Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Company of Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.companyofheroesgame.com/updates/

patche sayısına karar versek ? en temizi sonuncuyu cekmek olur yani, gimli baştan yükle abi bi zahmet yokmu cd yoksa

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1v1 turnuvası için simdilik isim verenler:

Gimli
Daesu
Arcane
MrLevie
Cüce
Dragonutopia
Urza
golgeikhan

Bi kisi daha olsun baslayalim. Daesu halleder baglanti problemini ben inanıyorum

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:08 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ben ciddi değildim, pot kırdıysam özür dilerim :D. Oyun süper oyun ama bu aralar hiç RTS oynamıyorum. En yaklaştığım an bile dota işte eheh. Bu sebeple katılamicam ama böyle organizasyonlara desteğim sonsuz, hepinizi seviyorum.
Mesaj tarihi:

boş zamanınızda bana bir yardım edin server acın bende girmeyi deniyim tekrar
şuraylada ilgili bi ayarmı gerekiyor acep ?

6 hazirana kadar yapalım yanlız.sonra yokum öpüyorum

[ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:21 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

Acı hezimet!

Müttefik kuvvetleri, vire river valley de alman güçlerini bozguna uğrattı. Aşağıdaki resimde, şeytanca müttefik hattına saldırıp ağzı yüzü kırılan panzerleri ve mühendis birlikleri görüyoruz.

Mesaj tarihi:
panther
flakpanzer
stug 42
4 pioneer ve bir mg42 oluşan alman saldırısı sadece saniyeler içinde,
gri çarpıtılmış uzuvlu metal çöplere dönmüştü, hava da yanmış insan eti kokusuyla karışan dizelin kokusu mide bulandırıcıydı.

Komutanlıkta heyecanla çatışmayı takip etmekte olan, yüzbaşı DIETFRIED telsizinden müttefik askerlerinin zafer naralarını duyuyordu. Çaresizlik, kızgınlık ve acizlikten boğazı düğümlü, gözleri yaşlıydı.

"olmadı"
Mesaj tarihi:
Aklıma bir fikir geldi. Conquest gibi birşey yapılabilir, bir nevi lig. Her harita bir bölgeyi temsil eder ve her oyuncuya ortak sayıda bölge dağıtılır. Oyuncular bölgelerini kendileri seçerler ama sayısı az olur, örneğin 2. Böylece turnuva aşırı uzamaz. Sırayla maçlar yapılır, kaybedenler oynadıkları haritayı yani bölgeyi kaybetmiş sayılır, hiç bölgesi kalmayan elenir.
  • Yeni Oluştur...