Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ehehe banner yakıyor harbi, bende ghost_boo gibi yapabilirim belki,malum şehirler arası yol geleceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 ben gelemiyorum bari ihbar ederim gg olursunuz toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ben geliyorum ama bu kadar saçma sapan bir tarih olamaz, okul öss millet cebelleşirken sırf paşa istedi, banner yapıldı diye böyle bir tarih oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 fiyatlara bak. kemikıl adeksde 5 yetle 12-7 arası. 7-12 arasında 5 saatten 7 koy 12 milyona sabahlarız adeksde yatarak.en ust kata geçip kocaman 2 odayı doldururuz 350 kişi gelcek değiliz. 30 kişi sıgarız :S ayrıca adeks 1 de yasal sabahlamak. 24 saat açık kafe. trip sahibi napmış öyle 20 ytl falan. ne veriyor bu herif. :/ tamam güzel kafede. gece gece öeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 8 haziran sonrası yapsanız , ben de gelmek isterim.. sınavlar var malum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 tarih cok alaksız. öss sonrasına taşıyınki insanlar gelsin rahat rahat neden böle garip bi tarih secildi ben hala anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 chem bunu bide temmuz gibi yaparmısın sabaha kadar dota güzel olur ins bidahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 8 haziran diye tarih olur mu ya :S . Benim finaller başlıyor önümüzdeki hafta. Sadece benim de değil çoğu kişinin finalleri ve ÖSS diye bir şeyi var. Gelip hörrrzz aghkk falan demek FPS noobluğumu tüm dünyaya göstermek isterdim ama imkansız işte :( . Temmuz başı ya da haziran sonu yapın bence, banneri ben düzeltirim söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 aslnda b haast ulan eşşek kadar bi güve girdi odaya neyse ne diyorduk aslında ben dün olsun isterdim buluşma ama tarihi anket belirledi, aslında ben cumartesi günü sabah 10 akşam 10 arası istedim, onu da anket belirledi. Ben de öss ye giriyorum, ama sadece bir günlük buluşma bu sonuçta, öss den sonra yaza doğru tekrar yapılabilir zaten ki bu seferki de güzel olursa öbürünü de ben organize ederim. Yani benim derdim, öss öncesi bi lan party olsun, sıtıres atalım. [ Mesaj 02 Haziran 2007, Cumartesi - 01:35 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Anketteki seçeneklere bak art arda 3 gün koymanın mantığı ne yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Ayrıca bu buluşmaya gelmeye üşenip "aaa görmedim ben" diyeni vuruyorum, farkındaysanız ki farkındasınız, topici gözünüze sokmak için elimden geleni yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Yıllarca turnuvalarda kasıp cafe ortamlarından baydığım için son derece çekiniyorum. Gelmek isterdim ama bayarım cafe duvarlarını görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 voys to mike plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Chemicals sets mode +v to Mike (böleydi dimi lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 %51 orda olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 finaller var lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 benim en son boyle yopluca oynadigim oyun coutner di :) sonra ne cikti :) lath i de hatirliyorum medic te oynarmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 chem davet için saol, kesin değil ama büyük ihtimal gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 öğlen olsun geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 8 Haziran - Pink Floyd Tribute Party 8 Haziran - Yakın bir arkadaşımın bir kutlama mevzusu 8 Haziran - Lan Party insaf ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 ya bunu 19unda falan yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 :( ellere ellere. bf dota herturlu vermiş vermiş. oha neyse. voys to mike plx tekrarlıyorum.!!! bu voyiç3 LE geleceğimi ima ediyor. korkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Şu işi adeks yapmadınız, kalp kırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şu işi Adeks yapmadınız, kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 şu işi Adeks yapmadınız, cok kötü kalp kırdınız resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar