senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahah garibim benim 4ü her şekilde alırlar 7.50 benim iki gözler + 2 astimat var yetmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 toplam 13 mü 14 mü ne olması lazım işte. hesaplayın. her bişiyi topluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aga sizler kör olcakmışsınız yakında gidin lazerle çizdirin görün arkadaş tekrar hayatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahaha chem de yırttı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 barbu said: toplam 13 mü 14 mü ne olması lazım işte. hesaplayın. her bişiyi topluyorsunuz. kanunda 14 diyor ama hakikaten çürük almak için onun 16-17'den fazla olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ASDFS benim de 3.50, biraz bozmaya çalışacaktım. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Chemical said: veee evet, doğruymuş, gitmiyormuşum. kaçtı senin gözler çürük aldığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Toplamı 20 olan arkadaş vardı, gittiği 3. askeri hastaneden alabildi çürüğü, bayağı uğraştırdılar. Adamlar muayene sonucunu bile söylemiyormuş, taş gibi askersin sen diyip gönderiyomuş asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senko said: ahah garibim benim 4ü her şekilde alırlar 7.50 benim iki gözler + 2 astimat var yetmiyor :( kaç laızm ki daha ben garanti olsun diye dalağı aldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senko said: barbu said: toplam 13 mü 14 mü ne olması lazım işte. hesaplayın. her bişiyi topluyorsunuz. kanunda 14 diyor ama hakikaten çürük almak için onun 16-17'den fazla olması gerekiyor. 14 alıyor bu arada tanıdıklarım var ama pis bir durum söz konusu böyle sınır olaylarında askeri hastanedeki doktorun insiyatifine kalıyor. herşeye rağmen askere gidersin derse bile askere gittiğiniz ilk gün yapılan genel muayenede söylediniz vakit askeri hastaneye sevk verirler o şekilde çürük alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aynen hastanedeki doktor'a bağlı tamamen ama onlarda pek yanaşmıyor 14 civarındakileri çürük yapmaya tecil ettirirken uğraşmamak için hiç doktora fln muayene olmadıydım o zamanlar bi ton tanıdık vardı bide büyük salaklık yaptım şimdi de muayene riskini alamıyorum, çürük çıkmazsam tıpış tıpış gönderecekler askere çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 benim bi arkadaşı 3 kere muayene ettiler iki kere 14 15 falan çıktı en son 12 mi ne çıkarıp yolladılar askere çocuğu. garantisi yok yani hazırlıklı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 toplamı 15 falan benim astigmat da var yoklamada önce hekime sonra gataya sevk edildim, gatada 3 tam gün muayene işlem sonra haftaya hazır olacak belgelerin dediler döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cürük mü ciktin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 eğer son dakika fikir değişikliğine gidilmez ise evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 oha yeditepe bitti üstüne muayeneye mi gittin. Geçen görmüştüm okulda seni bir hocandan yakınıyordun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 tek dersim kaldı yandalın ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 askere gidip orda ilk günü muayeneden askeri hastaneye sevkedilmek falan da kötü ya. o umutla askere gitmek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 6 sene once actigi topici hatirlamis. Respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Askere gideyim, goz ameliyat olaylarina pek girmeyin. Genelde askeri hastanelerdeki goz doktorlari, yeni mezun astegmenler. Goz ameliyatlarinda deneyim cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 knoxville said: askere gidip orda ilk günü muayeneden askeri hastaneye sevkedilmek falan da kötü ya. o umutla askere gitmek falan şöyle bir durum söz konusu oluyor askeri hastanede (bnm başıma gelen ve sahit oldugum olaylara göre konusuyorum tabi) Asker olarak bu işlemleri yaptırırsan daha iyi muamele görüyorsun askeri hastanede o yuzden söyledim. Bana direk sormustu doktor napalım diye bende dedim dönebilme sansım varsa eve dönmek istiyorum. Sen bilirsin dedi evrakları hazırladı heyete girdim 4 gün sonra evdeydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar