Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ooo ayar aldım.

Hayatımda 1 kez Adeks gördüm bu arada.

edit: Gözlerim sağlam, 0.25 bile diil.

[ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 19:10 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@-Wissy: Bir vapurla geliceksin alt tarafı illa adeks olucak diye birşey yok sonuçta bu kadar insan trip demiş ayrılık yaratmanın manası yok bir dahaki seferede adeks lan party yapılır.

listeye baktım gayet hoş olmuş iyi eğlenicez uyumazsak tabi : )
Mesaj tarihi:
Ya neyse işte, boşver o kadarını da, uyumamak zor olcak gibi. Önceden baya uyumak lazım.
Benim 1:30 gibi bi uyku nöbeti geliyo, gözlerim acıyo falan. Onu atlatırsam gerisi geliyo, 5:30 falan rahat çıkarım ben de, dün gece olmadı ona yanarım :P
Mesaj tarihi:
Aslında var Natural Selection da, sadece listede gözüküyo. Half-Life açıp Mods'tan Activate diyince bile yeni oyun yaratmak falan olmuyo sanırım.
İyice bi yüklerlerse çok kral olur; hem nostaljik.
Mesaj tarihi:
@Kojiroh : dün geceyi boşver yalan oldu o bi kere asdpfındasgnpsdng.

Valla fps'den nefret edip bırakalı çok uzun zaman oldu bakalım nasıl katlanıcam mecburen uyucaz ortama .
Mesaj tarihi:
@CusTodeM : o kadar da kötü değil illa sürekli bir şekilde koltuğa yapışıcaksın diye birşey yok kalk dolaş v.s hatta arada kilise'ye gidilir bir bölüm insanla iki tek atılır alternatif fikirlere açık.

@Muhallebi : akşam 7 sabah 7 olduğu için o kadar da kasış bir fiyat değil. yemek konusunu bende düşünüyorum tripte o kadar güzel yemekler yok sonuçta gece dışarı çıkıp yemek lazım.
Mesaj tarihi:
Vallahi sakat bi tarih o... Zaten 24ü Eva konseri için 21 22sinde orada olucam. EN geç de 26sı felan ayrılırım büyük ihtimal... Keşke o tarihte olsaydı da, gelebilseydim yanınıza... Ha o zamanda birşeyler ayarlanır diyosanız o ayrı...
  • Yeni Oluştur...