Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Iyiydi baya 04 evet, de bu bekleme olayi kotuymus be haftada 20 dakka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kevin Dillon ne ya ahahaha öldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Şahane bölümdü. Pazarlıklar başlayınca inanılmaz iyi oluyor. Yukarıda alıntılanmış E'nin epic ayarında koltuktan düşüyordum. Drama da şahaneydi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 yalnız kevin dillon'ın beşinde sezonda biraz daha öne çıkması daha zevkli bir hale getirdi diziye. emmy adayı olması güzel yansıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 niye çıkmıyor yeni bölüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Ari Gold abi, şerefsiz herif yardırıp geçiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Vingthor said: niye çıkmıyor yeni bölüm ya bugun us te çıkıcak yarın sabaha doğru dl edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 s05e05 de süperdi ya.. Adamlar hep iyiye gidiyo.. bayıldım 5. sezona.. 1. numaralı dizidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eglenceliydi, cok buyuk bisi olmasa da hikayenin ilerleyis adina, bol bol ari izleyebildik, ve bu sefer batmadi bana oncekiler gibi. Bizim cocuklarla beraberken ariye zaman verilmesi hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bi olay yoktu bu bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sevdim bu bölümü, arinin tripler süperdi. bi de shroom istedi canım denemek istiyorum be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 konusuz olmuş bu bölüm sanki ama gene iyidir ari vardı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Of şaplak atan ibne ömrümden aldı resmen ya. Güzel kafalarda bir geçiş bölümü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben begenmedim. Guldum bicok olaya, Ari'nin evindeki olay falan bombaydi ama yani konuyu ilerletmeleri lazimdi bence artik HIMYM kafasi yapiyolar. Bu arada arabadaki kizlar cok iyi degil miydi abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bende bölümü beğenmedim ama iyi güldüm özellikle E'nin triplerine. yalnız birşey farkettim. seyrederken jeremy piven ve kevin dillon çıksın diye bekliyorum (bide memeler falan) bunlar olmasa bayar pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Penthesilea said: Ben begenmedim. Guldum bicok olaya, Ari'nin evindeki olay falan bombaydi ama yani konuyu ilerletmeleri lazimdi bence artik HIMYM kafasi yapiyolar. Bu arada arabadaki kizlar cok iyi degil miydi abi :( katie morgan, pek unludur kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 =( Live on stage for 4 shows Club Fantasies Providence, Rhode Island September 19th-20th, 2008 hay ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 herkesin aksine beşinci bölümü çok beğendim. daha çok böyle bölüm olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ahahahah mantar kafasi efsaneymis. I think I pulled my dick off. asduahsudha bi de o kariyi nerden taniyorum diyodum, hboda bi program sunuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yeni bolum Bolum fena degildi, gecis plot bolumuydu de, dom'u bize sevdirme cabalari goze cok fena batti. Dom'u kaldirsinlar ortadan yahu, igrenc bi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 katılıyorum. vince'e iyice gıcık kapmaya başladım bu arada en başından beni kıldım zaten iyice gıcık olmaya başladım. gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 akhlaur verdiydi bana bunun sezonlarını topluca ama izleyemedim hala. izliyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şöle bi 4-5 bölüm seyret gerisi gelir (: ari karakterine ısınınca sezon sezon seyrediliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 5x06 off, bitis uzdu bayagı, zaten cok sevinmistim alan geri donuyor diye, bu olmadı hic, efsane adamdı... ari'yle vince goz gore gore oldurduler adamı ya, hep o sacma salak medellin sevdası yuzunden battı hersey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 cok salak bi bolumdu bence, olmamis diyor artik biraz hizlandirin diziyi diye temenni ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar