Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 guzel fikir ama önce bi oynıyalım toparlıyalım durumuda lide yaparız tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 gelin hamachie oynayalım dostlar 1 kişi geldi, onu da hiç online görmedim hef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 2v2 ye 4. aranıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2007 iyi hoş hamachi dolmuş da, açın dostlar da 2v2 atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 30 dakika içinde bir oyun daha atacağız, muhtemelen 2v2; oynamak isteyenler hamachi 1.0.1.5 kurup, mimar1 odasına gelsin. Company of Heroes'un 1.70 (13mb) yamasını da kurmanız gerekiyor. Oda Adı: mimar1 Şifre: mimar1 teamspeak'e de kanal açık, 3'cü server'da. oda adı mimar şifre mimar [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 14:30 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Hacı nasıl bir 13 mb o?? Verdiniz gazı bakıyorum patchlere 1.4 100 mb 1.4 den 1.7 ye bi 130 mb da o. WTF! Ha bir de teamspeak sunucu adresi nedir? [ Mesaj 03 Haziran 2007, Pazar - 15:33 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aynen pathcler inse gelicem ama inmiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 tteamspeak adres: voice.teamspeak.org:10060 kanal mimar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Taze bitti oyun Güzel tank savasları vardı hoştu sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 evet güzeldi bir tane daha atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 mimar1 e girmistim bende diyorum neden msj gelmiyo falan.. silmisler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 aslında o karıştı biraz, hamachide mimar1 teamspeak'de mimar kanal/odalarındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 daha cok screenshot paylaşın beyler, oynayamıyorum bari izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Şimdi bir tane daha atıyoruz, oynamak isteyenler hamachi'de çevirimiçi olsunlar. Oyundan karelerin organizasyonu gimli'de, geçen oyun düğümlenip; dramatik birşey olmadığından eklememiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Oynayacak var mı? 2v2 ye 4. lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 +1 bekliyoruz.. 2v2 için haydi çocuklar alın bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 O oyunu koymayın zaten, utanç kaynağı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 güzel oyun oldu. efe (golge) + ömer (urza) vs murat (gimli) + behran (behran) rails & metal'de oynadık, axis tarafı (murat - behran) ortadaki fuel noktasını ele geçirdi ve geri alamadık. nispeten oyundaki önemli olaylar: 1-ömerin süper skoru 125 infantry üretip, 25 inftanry öldürmek ve 8 tank üretip, 0 tank imha etmek. 2-efe'nin kotrolündeki keskin nişancının son seviyeye gelmesi ve 10 ila 15 kişi öldürmesi. 3-muratın fark ettirmeden harika bir sekilde konumlandırdığı 88'liğin, behran saldırısıyla tetiklenen, müttefik defans hattında katliam yaratması. (iki sherman, bir m10, 2 machine gunner alması) Behran stuglarıyla ve grenadier'leriyle desteklediği savaşta; müttefikler düşmanı durdursa da en sonunda geriye 1 mg ile sadece 1 at gun kaldı. (zaten bundan sonra oyun iyice tecavüze döndü) 4- müttefiklerin victory point'lerde üstünlüğe sahip olmasına rağmen bir türlü, kritik fuel'e ilerleyememeleri, müttefikleri iyi oyalayan miğfer devletlerinin, fuel üstünlükeri sayesinde, devasa bir panther - stug birliği ile oyunu sonlardırması. 5-efenin 3 strafe run'da da, 0 (yazıyla sıfır) asker öldürebilmesi. [ Mesaj 06 Haziran 2007, Çarşamba - 03:11 tarihinde, Golge-i_Khan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Hazır çamaşırları döküyorsak bir tiger, bir panther ile kaç sherman aldığımı yazayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Göze çarpan olaylar: 1- Benim ortadaki high fuel pointe oyun başında, bir bunker ve bir mg42 dikerek yerleşmem. Ancak daha ileri gidemeyip victory pointleri alamamam. 2- Efenin bribirlerinin ateş hattını koruyan ve kör nokta bırakmayan 2 mg ve 1 sniperla hattını geçilemez kılması. 3- Hattı yarmak için mobil birlik üretme fikrini seçip 2 halftruck'ımı AP kurşunlu mg lere su gibi kaybetmem 4- Behranın hattında oyunun durması, karşılıklı ilerleme olmaması 5- Soldaki tepeden gelen 1 sherman ve 1 crocodile'in nerdeyse beni high fuel pointten atması. Son anda gelen panterle bunkerı ve pointi kurtarmam 6- Efenin atgunlar ve mg lerle desteklenen ağır zırhlı tank saldırısının, sürpriz bir şekilde yerleştirdiğim 88 lik uçaksavar topu tarafından makarna süzgecine çevrilmesi. 7- Geriye kalan birkaç kırıntının da, 2 panter tankım ve 3 grenadierim tarafından üsse kaçmaya zorlanması. 8- son olarak behranın hunharsızca ürettiği milyonlarca stug'un baselere girip tecavüz etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 efe tarafindaki victory pointi ve dogudaki tepeyi ben korudum o kadar uzun sure ve hakkaten inanilmaz bi sekilde 2 engineer birligine tum rangerlarimi teslim ettim. baska bisi yokken. oyun ortasinda o panther gelmeseydi almistik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 tabii aslında ömer kurtardı oyunu. 125 - 25 8 - 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 yapalım bir tane bugun daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2007 stuglara laf yok :P oynayalım bugn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 aksam 8 den sora oynayabilirim dl bitio :) 3.77 gb bitti sayılır dün başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar