quixef Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 "Max Damage" said: copry said: evet. ilki benim ilk beşimdedir, ama bu vasat olmuş. yani yine on üzerinden 6.5 7 eder izleyin ama beklentiniz olmasın. Zaten hiçbir devam filmi ilkinden güzel olamaz. Aliens ile Mad Max 2 hariç. Terminator 2 dediğinizi duyar gibiyim ama hayır 1 daha iyiydi. Godfather 2 Terminatör 2 konusunda ise ayrıca yanlışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Terminator'deki şu çıkarılan sahne bile yeter ikincisinden daha iyi olmasına. GERÇEK BİLİMKURGU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=dyEji5IUHd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 copry said: evet. ilki benim ilk beşimdedir, ama bu vasat olmuş. yani yine on üzerinden 6.5 7 eder izleyin ama beklentiniz olmasın. Gayet iyiydi. Sanat eseri çıkmış ortaya yine frank miller abimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Benim tek kötü bulduğum nokta cliwe owen yerine josh brolindi o da adamı sevmediğim için..onun haricinde mükemmeldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 çıkmış bununda ripleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 hmm eva green ve 3d hmmm iyi ki para vermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar