BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ikiz yatak yok tek yataga sikisiriz diyor aman sabahlar olmasin eueuhuaha 2 hafta mat dersi gunde 50 milyondan ohoo 700 milyon edit: ulan turkce klavye olmamasi anlama anlam katiyo ya bazen beni benden aliyor [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:00 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 tek yatağa sıkışırızı bırak, ikiz yatak nerdee, diyor. olsa ikiz yatak ohooo diyor. afsdafd bone, seni kınıyorum, nepçim düşünceler onlar aa. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ya enee bi iki soru sorcaktım öyle günde 343857457 saat ders ver derdim yokki hem ben sözelim matematikde sorsam sorsam 'iki araba birlikte 2 saatte yol alır zart zurt' sorusu sorcaktım doryin dişinin kavuğunun içine bile girmez bu sorular o ki calculus muydu neydi onu çalışmış zati muhterem ben dorye kapımı açtım siz şurda 700 ytlnin hesabını bi de yatağı sorun yapıyosunuz geyik meyik dory hala ev konusunda da yardım konusunda da ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 yok sorun yapmiyoruz canim bole muz yiyen bi kiza bakan insannar gibiyiz berbaer yatariz sac saca bas basa kavg ederiz dedin bole bsiler gorurmuyuz diye izliyoruz direk hormanal bi dva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 noluyo lan, ilk yardım teklifini ben yaptım açılın plx ben doktorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kingpin bi 2 sene önce böle teklifler ediyodu bana,geçti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 dory, bizim yurda gel, kaçak sokarız seni para da vermessin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Oldu olacak Sakaryta'ya gel bize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 herkes ankara da oturuyormuş meğersem, dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 harbi lan, niye toplaşmıyoz?? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 lol topic bambaşka boyutlara yol alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: demın aradım sordum orta köy hala istanbuldaymış soulcube asda uykudan yeni kalktım, uykumu açtın gökçen d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 said: said: demın aradım sordum orta köy hala istanbuldaymış soulcube demin aradım sordum ortaköy hala bitişik yazılıyormuş yahu.. lan ayar yemişiz.... dory ivy'ın yanına git bence, zaten sınav dönemi bide kendi üstüne yüklenip dah afazla bunalmanın manası yok. BIRLEŞIK PATI GUCLU PATI!! [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 23:23 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 kimler ankara da şimdi buluşma yapalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ahanda topicim bulusma topici olmus :) hadi yapalim valla, moral olur bana da cok teşekkur ederim gizem, cidden. eger kapi onune konma durumu - ki umarim o hayvanlik yapilmaz - olursa, bi gun kapinda belirebilirim, "selam ben dürüye, odam nerde ekekeke" diye(pişkinim evet:P) 100.yilda 500 milyon civari bi kirasi olan bi ev bulmak istiyorum işte, eger annenin de tanidiklari varsa emlakciya para odemeden halletmek en azindan +500 milyon kar benim için ki bu cok buyuk bi iyilik olur. bu arada matematik dersi vermem için evinde kalmama gerek yok, ben de bi pm mesafesindeyim, x konusunu anlamadim de yapalim bi bulusma (bize gel benim odamda kocaman nemo var dicem de benim artik bi evim yok eheh, yeni eve bekleriz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ben angaradayım ağalar ^^ toplaşak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Matematik dersi verecem diye Mix'le kanka olduydum ben, öss senemdi falan =) 2 ile 2 toplayamam şimdi muhtemelen. 23 Haziran'da falan da buluşun madem, kalkıp geliyorum oraya pls. Ev konusunda geçmiş olsun Tuğba, umarım bulursun rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar