kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 evet benimde aklıma geldi ses çıkarmadım, yılların kukrisine pala dedin zegna seni kınıyoruz :p [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 14:06 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben bilmem kukri bizim burda pala diyolar onlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben bilmem ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=UIh4DIH5LHU Oy oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 OHHHHAAA fragman o.O O.o O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kukuri satılıkmı aga + kaç? *ahhhh,tamam vurmayın* [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 01:40 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 re nin zamanında oyununu çok severdim.o yuzden filmlerinide iseverek izlerim ama bu 3. film efsane olucak gibi :) birde o duvardan takla atarak köpek öldürme sahnesini koymasalar ölürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu kız bi fifth element'ta düzgün oynadı işte, orda hem guzel hem karizma hem tatlı hem o bu şuydu, luc besson saolsun oda, kızın kendi başarısı deildi pek ben sevmedim resident evil filmlerini hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahah zenci eleman pimp my ride daki mad mike mı ben mi yanlış görüyorum :D ayrıca mila, ali larter ın yanında çok sönük kalmış vala, ali larter ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 gaza gelir gaz gaz gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Gelsede gitsek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bariz kötü demiyorum ama güzel olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dur ızlıyım keyifleniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Fragman çok hoşuma gitti zaten oyunlarınında delisiydim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 2 sey dikkatimi cekti, 1 ali larter , 2 tyrant. gerisi resident evil icin yalan bence. resident evil oyunlarinda o kadar zombinin icerisinde yalnizligi izolasyonu falan cok guzel yasatiyodu filmde cok fazla hack'n'slash moduna burunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Oba! Çok koyu bir resident evil hastası olarak filmi epeydir bi bekliyodum zaten. Çok güzel olucağına eminim. Kamera arkasını ve yapım aşamalarını izledim netten çekerek. Çok fazla kan olduğunu biliyorum. Epey bi zombi var gene. Yönetmenin ingilizce bi röpörtajını hatırlyıorum türkçeye çeviriyim: '' O kadar fazla kan var ki filmde, setin arkasında mikro dalga fırında sürekli hayvan kanını sıcak tutan bir çalışanımız var. Tüm işi bu. sürekli kova kova kanı mikrodalga fırında ısıtmak. '' hehehe epey bi gülmüştüm. çalışan adamıda gösterdi oda espiri olsun diye vampir dişleri takmış kameraya gülüyodu. Hoş olucak bu film heyecanla bekliyoruz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 21 eylülde geliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fragmandan hiç birşey anlamadım aklım bulandı resmen neyse 21 eylül gelsede izlesek bu film en iyisi olcakmış gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fragmandan nası bişey anlamadın ya :) ordan burdan malzeme topla, millanın güzelliğini kullan, aksiyon ekle, film çıkardıkça kazandığın parayla gittikçe daha iyi ve karmaşık efektler ile süsle... konu mu? salla ya nolcak basit iş o; önceden laboratuardaydı, sonunda milla'yı dışarı çıkardık, etrafı da "kuul" görünsün diye darmaduman yapmışız, farkında değildik vallaha. Sonra farkettik ki 2.-3. film getirebilecek şekilde ucu da açık kalmış, artık açık alanda olur zombiler falan... bundan ibaret. bomboş bi film... ama milla güzel :D [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:21 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0432021/ 19 Ekimde Geliyormus. 2.Filmi hatırlamıyorum sonlarını :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 balıkesirde dvd leri piyasada izleyen var mı acep yorum falan alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Milla'nın karnı burnunda arkadaşlar , hamile doğurdu doğuracak.Bu filmde ölür de yeni filmde onu göremezsek şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 netten çektim birazdan izlicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Milla Jovovich > Ali Larter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Berbat olmuş. Tek kelimeyle berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar