BaaL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 seth green "whadup" dedikçe kafayı koyup oturtasım geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 izlemediğini varsayaraktan hayır yok diyorum. Ama dizi bazen seni seviş konseptine kitlediği için olmasını çok istiyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 BaaL said: seth green "whadup" dedikçe kafayı koyup oturtasım geliyo. dimi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 adam dizinin trollü ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu arada Sloan'un sütyensiz hali dikkatinizi çekti mi bilmiyorum.. açıkçası konuştukları konuya dikkatimi veremedim. 2 tane nokta vardı gözüme batan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 EVET AHAHHAHAHAHA FENAYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 sırtı da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bugun imdb'de baslıyan linklerarası uzun yolculugumun sonunda buldum bunu =)... o zaman hic farketmemisiz tabii eheh, 9 senedir adam hic degismemis ya... http://www.youtube.com/watch?v=56qODIWoFik /watch?v=56qODIWoFik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 süperdi. PS: 2 Kelime: "Du Hast" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 dabıl penetreyt AHHAHAAH en çok güldüğüm bölümlerden biriydi benim. vince tam toparladı artık falan derken iyice kötüleşti. queens'e geri dönmek? herif bıraktı gitti resmen ayrıca turtle=sal? gröberick falan bekliyodum adını söylemeselerdi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yönetmeni dövseydi keske drama, nolacak bakalım merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 5x11 - Because the jew has arrived and he doesn't like Germans. ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 arcane +1 yarıldım orda öldüm gittim süper bölümdü ama biticek sanırm bu sezon? bilgisi olan var mı 6. sezon anlaşması vs yapılmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bitmez ya. toparlarlar bi şekilde. diziye yeni katılan bi sürü şey, bitmemiş bi sürü olay var daha. onları açıkta bırakıcaklarını sanmıyorum. (mesela ari'nin kankası işe yeni girdi. dizi biticek olsa onu sokmazlardı diye düşünüyorum. aynı şekilde turtle + hatun olayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Abi ben bu dizde işler böyle kötü gidince sevmiyorum resmen. Hep alıştık aaa nasıl para kazanıyor ne güzel ete vuruyor arkadaş diye imrenmeye, böyle eziklenince benim hoşuma gitmiyor. Ayrıca Sal ne ya. Onu da öğrenmiş olduk da Sal yani of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 asd sal kolpadır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 adam kötü oyunculuk yapmayı da beceriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ben hiç bir zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyodum. Yani en azından oynayan herif iyi oynamıyor pek zaten. O yüzden futbol topuna benzetiyorum Vince'i. Önemli olan etrafındakiler, ama Vince olmazsa da olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Turtle da Deron Williams'ın şişkosu lan şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Xaenin said: Ben hiç bir zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyodum. Yani en azından oynayan herif iyi oynamıyor pek zaten. O yüzden futbol topuna benzetiyorum Vince'i. Önemli olan etrafındakiler, ama Vince olmazsa da olmuyor işte. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 neden futbol topu? basket vs. değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 cunku futbol topu aslinda top degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 futbol topu top. amerikanın kölesimi oldun soccer mı diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 bildigimiz futbol topu olsa, futbol topu demez heralde. standard o toplar zaten, bildigin yuvarlak, bi ozelligi yok. soccer demiyorum, inatla futbol diyorum, cunku burda footballl dedikleri seyin ne footla ne ballla alakasi yok, amerikayi degistiricem bu konuda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 helal olsun ben yanlış anlamışım arkandanız türkün gücünü dünyaya göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar