-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hayatinda 1 kez Adeks'i gormus insan "Trip>Adeks" demez. Tabii 2.0 goz numarasi olanlarin altini soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ooo ayar aldım. Hayatımda 1 kez Adeks gördüm bu arada. edit: Gözlerim sağlam, 0.25 bile diil. [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:10 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Olayı açıklığa kavuşturmak için söylüyorum, wissy adeksin yanında oturuyor, o yüzden adeks istiyor, hoho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ehe doğrudur. Ben de Acıbadem'de oturuyorum mesela. Yürüsem 25-30 dakikada Trip'teyim o derece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Benim için ikisi de aynı, vapur ekleniyor bir tek, yaşasın iki tekerlekli ulaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @-Wissy: Bir vapurla geliceksin alt tarafı illa adeks olucak diye birşey yok sonuçta bu kadar insan trip demiş ayrılık yaratmanın manası yok bir dahaki seferede adeks lan party yapılır. listeye baktım gayet hoş olmuş iyi eğlenicez uyumazsak tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ya neyse işte, boşver o kadarını da, uyumamak zor olcak gibi. Önceden baya uyumak lazım. Benim 1:30 gibi bi uyku nöbeti geliyo, gözlerim acıyo falan. Onu atlatırsam gerisi geliyo, 5:30 falan rahat çıkarım ben de, dün gece olmadı ona yanarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Bi ara gidip natural selection yükliyebilirler mi sorayım ya, o da oynanır, güzel oyun, ıssırız birbirimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Aslında var Natural Selection da, sadece listede gözüküyo. Half-Life açıp Mods'tan Activate diyince bile yeni oyun yaratmak falan olmuyo sanırım. İyice bi yüklerlerse çok kral olur; hem nostaljik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @Kojiroh : dün geceyi boşver yalan oldu o bi kere asdpfındasgnpsdng. Valla fps'den nefret edip bırakalı çok uzun zaman oldu bakalım nasıl katlanıcam mecburen uyucaz ortama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tarihi biraz sux ustune trip(magara) gibi yerde butun gece oturamam ben valla size iyi eglenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Trip banada çok yakında ne o 20 milyon oharey. Yemek falan da yenecek 30 milyon gider kafadan. gg tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 @CusTodeM : o kadar da kötü değil illa sürekli bir şekilde koltuğa yapışıcaksın diye birşey yok kalk dolaş v.s hatta arada kilise'ye gidilir bir bölüm insanla iki tek atılır alternatif fikirlere açık. @Muhallebi : akşam 7 sabah 7 olduğu için o kadar da kasış bir fiyat değil. yemek konusunu bende düşünüyorum tripte o kadar güzel yemekler yok sonuçta gece dışarı çıkıp yemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Oyun yükletmek lazım, lan party e gidip de dota oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Özel olarak bir oyun istiyorsanız, mesela ben natural selection diyorum, söyleyin, yarın gidip sorayım yükletme şansımız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 natural selection oynayın =( ühüh çok zevkli olur =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Ben Alien'ım şimdiden söyliyim sffdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 ben de alien olucam skulk wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Vallahi sakat bi tarih o... Zaten 24ü Eva konseri için 21 22sinde orada olucam. EN geç de 26sı felan ayrılırım büyük ihtimal... Keşke o tarihte olsaydı da, gelebilseydim yanınıza... Ha o zamanda birşeyler ayarlanır diyosanız o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Onos ftw abisi. Yutarım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 WoW oynasam küfür toplar mıyım? *shields up* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 F.E.A.R. Combat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Tahminimce insanlar yine en çok BF2'de eglenir. Kalabalıgız, strateji falan yaparız oh oh heyecan yaptım karnım kasıldı falan. Olucak olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Ben sahsen Dota kadromla beraber gelecegim. Orda da duydum ki varmis Dotaci. BF sizin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Arkadaş bir de Trip demişsiniz de Tripte pencere mi var lan asdfsf. Mantıklı banner yapın bari =P Not: soradan yer değiştiyse bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar