Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilkent bahar dönemi notları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben bu dönem emel bekişoğlu denen ingilizceci kadınla kavga ettim dersi bıraktım, calculus ilk notumda düşük geldi C veya D ile geçmek istemiyodum onuda bıraktım :D java c+ david saolsun iice düşük geldi ama 1. dönem kurtarıyo
Mesaj tarihi:
önüne geleni bırakmıssın sende olum hocayla nasıl muhattab oluyonuz derste vala biz konusmuyuz bile hoca soru sorunca yada :d laf atarsa biz kend halimizde derste arka sıralarda muhabbetre devam :D en fazla
cık dısarı :d
Mesaj tarihi:
evet abi bu işlerin başında yakalık şart :p
politik olcaksınız hehe yalnız ginaly uçmuş ortalamada yavrum benim burs gelcek nerdeyse.
benim de 2.14 geldi biraz kasmam şart önümüzdeki dönemler.
Mesaj tarihi:
valla benim 1.xx gibi bişey geldi çünkü yaz okulunc alıcam diye 3 ve 4 kredilik dersleri widtraw etmedim. İnşallah arttırırız notları ama burs imkansız bişey bizim ineklerin arasında.
Mesaj tarihi:
3 ün 2 sindeyim ben böyle bir dönem görmedim.

İlk 2 ay ilkokuldan kolay bir dönem geçti hafta 1-2 ödev yap ver gitsin.

Nisan Mayıs tam çin işkencesiydi ama insanlık dışı projeler midtermler ödevler le geçti gitti

3.01
Mesaj tarihi:
bizim bölüm mühendislik tabanlı değil o yüzden pek bir zorluk yok esasen kasılırsa düzgün bir ortalama çıkartılır diye düşünüyorum açıkçası hiç çalışmadığım ve devamsızlık zorunluğu olmayan derslere girmediğim halde böyle bir ortalama tutturdum ilerki dönemlere bakıcaz artık.
  • Yeni Oluştur...