skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bilkentlilerin notları açıklanıyor, dakikalar kaldı. Nasıl bilkentli patilerin durumları. Benim bu dönem boka sardı valla :D yaz okulunu bekliycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 okan üçerin burdan annesini öpüyorum. c veren 3 hücreli beyninin allah belasını versin. 3.38 gpa. ağkü okan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 stars a giremiyorum ben ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 100 ytl ver ben gireyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 !'^%+½ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 resmen göçtü site allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 süslü püslü java zımbırtılarını koymayı biliolar ama. şerefsiz bilkent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 haha herkesin kişisel iletisi stars'ı anıyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 2.18 cgpa mıdır nedir o. bu dönem de 2.35. olum çok deli gaza geldim, ilk dönemki 1.15 i kapattım. gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 valla ben bu dönem emel bekişoğlu denen ingilizceci kadınla kavga ettim dersi bıraktım, calculus ilk notumda düşük geldi C veya D ile geçmek istemiyodum onuda bıraktım :D java c+ david saolsun iice düşük geldi ama 1. dönem kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 önüne geleni bırakmıssın sende olum hocayla nasıl muhattab oluyonuz derste vala biz konusmuyuz bile hoca soru sorunca yada :d laf atarsa biz kend halimizde derste arka sıralarda muhabbetre devam :D en fazla cık dısarı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 evet abi bu işlerin başında yakalık şart :p politik olcaksınız hehe yalnız ginaly uçmuş ortalamada yavrum benim burs gelcek nerdeyse. benim de 2.14 geldi biraz kasmam şart önümüzdeki dönemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 valla benim 1.xx gibi bişey geldi çünkü yaz okulunc alıcam diye 3 ve 4 kredilik dersleri widtraw etmedim. İnşallah arttırırız notları ama burs imkansız bişey bizim ineklerin arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 3 ün 2 sindeyim ben böyle bir dönem görmedim. İlk 2 ay ilkokuldan kolay bir dönem geçti hafta 1-2 ödev yap ver gitsin. Nisan Mayıs tam çin işkencesiydi ama insanlık dışı projeler midtermler ödevler le geçti gitti 3.01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 anır olmuş adam baksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 bizim bölüm mühendislik tabanlı değil o yüzden pek bir zorluk yok esasen kasılırsa düzgün bir ortalama çıkartılır diye düşünüyorum açıkçası hiç çalışmadığım ve devamsızlık zorunluğu olmayan derslere girmediğim halde böyle bir ortalama tutturdum ilerki dönemlere bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar