Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resident Evil : Extinction

Zegna

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Oba!

Çok koyu bir resident evil hastası olarak filmi epeydir bi bekliyodum zaten. Çok güzel olucağına eminim. Kamera arkasını ve yapım aşamalarını izledim netten çekerek. Çok fazla kan olduğunu biliyorum. Epey bi zombi var gene.

Yönetmenin ingilizce bi röpörtajını hatırlyıorum türkçeye çeviriyim:

'' O kadar fazla kan var ki filmde, setin arkasında mikro dalga fırında sürekli hayvan kanını sıcak tutan bir çalışanımız var. Tüm işi bu. sürekli kova kova kanı mikrodalga fırında ısıtmak. ''

hehehe epey bi gülmüştüm. çalışan adamıda gösterdi oda espiri olsun diye vampir dişleri takmış kameraya gülüyodu. Hoş olucak bu film heyecanla bekliyoruz ^^
Sosyal ağlarda paylaş

fragmandan nası bişey anlamadın ya :) ordan burdan malzeme topla, millanın güzelliğini kullan, aksiyon ekle, film çıkardıkça kazandığın parayla gittikçe daha iyi ve karmaşık efektler ile süsle... konu mu? salla ya nolcak basit iş o; önceden laboratuardaydı, sonunda milla'yı dışarı çıkardık, etrafı da "kuul" görünsün diye darmaduman yapmışız, farkında değildik vallaha. Sonra farkettik ki 2.-3. film getirebilecek şekilde ucu da açık kalmış, artık açık alanda olur zombiler falan...

bundan ibaret. bomboş bi film... ama milla güzel :D

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:21 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...