Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 öğlen olursa kesin gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 istanbulda olsam kaçırmazdım=p. pain of salvation konseri sıraları gelcem o arada da yapın =P [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Adeks olursa gelirim. Trip olursa gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 8 haziran olcak gibi trip olsun adesk çok kasar sabaha kadar köfte ekmek sosis specal yiyecez desene sadpgfkdspng [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 19:54 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 trip'e niye gıcık var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Aha bu kaçmaz. Geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ah g3nk ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyromancer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Valla ben abime sorucam o gelirse bende gelirim =P Geçen cücelerle adeksteki buluşma gayet güzeldi kafeyi inlettik valla çok zevkliydi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Valla o gün fizik finalim var. En garç diye gireninden. O bi poroplem yaratmazsa (ki kendisi saat 18:30'da, Trip'e gelişim en aşaa 21:30) ben de varım. Not: O sitedeki oylamada gelmiycem oyu kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 sabah 7 de bitiyor zaten zaman var baya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 şimdi kesin olarak sabahlamalıysa listeden çıkmak zorunda kalacağım malesef,yoksa bizimkiler beni yaşam listesinden çıkarırlar. Yakın bir bölge de olsaydım sabahlama sorun olmazdı ama İstanbul'un öteki ucu,Beylikdüzü... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Cuma akşamları Trip akşamımız bizim. 4-5 kişi toplanır Trip'e gideriz her akşam. 23:00 gibi de çıkar döneriz. Altın günü gibi bi şey yani. Bu hafta yine ordayım mesela. Ben kesin geliyorum. Ben ve khalad'a ek olarak 2 arkadaş daha olabilir bahsettiim gruptan. Onların işi kesin diil tabi de, haber veriym dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Öğlen olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Öğlen olursa imkansız gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 TR'de degilim ekime kadar lan :/ geleyim ben de gaz vericem bi tane icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 eet, ben de eylül gibi geilyorum tahminen. aralık gibi bi tane yaparız volfi de gelir amerikadan doggy de gelir belki. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 aralik sonu, ocak basi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 wlla öss çalışmalarından dolayı gelemiorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 %100'üm chemical. Bir de fiyat öğren. Ayrıca oğlen lan party mi olur? Gece olucak, kimse olmayacak, bagrılacak, cagrılacak. Ayaga kalkıp dans falan edenler olucak.(Bkz: Xaenin ve Gayflow dansı) [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 11:39 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Fiyatlar sitede yazıyor, sabahlamalı olacak ben de öss ye giriyorum bu sene, çalışıyorum, valla. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:57 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 E olm kesin tarih? Zun alacak beni yoldan, ona göre bilelim yani kesin zamanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Soon. (Blizzard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Sevgili okulumun mükemmel ötesi internet güvenlik sisteminin bana verdiği yetki ile ankete bakamadım bile =P 8'inde gelirim. Gelirim lan niye gelemeyeyim. Pyromancer ile ekleyin ikimizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Anketi 8-9-10'una indirdiğinizi görüyorum ve iyi oyunlar diliyorum. 9'unda buluşma var diye yazıyo bir topic yukarda, hiç mi dikkat etmedin len Çemisyal. Neyse, Zun'un aklını başka zaman alıcaz artık, ne yapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 8'i gecesi Lan Party 9'u sabahı geztoz ve Pati Buluşması (olursa) 10'u okula dönüş. Aman yarabbi ne bomba bir hafta olacak benim için =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar