Farinal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ahsoka nasıl ölücek acaba en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ölmeyebilir de,DARK SIDE DİDİDİ DİDİ İDİDİD yani şu seride bir ana karakterin öldürülebileceğine inanmıyorum hala da sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 1x15 çok iyi. Rüzgar, kar, tipler, atmosfer, aksiyon falan şahane onun dışında konuk karakterler de süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yakında cn network te gösterilcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 15 cidden çok iyiydi ya,herşeyin yanında Clone Trooper'ların yeni üniformaları süperdi,feci karizmaydılar 720p izleyin izlemediyseniz birde,çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 çok iidi bölüm bence ama keşke sonunu da gösterselermiş. bide haftaya 1 hour special varmış, bakalım bekliyoruz merakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 16 çok iyi (tu) 17'de büyük savaş var gibi, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 clone'ların hakim olduğu bölümler gerçekten çok hoş oluyor,karizmaları sayesinde sanırım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yazacaktım ama unuttum son anda aklıma geldi CLONE WARS artık Cartoon Network'de haftalık yayınlanacak cumartesileri 21.00'de... ilk bölüm bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 he bugün vatanda yarım sayfa reklam vardı,bayağı hoşuma gitti aslında da işte digitürk'te sanırım bir tek değil mi cn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 clone wars zaten cartoon networkte haftalik yayinlaniyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aquila said: clone wars zaten cartoon networkte haftalik yayinlaniyodu? Clone Wars 3D -sanırım- bugün yayınlanacak olan, posta'da bu haftadan itibaren Türkçe ibaresi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 17-18 birlikte çıktı,ikisini de izledim iyi bölümlerdi. 17-18 Genişletilmiş Evrende Durge'un Gungan katliami vardı hatırladığım kadarıyla,onu beklerken kıçı kırık bir doktor,3 jedi,1 mal senator,1 tane orjinal mal ve sürekli boş boş telef edilen kahraman cloneları izledim,üzüldüm.Artık Anakin ve Obi-Wan ve dangalak padawan eksenli bölümlerden çok diğer Jedi'lar ve Clone'lar üzerine bölümler görmek istiyorum. Yine de güzeldi bölümler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Sondaki kısım haftaya Yoda bölümü var gibi bir izlenim yarattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sondaki kısım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 o yodalı bölümü ben izlemiştim diye hatırlıyorum. sanırım filmden bir sahne. bunları droidler tuzağa düşürüyo yoda azıyor parçalıyor falan. clone larla işbirliği içinde gelen tankları falan temizliyolar ve victory. bende artık clone odaklı hale gelmesini istiyenlerdenim. yeter da jedi padawan muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 ha şimdi arkadaşta normalinde gördüm de özet tarzı birşey varmış galiba,ben 720p izliyorum da tüm bölümleri onların sonunda yok asdf İlk bölüm Yoda üzerinedeydi,Yoda ve +3 Klon droidleri pazara yolluyorlardı.Hoş bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bölüm 19 çok başarılıydı tek solukta izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 evet bayağı iyiydi,2 hafta beklemeden sonra değdi sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ve birinci sezon biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 off oturda bekle şimdi ... haftalık eğlencemdi ya dur çekeyim son bölümüde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Son 2-3 bölüm süperdi. Keşke konu sonunu bildiğimiz bir Republic / Seperatist döngüsü olmasaymış. Böyle iyi atmosfer ve bu aksiyon yoğunluğuna rağmen en ufak bir heyecan yaratamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Çekmiştim izlemeyi unutmuştum,şimdi izledim de Bane'in olaya girmesi ciddi anlamda çok iyi olmuş,son bölümde güzeldi :) Şimdi otur bekle,off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 pıfff bitti. sezon 2 sonbaharda başlıcakmış. yaw sezon 1 i şöyle daha güzel sonlandırabilirlerdi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 22 ile sezon bitti dimi? simdi ilk bolumden izlemeye baslayacagim tek seferde ilk sezonu bitirecegim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar