Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Entourage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun imdb'de baslıyan linklerarası uzun yolculugumun sonunda buldum bunu =)... o zaman hic farketmemisiz tabii eheh, 9 senedir adam hic degismemis ya...

http://www.youtube.com/watch?v=56qODIWoFik

/watch?v=56qODIWoFik
Mesaj tarihi:
dabıl penetreyt AHHAHAAH en çok güldüğüm bölümlerden biriydi benim.

vince tam toparladı artık falan derken iyice kötüleşti. queens'e geri dönmek? herif bıraktı gitti resmen ayrıca turtle=sal? gröberick falan bekliyodum adını söylemeselerdi keşke

Mesaj tarihi:
bitmez ya.
toparlarlar bi şekilde.
diziye yeni katılan bi sürü şey, bitmemiş bi sürü olay var daha. onları açıkta bırakıcaklarını sanmıyorum.

(mesela ari'nin kankası işe yeni girdi. dizi biticek olsa onu sokmazlardı diye düşünüyorum. aynı şekilde turtle + hatun olayı)
Mesaj tarihi:

Abi ben bu dizde işler böyle kötü gidince sevmiyorum resmen. Hep alıştık aaa nasıl para kazanıyor ne güzel ete vuruyor arkadaş diye imrenmeye, böyle eziklenince benim hoşuma gitmiyor. Ayrıca Sal ne ya. Onu da öğrenmiş olduk da Sal yani of.

Mesaj tarihi:
Ben hiç bir zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyodum. Yani en azından oynayan herif iyi oynamıyor pek zaten. O yüzden futbol topuna benzetiyorum Vince'i. Önemli olan etrafındakiler, ama Vince olmazsa da olmuyor işte.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Ben hiç bir zaman iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyodum. Yani en azından oynayan herif iyi oynamıyor pek zaten. O yüzden futbol topuna benzetiyorum Vince'i. Önemli olan etrafındakiler, ama Vince olmazsa da olmuyor işte.

(tu)
Mesaj tarihi:
bildigimiz futbol topu olsa, futbol topu demez heralde. standard o toplar zaten, bildigin yuvarlak, bi ozelligi yok. soccer demiyorum, inatla futbol diyorum, cunku burda footballl dedikleri seyin ne footla ne ballla alakasi yok, amerikayi degistiricem bu konuda!
  • Yeni Oluştur...