RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 s05e08 like 1999 - dana gordon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 1990 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 ari-->lloyd Amanda Daniels takes that job, Vince is fucked and I'm fucked. Which means we're all fucked. And we're fucked in the way you like to get fucked. Not fucked in the way that normal people like to get fucked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 evet ya, epic laflar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 turtle'ın bölüm sonundaki bakışı ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Cons said: ari-->lloyd Amanda Daniels takes that job, Vince is fucked and I'm fucked. Which means we're all fucked. And we're fucked in the way you like to get fucked. Not fucked in the way that normal people like to get fucked. normal people like to get 'fucked' derken bi durup es verdi orda bittim işte. ari gold for the presidente! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bende "not fucked in the way" derken eliyle yaptıgı harekette koptum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 bende izliycem lan indiriyom sezon 1 2 3 buldum bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bi yerden ne ya, insan bi teşekkür eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 çaktırma kanka yasal yapmıyoz ceza meza bişiler olur sonra ben yanıyosam sen yanma diye vermedim çok teşekkür ederim asjdgdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 sırf seni düşündüğüm için yani başka bişiyden değil bide alt yazı buldumuydu tamamdır alt yazıyla izledikten sonra hafızama kazıyom sonra bide altyazısız izliyom ki ne ne demekmiş anlıyom lan böyle ibgilizce felan hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 su param var, cool'um, ot icerim, her turlu manitam olur, celebrityler cirit atar geyigini hic sevmem ama cidden su dizi tuhaf bir sekilde izlettiriyor. tabi ari gold efsane ama dizinin havasi cok farkli. erkekler icin pembe dizi gibi birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 mükemmel bir dizi, 1 haftada 4 sezonunu da bitirdim =), şimdi 5. sezon torrentlerini indiriyorum. ari gold'u oynayan aktör, jeremy .... falandı, emmy'i gerçekten hak etmiş yani. johnny drama'nın tavırlar da baya güldürüyor beni, özellikle kızlı ortamlara falan girince ettiği laflar falan =). hatta msn iletime koyduğum ari gold quote'u koyayım. said: Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 5x09 son bölüm sarmadı pek ya, sette olmuyo bu iş .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Ben tam tersini düşünüyorum. Fazla güldürmedi ama güzel bölümdü. Turtle'ın yaptığı hareket süperdi, kendisine replerden çelenk hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Bence Vince kızıcak Ari abisine gidip şikayet edicek, Ari de Jason'ı çıkarttırıcak filmden Dana ile konuşup. Evladımız torpilli artık ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bence vinsten bi pipim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 jason deil vince yiyorsa yönetmeni çıkarttırsın medelline den daha zevkli bu set ama hatun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 of of of of 5. sezon bomba gibi yaa s05e10 Ari ari ari ari ari ve ari.. adam fenomen bir kişilik.. inanılmazdı.. barbara'ya ağzının payını öyle bir verdiki.. sonra eric'in zencisinin bu kadar onurlu bi adam olduğunu bilmiyoduk.. helal olsun öğrenmiş olduk.. hiç beklemiyodum o yumruğu ama süperdi :D farkettiniz mi bilmiyorum ama bu bölümdeki ana tema.. kontrol ari babs tarafından kontrol ediliyormuş gibi hissetti gitti dağıttı ortalığı otoritesini herkese gösterdi ve istediğini aldı.. eric işlerin iyi gitmesi için seth'e yalakalık yapmadı.. lafları soktu işi zenci bitirdi helal olsun diyorum.. Vince'e gelince, herkes napıyorsa tam tersini vince yaptı.. direktör vince'i parmağında oynattı.. vince ne kadar itiraz etse de sonuçta adam ne diyorsa onu yapmak zorunda kaldı.. neyi gösteriyo bu temalar bilmiyorum ama bakalım nolacak haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Aslanım be, içindeki zenciyi açığa çıkardı. Ari bağırttı yine, harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Muahauh süper bölüm. Zaten bir bölümde Ari'nin koşmaya başlıyorsa mutlaka komik sonlanıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 belli valla gıramerini bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ari faking gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 yonetmen beni bile cildirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hep seviş mi var dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar