Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 Sezonu

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Türkiye Basketbol Ligi yeni sezon hakkında beklentiler,haberler,düşünceler vs. burada paylaşayalım.

İlk haberi ben vereyim;

Micheal Wright Telekom ile 2 seneliğine anlaştı.Beşiktaş'in 2006 kadrosundaki bana kalırsa en önemli güçlerden biriydi.Hatta en önemlisi bile diyebilirdik.Gittiğinde çok üzülmüştüm TT'ye gelmesi çok sevindirdi.

Bu şekilde büyük ihtimal ya Alston yedeğe çekilecek ya da sözleşmesi iptal edilecek.Boyu hesaba katarsakta Dudley PF'ye çekilir büyük ihtimal ve C'ye Wright'la Jagla koyar diye düşünüyorum Ercument Sunter.

Ayrıca daha büyük transferler yapacaklarına dair söz verdi Telekom Basketbol yöneticileri.Diğer topicte bahsetmiştim Araplar 10 milyon doları veriyorlar bu sene ve Avrupa'da geçen sene çok başarılı olmuş bir takım.Süper yıldız falan almaya çalışmadıkları sürece zorlanmadan herkesi getirebilirler diye düşünüyorum.

edit:Başlığa TBL koymayı unuttum özür dilerim

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 12:34 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL
üye [şikayet et]
§ 03 Haziran 2007, Pazar - 02:03 [ güncelle ] [ özel msj ]
inş daha iyi bi telekom efes falan gelir de basketbol ligimiz daha heyecan vereci hala gelirde buna bağlı olark avrupa da da iyi şeyler yaparız hayırlısı olsun bakalım.bide Fenerbahçe nin bu sene kadrosuna iyi takvilere yapılacakmışülkerle yapılan anlaşmada sözleşmenin üstünden 1 yıl geçtikten sonra ülkerin Fenerbahçe ye avrupada başarı yakalyacak bir kadro kurma zorunluluğu varmış.
Fenerbahçe wtf
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamı niye satsınlar ki semihle birlikte basketbolunu geliştirmesi için programları bi ayarlanmış bu 2 uzun semih ve ömer 3 sene sonra avrupanın en iyi 2 uzunu ve milli takımın değişmez oyuncuları olacaklar o yüzden satılması yanlış bi politika olur bu çocuk banvitte falan yetişecek adam değil kapasitesi var fenerde oynamaya oğuz savaş daha 19 yaşında ama bak nasıl oynuyor çatır çatır o çocukta oynayacaktır ve aydın örs gibi bi koç o çoçuğu gayet iyi eğitecektirde.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de abi Fener'de onun pozizyonunda adam var onu diyorum.Çok az forma şansı bulacaktır,kendini geliştirmesi zaman alacaktır.

Oğuz Savaş Fenerbahçe'ye zaten kendini geliştirmiş bir şekilde gitti.Şunu diyebilirim ki Oğuz Savaş bu sene Fener'de değil Beşiktaş'ta olsaydı hem BJK için farklı olurdu,hemde sürekli zaman alabilecek yapıda olduğu için kendini çok geliştirirdi.

Ben hala Ömer Aşık'ın kadrosu derin bir takıma değilde,kilit adam olabileceği bir takıma gitmesini savunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

okadar yazı yazdım hata verdi gitti bütün mesaj iyi mi -.- birazını yazalım baştan o halde :P

kişisel tercihim futbola transfer yapılacağına keşke baskette adam gibi kadro kurulsa benim için basket takımı daha önemli şu anda.

wright transferi telekom adına çok başarılı. harika bir adam wright telekomda da çok başarılı olacaktır zaten telekom da baya bi sermaye ayırıyor maşallah

biz yine adam akıllı kadro kurmayacağız bence. orta düzey adamları toplayacağız başlarına da eleştirileri hafifletmek için ergin ataman gelcek sonra sezon ortasında onla da yollar ayrılacak

pascal el-amin gibi ruhlu oyuncular lazım bize.

şu lanet olası cola turkayla yolları ayırmamız gerek. onların yaptığına mı ayıp desem yoksa yönetimin yaptığı mı gerizekalılık karar veremedim. fenere dünyayı verecekler bjk ve gsye sus payı... rezalet bir de cola turkanın baskete katkısı olsa içim yanmicak basket takımının adını satıyorsun sonra gidip futbol takımına delgadoyu getirtiyorsun basketçi yerine
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl gitsin abi ben üzülmem eddi basden utah da olsa fisher in yerine utha çok zorlardı sa yı ben öle düşünüyorum.Basden nba ya gitsin bizde böbürlenelim Fenerbahçe olarak al getirdiğimiz adamlar nba lere gidiyo diye zaten bayan takımdan da 3 yabancımız wnba ye gitti demekki bu fenerbahçe nin ne kadar önemli bi kulüp olduğu anlamına geliyo basketbolda.
Sosyal ağlarda paylaş

Derek Fisher'la Basden'i karşılaştırmakta güzel bir şey tabii :)

NBA'e gitmek önemli değil,önemli olan orada tutunmak.

Dudley NCAA'da rekorlar kırmıştı.Hatırladığım kadarıyla Shaq'dan sonra en iyi ribaundcu olarak görülüyordu,istatistikleri yüzündendi sanırım.Ama boyu bir kaç cm kısa diye NBA'e almadılar.Dudley Türkiye'de şuan NBA standartında oynayan 4-5 oyuncudan biridir mesela,ama NBA'de hiç oynayamamıştır.Şans işi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NBA'e gitmek önemli değil,önemli olan orada tutunmak.
bu lafında hem fikiriz.Bide şöyle bişi var Eddie Basden Nba de savunması ile ön plana çıkan yada bu mantalite doğrultusunda draft yapan takımlara gitmeli zaten Eddie Basden çok sayı atsa şuan Nba dekisüper yıldız tanımını benimsemiş oyunculardan biriydi ama eddie basden dediğim özelliklerde bir takıma giderse çok iş yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

efes mahmuti'nin ayrılmasıyla berab er yeni koç arayışına başladı, isimler arasında Ted Baldwin, Ivkovic, Perasovic, hakan demir, bodgan tanjevic varmış.

şahsi fikrim -ovic'lerden birinin gelmesinin en faydalısı olacağı yönünde. özellikle ivkovic'den yanayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...