Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Lan Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulda olsam kaçırmazdım=p. pain of salvation konseri sıraları gelcem o arada da yapın =P

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
8 haziran olcak gibi trip olsun adesk çok kasar sabaha kadar köfte ekmek sosis specal yiyecez desene sadpgfkdspng

[ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:54 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Valla o gün fizik finalim var. En garç diye gireninden. O bi poroplem yaratmazsa (ki kendisi saat 18:30'da, Trip'e gelişim en aşaa 21:30) ben de varım.

Not: O sitedeki oylamada gelmiycem oyu kullandım.
Mesaj tarihi:
şimdi kesin olarak sabahlamalıysa listeden çıkmak zorunda kalacağım malesef,yoksa bizimkiler beni yaşam listesinden çıkarırlar.

Yakın bir bölge de olsaydım sabahlama sorun olmazdı ama İstanbul'un öteki ucu,Beylikdüzü... :D
Mesaj tarihi:
Cuma akşamları Trip akşamımız bizim. 4-5 kişi toplanır Trip'e gideriz her akşam. 23:00 gibi de çıkar döneriz. Altın günü gibi bi şey yani. Bu hafta yine ordayım mesela.
Ben kesin geliyorum. Ben ve khalad'a ek olarak 2 arkadaş daha olabilir bahsettiim gruptan. Onların işi kesin diil tabi de, haber veriym dedim.
Mesaj tarihi:
%100'üm chemical. Bir de fiyat öğren.

Ayrıca oğlen lan party mi olur? Gece olucak, kimse olmayacak, bagrılacak, cagrılacak. Ayaga kalkıp dans falan edenler olucak.(Bkz: Xaenin ve Gayflow dansı)

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:39 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Fiyatlar sitede yazıyor, sabahlamalı olacak
ben de öss ye giriyorum bu sene, çalışıyorum, valla.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:57 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sevgili okulumun mükemmel ötesi internet güvenlik sisteminin bana verdiği yetki ile ankete bakamadım bile =P

8'inde gelirim. Gelirim lan niye gelemeyeyim. Pyromancer ile ekleyin ikimizi =)
Mesaj tarihi:
Anketi 8-9-10'una indirdiğinizi görüyorum ve iyi oyunlar diliyorum.

9'unda buluşma var diye yazıyo bir topic yukarda, hiç mi dikkat etmedin len Çemisyal.

Neyse, Zun'un aklını başka zaman alıcaz artık, ne yapalım...
  • Yeni Oluştur...