Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Selam. Sporeggar pvp'rp serverındayım, server yeni. Geçen akşam moroes'dan mongoose enchanting recipe'i düştü, guild enchanter'ı olarak ben aldım. Server first enchant. Ne ally'da ne horde'ta yok. Yani tekelimde şu an enchant. Ne kadar istemeliyim? Material'ları ben saglamıyorum. Mats + x olmalı? Edit: Evet kazıklayacagım herkesi. <3 [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 10:48 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mats + Mat fiyatı/4 yap bence. Ne biliyim içimden öyle geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ama server yeni, ayrıca oyle gold satın alan tipler falan yok, rp server'ı çünkü. Başka server'da sordum, rahat mats + 500g dendi. ama bu server'a fazla bence. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum ona göre fiyat koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 mats +500 mü abow:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Tek yapan sensen o zaman mis gibi MATS+200veya150 diceksin kapında sıraya girecek insanlar. Yani amaç trilyoner olmakta gene olursun merak etme :) Ama önemli olan reklama başlamadan evvel AHye materialsları fahiş fiyata koymak olmalı hehe. Yani montajdan değil malzemeden vurucan parayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 iyiki absoyla aynı serverda oynamıyorum adamda yahudi gibi ticari zeka var :D [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 11:13 tarihinde, oktayca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bir de üşengeç olmasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 tekelsen sömürebildiğin kadar sömürcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yok çılgın trader'ım bende. Eskiden değildim, şimdi ticaret, kan bürüdü gözümü. Ayrıca enchanter olmak ayrı bir class oynamak gibi. Prestiji var. Skill de 385, blood elf olayı. 150 diyorum bende. Eninde sonunda zenginim ehah. Teşekkürler. O AH'ye de matleri dizdik mi.. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Sömürücen ama farketmicekler olay burda gizli :) Yani montaj için 500g istersen en fazla 2-3 kişi yaptırabilir ama parayı azaltırsan herkes yaptırmaya uğraşır. Başka bi charın ile AHye normalde 10g olan malzemeyi 13Gye koyacaksın hemde tam gerektiği sayıda. Yani 12x gerekiyorsa 12 tane koycanki adam 20 tanesini almak yerine senin 12liği biraz pahalıya alsın :) ama elinde malzeme kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Cinsin cin. Hemen matleri dizip AH'ye çakıyorum. Farmlamak lazım onları. *grin* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Mats'leri adamsın alsın 20G Bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Yok daha neler? 25 gye Savagery basıyorum zaten. Server'da tek olan ve onun iki katıe kalitede bir enchant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 İki katı kaliteli enc. diye birşey yok, her class ın işine yarayan ya da yaramayan enc. var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 primal nether kaca gidiyosa o fiyata sat en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Bizim serverımızda /Alonsus - EU, 2 kişide var. İkisi de 100g alıyorlar. Abartmamak lazım derim. Sonuçta insanlar zoraki de olsa yaptıracaklar ama hakkında pek iyi yorum yapmayacaklar. İleriyi düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ne yorumu ne abartmaması , microsoft hakkında o kadar kötü yorum geldi adamın umru diil :) Abicim sen tekelsen direk sömür absonun dediği gibi matlerden vur parayı ama baska chardan sat kesinlikle Bir de piyasanın kaymağını bi aldıktan sonra rakipler ufak ufak bu karlı piyasaya damlar ench. yaygınlaşır o zaman kademe kademe fiyat düşürerek A-B-C-D kalite müşterilerinin hepsinin pazar payını topla. En sonunda enchant olgunluk dönemine ulaşınca bol reklamla ürününü tutundur ve rakiplerinle aynı fiyata satarak sürümden kazanca devam et. sen çok ekmek yersin bu işten ilk olmak herşeydir :) Hatta yeterli reklamla moongose enchantini kendi adınla bağdaştırıp ilk olmanın meyvelerinden faydalanarak Jenerik ürün bilem olursun (kağıt mendile markası ne olursa olsun Selpak demek gibi) markan ürün adı olarak anılır kral olursun. Evet işletmeden öğren burda sat işlem tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 server firstse 100 gold iyidir matlari kac para tutuyo enchantin o war ama tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 matlar AH den 600-700 g tutuyo genelde 40-50 g falan yapan gördüm gerçi ben bizim guild bankasında matleri 300 g a alıp beleş yaptırmıştım ama sanırım 100-125 g iyi bi fiyat eğer serverda tek sende varsa bi fiyat. 500 g kimse vermez bide boşuna sövmesinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 200 g dedi kimse sorduysam. Ama başkaları da bulunca 50'ye düşermiş. ilk 5 kişiye 150, sonrasına 200'e yapıcam. Herhalde 2-3 güne epic mount parası çıkar. Netherdrake kasarım sonra zati. 100g çok düşük serverda tekelimdeyken. Edit: Yok serverda ekolum zaten. Kimse sorgulayamaz yani. Phaelas' Enchanting Services, thank you. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 15:20 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: markan ürün adı olarak anılır kral olursun. -Abi kaça basıyosun Xunn'u . -Sana bedava. *Bıyık burar* -O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 boyle birsey olsa bana FENA KAZIKLARIM FENA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Tek sendeyse, mats +400g yaz beğenen alır , başkasına da düşerse fiyatta indirime gidersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Abso işin ehlinden gördü işi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 hadi uo oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar