EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 sonra niye oyundan dusuyosun niye cikiyosun oluyo.cikiyo arkadasim kendi kendine alla alla kurun sizde 21a yi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 eski kafalı bunlar :P bakarsın 5.84'e dönelim derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oluuur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 1.21a nın bi etkisi yok nasılsa paso dota oynuyoruz.Ufak tefek bugları fixlemişler.Ayrıca wepla ve eurobattle da oynayak arkadaşlarımızda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: eski kafalı bunlar :P bakarsın 5.84'e dönelim derler aaa keşke. çok pis 5.84 oynarım. Zaten başkasınıda bilmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 zaten battlenet icin yukledim ben patchi paticikde oynayamiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 serverı geçirirsek 1.21 e waxxide oynayanlar(1.20c) için hoş olmaz. işte o zmn düşmeler olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Yarattığınız her W3 dosyasının kopyası ile farklı versionlar bulundurabilirsiniz. Kopyalayın eski versiyonu, sonra yeni patchı yapın 2 servera da girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 euro 1.21 destekliyor şu an esas şimdik ihaliyle giremezsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tamadma battrle netteoynıyan arkadaşlarımız patide oynıyamıyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben oynuyorum. 2 tane ayrı warcraft klasörü olunca sorunsuz ikisine de giriliyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 cüce oynayabiliyorlar fakat başka bir patch versiyonuna bağlanıncaoyundan atıyor. yani server taraflı bir sorun yok anladığım kadarıyla. crack linkini veren(yasak arkadaşlar ben sadece Test ediceğim cracki) biri çıkarsa patch masaüstümde duruyor :) yada bu eski w3l ile sorun olmadığını söyeyebilecek biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 crackin serverı olmaz zaten. farklı versiyonlar normalde birbirini görmez server zorla gorduruyo sonrada versıyon fakıdnan oyundan atıyo. yanı genel bı akra verıp herkezin ona uyması en mantıklısı ama battle nete bağlanmak için 1.12 şart dolayısıyla 1.21 im ben orjinal oynıyan herkez öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 hem d sürücüsüne hem c sürücüsüne kursam c dekini 1.20c yapsam d dekini 1.21a yapsam oluyormu yani yapabiliyormuyum boyle bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oluyo ama kuruan lan işte pathci aaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 1.21 linki verin kuralım üşenioruz [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 20:24 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 efendiler birkez zaten tavsiye ettiğim http://war3.replays.net/ böle bi site var biraz aşağı iner bakarsanız sağda pathci görebilirsiniz patch odur! http://ftp.replays.net/soft/1.21CN.exe üşengecler için linkini verdim ama siz yinede bakın ^_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 göz bile kırptım haal cekmediniz patch'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Bende 1.21e var özel bir gayret de göstermedim ama çatır çatır oynuyorum her yerde :) . Hatta triple kill bile alıyorum hiç bir sorun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 oooo 1.21 de triple daha rahat alınıyomuş gencler hadi bakalım cekin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 testerlar gamecopyworld e girsin orda var gerekli malzeme ehe patchi ben eurobattle.net te linki vardi ordan almistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar