Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 yok böyle bi bölüm ya, laki bastırd turtle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ashley karisi nerden cikti yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Harbiden ya,Ashley ne salak bi tip öyle,Sloan bi redetti diye hemen atladı kıza,bu erkekler hep böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 ashleyde kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 spoiler Ya, ari oturup E'ye seninle gurur duyuyorum falan dedi ya, bu dizi kesin bitiyor bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ari niye fuck demiyor? kaçırdığım birşey mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bukadar güzel bir dizi bitirilmemeli , kampanya başlatmışlarmı?Jerichonun fıstığı, chuckın sandviçinden sonra entourage ın da bir kampanyası yapılır artık objeyi siz belirleyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Abi ben bu diziyi anlamadım ya? İndirdiğm 4 sezonu sildim. Biri anlatsın lütfen nedir olay? 3 tane genç var herkes bunlara vermek istiyo falan, nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 holivud starının hayatı işte, entourage'ı da işe abisi ve 2 arkadaşı. takılıyolar öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Zac Efron katılacaktı bu sezon diziye, 3 bölümdür yok.Gelmesin de zaten. Ari bana göre bu bölümlerde biraz formdan düştü ama yine de toparlar. Ashley de defolsun, E'yi gözümde pedocu yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 aktiftablet said: Abi ben bu diziyi anlamadım ya? İndirdiğm 4 sezonu sildim. Biri anlatsın lütfen nedir olay? 3 tane genç var herkes bunlara vermek istiyo falan, nedir yani? Yeni sivrilen, geleceği parlak görünen Hollywood starı Vince, çocukluğundan beri en yakın arkadaşı ve akıl danışmanı E, yine oyuncu ama başarısız abisi Drama, bir de kankaları Turtle var işte. Beraber takılıyorlar her türlü, başlarından da olaylar geçiyor işte. Yapımcısı Mark Wahlberg, senaryo da kendi oyunculuk kariyerinden esinlenerek hazırlanmış diye biliyorum, birebir değilse de. İlk bir iki bölümü hızlı hızlı geçip, yorumlayıp, sonuca ulaşıp, kafanda bitirip silmişsin. Tekrar indireceğini de sanmıyorum, onun için izlemeden önyargıyla yorumlama bari, kapatalım burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 yazdim gitmedi internetten ama, ostrojen seviyen kritik durumda bu diziyi anlamayip sevmediysen. zira anlayacak bisey yok pek, adamlar hayal gibi bi hayat yasiyolar biz de bakip egleniyoruz olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 BulletRide said: Zac Efron katılacaktı bu sezon diziye, 3 bölümdür yok.Gelmesin de zaten. cameosu vardir bi bolumde, bu bolum 50 cent vardi mesela. ya da bow wow gibi arada bir cikan bi eleman olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ari üstüne bölüm yapsınlar sırf ari oynasın(tu) daha çok ari istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 7. sezon gelicekmis, facebook group unda yaziyor entourage'in. bu sezon da simdilik iyi gidiyor. ben de birtek ashley karisina uyuz oldum dominique varken yani ne gerek var ashleye flm, amma abaza herifmis bu eric =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet hbo açıkladı bugün 7ye uzattılar müthiş oldu edit: hatta ve olaylar gelişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Valla 5, 6 bölüm falan izledim zorlayarak. Bi hikaye yok, ilginç bişey yok igbi geldi ne iblim. Size iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Aktiftablet kıskandım seni şu an, sıfırdan 5 sezon Entourage izlemek. Bence devam et, sevmeyen olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 abi ari niye e ye bu kadar iyi davranıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ahaha Drama :D Ari yine bombayı patlattı: - Keep my eyes on how? - Pretend he is Zack Efron's ballsack. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 ari I don't know. My cock doesn't wear a watch baya iyi bölümdü yine. çok iyi gidiyor bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 turtle i look like chuck bass ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 hehe üstteki arkadaşın yazdığı sahne süperdi...keşke 13 bölüm olsa bu sezon ühü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 s06e05 entourage tarihinin en bayik en sikici bolumlerinden biri olmaya aday. hic bisey olmadi, koskoca bolumu golf sahasinda yediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar