Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi TT Concept

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TT bildiginiz uzere cikti fakat bu kasasinin cikma ihtimali varmis. Bir dergide yazin bu model baz alinarak cesitli degisikliklerle piyasaya surulebilecegi yaziyordu ne kadar dogru bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
z4 değilde, z3 ün buna benzer bi kasası vardı, artık hatchback mi desem ne desem kategoriye sokamadığım bir kasa. baya kaslı bişeydi bu da ona benzemiş
Mesaj tarihi:
Z3'ün vardı. Z4'ün de var bu tarz bi kasası. Ama bu sanki ne Hatchback ne Z4 tarzı bi araba sanki ikisinin ortasında Volvo C30 dan biraz afilli gibi görünüyor. Bence de gayet hoş.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ön tarafın verdiği izlenim pikaçu tarzı olmuş. Farları hoş, kaputtaki çizgi güzel, hava girişleri iyi oturmuş, tampon altı eteği iyi ama panjur ı-ıhh. Mevcut A3 önüne o arkayı uygulasalar :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ben mi arabaya bakınca A3 gördüm, yoksa gözlerde mi bozukluk var ?

edit:ya da başlıkta mı bir sorun var ? tt concept yazıyor çünküm :)

kısaca dostum izmirli diyordun bu kız zenci.

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 08:13 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Baslikta bir sorun yok 2005 te cikmis bir concept bu. Mevcut TT nin farlari bu concept ten alinmis anladiginiz uzere. Dedikodulara gore bu kasa nin concept ten cikip uretime geciribilecegi soyleniyor. Tabiki ufak degisikliklerle muhtemelen on izgara on tampon daha reel e yaklastirilabilir ama arkasi cok hos. Bence on izgara normal. Bir kac yil sonra izgaralar bu boyutlara cikacak bu gidisle..
Mesaj tarihi:
1) BMW nin A SERISI ???? :D

Hadi mercedes in A serisi var ama ne alakaaa

On panelin Alfa ile alakasi ne :D

Ben su paticikte bu kadar sallamasyon bi post gormemistim.

Hadi bilgili olmazsinda bu kadar atilmaz be kardesim
  • Yeni Oluştur...