Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu seriye başlıcam da sanırım clone wars ın anime olarak bi filmi de var önce onu mu izlicem film ile dizi arasında bağlantı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 3d filmi diyorsan bu seri onun devamı,kaldığı yerden devam ediyor yani, anime tarzında cartoon serisi vardı birde seneler önce,o da iyidir afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yeni sezon 2 ekimde başlıyor. Çok var daha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cok guzel bir yapim ya... iki gun once tekrar filmin ustunden hizlica gectim de, artwork, konu, sudur budur hersey cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ahsoka <3 hastasıyım valla ben filmde anakin e gıcıktımda bu seride biraz adam olmuş aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Jahrein +1 Amerikan gencinden Jedi olmaz,o tripler,asilikler sıkarım ben böyle jedinin kafasına !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 herkes ayni olacka diye birsey yok. bence karakterler konusunda cesitlilik olmasi, asi bir padawan'in olmasi guzel. onun disinda, en duzgun master padawan iliskisi qui gon ve obiwan arasindaki. adam gelmis gecmis en iyi jedilerden birini yetistiriyor. obiwan'in yetistirdigi ise gelmis gecmie en iyi sithlerden biri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Season 2 sneak peak http://www.tv.com/video/24210/The+Clone+Wars%3A+Season+2?o=tv&tag=topslot;button; sabırsızlıkla bekliyorum yeni sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 off çok iyi ya,sabırsızlıkla bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ben de sabirsizlikla bekliyor(d)um ama bu sneak peak hic gaza getirmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 beni de gaza getirmedi ama aralarda gördüğüm birkaç şey bana yetti,arttı bile hatta Yeni karakterler özellikle çok başarılı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Dizi muhteşem ama şu girişteki at yarışı spikeri olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Obi wan save your girlfriend! omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 anakinin nasıl padawanı oluyo ya? ne zaman icazet aldı ki o? ama iyi olmuş hastasıyız turunç ablanın. ikinci sezon gelirayak şöyle bir clerks 2 repliğiyle yazımızı noktalayalım gönül dostları: randal: All right, look, there's only one "Return," okay, and it ain't "of the King," it's "of the Jedi." yannış anlaşılmasın lotr a saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2. sezon 40dk süren 2 bölümle yayınlandı. gayet güzel başladı. bol aksiyonlu 2 bölüm yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben daha ilk sezonu izlemedim hiç, güzel oldu dvd olarak indirdim bi ara başlayıp gözümü kırpmadan hepsini izlemem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yeni 2 bölümü seyrettim ve uzay sahnesi ve ırk değiştiren bounty hunter dışında bir abukluk göremedim. Holorcon kristali iyi bir detaydı hoşuma gitti. izlettiriyor gene de kendini dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://starwars.wikia.com/wiki/Clawdite ırk değiştiren bounty hunter episode 2 de padme yi öldürmeye çalışan bounty ile aynı ırktan. http://starwars.wikia.com/wiki/Cato_Parasitti abukluk olarak adlandırılması yanlış. uzayda geçen olaya gelince walkerların droid gemisine iniş yapması anormal gelmedi ama anakin ve ashoka nın langır lungur geminin üzerinde dolaşması garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 iyi başladı yine klasik orta sınıf bir Clone Wars bölümü,abukluklar vs. herkes yeterince bahsetmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Saçmaladıkları 1-2 yer dışında çok iyiydi durmadan aksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mani said: http://starwars.wikia.com/wiki/Clawdite ırk değiştiren bounty hunter episode 2 de padme yi öldürmeye çalışan bounty ile aynı ırktan. http://starwars.wikia.com/wiki/Cato_Parasitti abukluk olarak adlandırılması yanlış. uzayda geçen olaya gelince walkerların droid gemisine iniş yapması anormal gelmedi ama anakin ve ashoka nın langır lungur geminin üzerinde dolaşması garipti. aynı ırk evet. filmi dikkatlice izlersen ep2deki bounty hunter sadece yüzünün şeklini değiştiyordu. CW deki bounty hunter ise resmen hologram görüntüsü gibi elbisesi sesi herşeyi değişiyor. abukluk dediğim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ashoka nın ölüp ölmeyeceği biraz heyecan katabiliyor diğer jedilara göre bu arada: hunter o yaralı gelen klon kılık değiştirmiş bean olmasın sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hadi ya :) anakinin bunu farketmemesi çok saçma o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Vardır bir olayı öyle boş bir adam değil o bounty hunter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 han solo'nun peşine takılan bhlerle karşılaştırınca , darth vader'ın "nerde eski bhler" diyesi gelmiştir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar