Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakanlık binalarının önüne çöp poşeti atmak :)

Diablo

Öne çıkan mesajlar

Her Ankara'ya gittiğimde illa başıma bişi gelir.kaybolurum falan filan.

bu sıralarda iş için sık sık gidiyorum pederle.
en son geçen gittiğimizde otelden çıktık saat sabah 8-9 gibi.aksamda pek bişi yememiştim karnım deli aç.hava cok sıcak terliyorum deli gibi.bol bakanlık binalarının oldugu bi yerde iş vardı birini beklioduk arabada.dedim ben gidip bi yerden yemek tarzı birşey alıcam.gittim bi pastaneden yiebilcegim birşeyler aldım cola aldım geldim.neyse oturdum bi güzel yedim.

şimdi asıl olay burda.poşeti nereye atıcam.babam arabada sevmez çöp möp.şimdi şeffaf ama koyu renkli bir poşet.ve içinde kese kagıdı.onun içindede cola kutusu.

çaktırmadan köşeye bırakmaya kalkıorum.güvenlikler tribe girio.onlar tribe girince ben dahada tribe giriyorum.supheli bir hal alıorum yani o triple.etrafta çöp kutusu konteynır tarzı hiç bir şey yok.

10 m yürüyüp bırakıyorum bi yere.adamlar telsiz melsiz alınca ellerine aha diyorum derdimi anlatamam bomba diye alıcaklar.ben koyuyorum adamlar aradan dereden beni kesiolar.

Bi yandan sıcak bi yandan bu.bende kendimden suphelenmeye başladım.gerçekten bombamı var poşette diye.

ehh dedim sonunda.poşeti bi yere bırakamadan aldıgım pastaneye kadar yürüdüm yürüdüm sıcakta.sonrada pastaneciye patladım.hiç mi çöp olmaz nasıl iş anlamadım diye

sonuç olarak dicegim yere yanlıslıkla canta poşet koymayın :)

ne kadar terorist tipiniz olmasada adamlar artık suphelenio direk.

ha bide Ankara'nın kızları güzelmiş :).ev yemekleri yapan bi yerde bi kızla tanıştım.bilinen bi yerdi herhalde ankara'yı bilmem etmem ama kalabalık bi mekandı :)
Sosyal ağlarda paylaş

neyse en azından kız güzlemiş

içersine bomba bırakmasınlar diye çöp kutusu, konteynrı filan bulundurmazlar o tip yerlerde
zaten kendini bombacıyım tribine soktuysan; havaya giriyon filan, garip bir psikoloji oluyor

kararı bozdum; yorum yaptım

şimdi güzel yazıydı okuması zevkliydi, bu saate topic bulmuşuz da beğenmiycez yok daha neler
Sosyal ağlarda paylaş

valla hocam aynı olay benim başıma geldi ... elimde dönem ödevim var (pic16f84 dijital saat devresi vakit olmadı ona bi kutu falan monta edeyim öyle açıkta götürüyorum elimde bindim minibüse millet tırsa tırsa bakıyor bombayıda andırıyor neyse bi kişilik yer oldu oturdum yaşlı amcam evlat uçurma aman bizi dedi .. gülsem mi sussam mı bilmiyorum merak etme amca daha gelmedik sen sakin ol hazırlan dedim bu tırsar gibi oldu saat amca saat dedim :D .. sonra ters ters baktı kızdı ama direk dile getirmedi ..

ankaranın kızları güzeldir güzel olmasına ama çok zalimdirler :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...