Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://www.companyofheroesgame.com/updates/ patche sayısına karar versek ? en temizi sonuncuyu cekmek olur yani, gimli baştan yükle abi bi zahmet yokmu cd yoksa [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 baştan yüklüyorum 1.61 oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Bende yüklü aslında ama Gimli ile oynamam şimdi tatile elimize alarak girmeyelim di mi ehueh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 haftsonunu bekleyin ben de oynicam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hiş varmı oynayan.. 2v2 olmuyor baglanamıyor millet birbirine 1vs1 atmış urza ile gimli.. varmı çaylak benim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 caylak dedigine bakmayin yer adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Urza oynuyorsa ben de gelebilirim, şöyle bir yeneyim Urza'yı ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 jacabo quake3 degil valla bu , cidden rezalet durumdayım cpu normalde bile ıkınarak yeniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hızlıca bi paticik 1v1 COH turnuvası toparlayalım o zaman :D ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 bende oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 aym in! fekat COH um bir garip. ilk yükledim çalışmadı, bir daha yüklemeye çalıştım olmadı napsam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 1,61 oynuyoruz. Hamachideki kanalımız ad: mimar1 pass:mimar1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 g.tene koyim böle işin. hamachiyede koyyim COHada sinir etti bi baglanamadım millet oynuyor catır catır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Hamachıye gırdım Marshal.Nemesis benim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Hamachinin son versiyonu coh la problem çıkarıyor 1.0.5 yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 1v1 turnuvası için simdilik isim verenler: Gimli Daesu Arcane MrLevie Cüce Dragonutopia Urza golgeikhan Bi kisi daha olsun baslayalim. Daesu halleder baglanti problemini ben inanıyorum [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:08 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ben ciddi değildim, pot kırdıysam özür dilerim :D. Oyun süper oyun ama bu aralar hiç RTS oynamıyorum. En yaklaştığım an bile dota işte eheh. Bu sebeple katılamicam ama böyle organizasyonlara desteğim sonsuz, hepinizi seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 katılırsın katılırsın geyik organizasyon ya nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 boş zamanınızda bana bir yardım edin server acın bende girmeyi deniyim tekrar şuraylada ilgili bi ayarmı gerekiyor acep ? 6 hazirana kadar yapalım yanlız.sonra yokum öpüyorum [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 05:21 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 ben yazmadan gimli eklemiş beni saolsun heh.. şu çizimleri bitireyim bu gece atalım 2v2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Acı hezimet! Müttefik kuvvetleri, vire river valley de alman güçlerini bozguna uğrattı. Aşağıdaki resimde, şeytanca müttefik hattına saldırıp ağzı yüzü kırılan panzerleri ve mühendis birlikleri görüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 [spo][/spo] [ Mesaj 01 Haziran 2007, Cuma - 04:36 tarihinde, Gimli tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 köprüleri patlatsanıza abi o bölümde..orta kısımda feci catışma cıkıyor o zaman : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 panther flakpanzer stug 42 4 pioneer ve bir mg42 oluşan alman saldırısı sadece saniyeler içinde, gri çarpıtılmış uzuvlu metal çöplere dönmüştü, hava da yanmış insan eti kokusuyla karışan dizelin kokusu mide bulandırıcıydı. Komutanlıkta heyecanla çatışmayı takip etmekte olan, yüzbaşı DIETFRIED telsizinden müttefik askerlerinin zafer naralarını duyuyordu. Çaresizlik, kızgınlık ve acizlikten boğazı düğümlü, gözleri yaşlıydı. "olmadı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Aklıma bir fikir geldi. Conquest gibi birşey yapılabilir, bir nevi lig. Her harita bir bölgeyi temsil eder ve her oyuncuya ortak sayıda bölge dağıtılır. Oyuncular bölgelerini kendileri seçerler ama sayısı az olur, örneğin 2. Böylece turnuva aşırı uzamaz. Sırayla maçlar yapılır, kaybedenler oynadıkları haritayı yani bölgeyi kaybetmiş sayılır, hiç bölgesi kalmayan elenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar