Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mongoose


Xhunarion

Öne çıkan mesajlar

Selam. Sporeggar pvp'rp serverındayım, server yeni. Geçen akşam moroes'dan mongoose enchanting recipe'i düştü, guild enchanter'ı olarak ben aldım. Server first enchant. Ne ally'da ne horde'ta yok. Yani tekelimde şu an enchant. Ne kadar istemeliyim? Material'ları ben saglamıyorum. Mats + x olmalı?

Edit: Evet kazıklayacagım herkesi. <3

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 10:48 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tek yapan sensen o zaman mis gibi MATS+200veya150 diceksin kapında sıraya girecek insanlar. Yani amaç trilyoner olmakta gene olursun merak etme :) Ama önemli olan reklama başlamadan evvel AHye materialsları fahiş fiyata koymak olmalı hehe. Yani montajdan değil malzemeden vurucan parayı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sömürücen ama farketmicekler olay burda gizli :)
Yani montaj için 500g istersen en fazla 2-3 kişi yaptırabilir ama parayı azaltırsan herkes yaptırmaya uğraşır. Başka bi charın ile AHye normalde 10g olan malzemeyi 13Gye koyacaksın hemde tam gerektiği sayıda. Yani 12x gerekiyorsa 12 tane koycanki adam 20 tanesini almak yerine senin 12liği biraz pahalıya alsın :) ama elinde malzeme kalmasın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne yorumu ne abartmaması , microsoft hakkında o kadar kötü yorum geldi adamın umru diil :)
Abicim sen tekelsen direk sömür absonun dediği gibi matlerden vur parayı ama baska chardan sat kesinlikle
Bir de piyasanın kaymağını bi aldıktan sonra rakipler ufak ufak bu karlı piyasaya damlar ench. yaygınlaşır o zaman kademe kademe fiyat düşürerek A-B-C-D kalite müşterilerinin hepsinin pazar payını topla. En sonunda enchant olgunluk dönemine ulaşınca bol reklamla ürününü tutundur ve rakiplerinle aynı fiyata satarak sürümden kazanca devam et. sen çok ekmek yersin bu işten ilk olmak herşeydir :)
Hatta yeterli reklamla moongose enchantini kendi adınla bağdaştırıp ilk olmanın meyvelerinden faydalanarak Jenerik ürün bilem olursun (kağıt mendile markası ne olursa olsun Selpak demek gibi) markan ürün adı olarak anılır kral olursun.

Evet işletmeden öğren burda sat işlem tamamdır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

200 g dedi kimse sorduysam. Ama başkaları da bulunca 50'ye düşermiş. ilk 5 kişiye 150, sonrasına 200'e yapıcam. Herhalde 2-3 güne epic mount parası çıkar. Netherdrake kasarım sonra zati. 100g çok düşük serverda tekelimdeyken.

Edit: Yok serverda ekolum zaten. Kimse sorgulayamaz yani. Phaelas' Enchanting Services, thank you.

[ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 15:20 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...