Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köşklü filmler

Durotan

Öne çıkan mesajlar

efenim ben hastasıyımdır her türlü köşk, konak, malikane filmlerinin. rose red konağı hariç ama benzer statüde filmler önerirseniz sevinirim.

perili olup olmaması önemli değil, o güzel havayı soluyabileceğim cici mi cici filmler arıyorum. amatör filmler de olabilir (de nereden bulacağım bi muamma).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tabi canım tabi , Ahçı Uşak Bahçivan Şöför hepsi.... Köşkte geçiyo olay zaten abi Ahçı Bahçivanı Bahçivan Şöförü Şöför Uşağı Sonra hepsi Uşağı. Tabi tabi
Bastır hemen afişi seçip gönderiyorum.

Filmin adı Grup İndirimi. Hadi babaa..........

bari alıntı yazsaydın :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.imdb.com/title/tt0283832/

bu tür filmlerin en önerilebilir olanı sanırım bu.Bir tiyatro oyunu yarlaması olup ünlü isimler bizdeki versiyonunu da oynamıştı.

Bilmeyenler için :

8 Femmes / 8 Kadın

1950li yıllar Fransa. Karlarla kaplı tenha bir bölgede bulunan malikanede varlıklı bir aile Noeli kutlamak üzere toplanmıştır... Fakat kutlamalar gerçekleşemeyecektir; ailenin sevilen reisi öldürülmüştür!

Katil, evde bulunan ve öldürülen adamın hayatındaki en yakın sekiz kadından başkası olamaz. Acaba katil güçlü karakterli karısı mıdır? Yoksa evde kalmış görümcesi mi? Cimri kayınvalidesi? Belki de saygısız hizmetçi veya sadık yardımcıları? Veya sevimli iki genç kızından biri?

Kurbanın kız kardeşinin sürpriz bir biçimde ziyareti, kendi aralarında başlattıkları soruşturmayı, sinir krizleri ve çekişme, aralarda da müzikli anlarla dolu bir güne dönüştürür. Yavaş yavaş ortaya çıkan aile sırları, komik durumlara tuz biber olmaktadır. Baştan çıkarma ihanetle dans etmektedir. Kadın ruhunun gizemi ortaya çıkmaktadır.

Sekiz kadın. Hepsi şüpheli. Hepsinin bir nedeni var. Hepsinin bir sırrı var.

Sekiz kadın. Güzel, vahşi, akıllı, hassas ve tehlikeli...

İçlerinden bir tanesi suçlu. Acaba hangisi?

(Tanıtım yazısı Biglook.com'dan alıntılandı)

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...