girerekten ismin bana ait olduğunu savunuyorum d: Bende sınıfta kalıp hala bi alt sınıflarımla aynı imza kağıdına (sirkülermiydi bu ?) imza atıcam ne yani ? zaten bi işe yaramaz sina ben çıktım anasını satıyım :( alkol yaptı beni bööle yoksa üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 gerçi avrupada sina kız ismiymiş, avicenna demek lazım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sallamışlar sana :P İtalyanca da olabilir ama hiç duymadım kullanılanı. İran da çok kullanılıyor.Ben Boşnağım(ordada çok kullanılıyor) o yüzden konmuş bana. Babannemin çok sevdiği arkadaşının çocuğunun adıymış yoksa senmisin ? Şehreminide fatih te bulundun mu hiç küçükkene? Sina fince de sen japonca da ahlak demek :P [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 02:23 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar