Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 efenim ben hastasıyımdır her türlü köşk, konak, malikane filmlerinin. rose red konağı hariç ama benzer statüde filmler önerirseniz sevinirim. perili olup olmaması önemli değil, o güzel havayı soluyabileceğim cici mi cici filmler arıyorum. amatör filmler de olabilir (de nereden bulacağım bi muamma). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ya sen konu acmisken yaziim ya bir filim vardi konakli yanlis hatirlamiyorsam eski bir korku filmi gibi bir cete banka soyduktan sonra bir gurup genci kendine rehine olarak alip bir koske saklanir fakat kosk perilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Tabi canım tabi , Ahçı Uşak Bahçivan Şöför hepsi.... Köşkte geçiyo olay zaten abi Ahçı Bahçivanı Bahçivan Şöförü Şöför Uşağı Sonra hepsi Uşağı. Tabi tabi Bastır hemen afişi seçip gönderiyorum. Filmin adı Grup İndirimi. Hadi babaa.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 lanetli tepe vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 heralde çevrimi lanetli tepe kesin bilmiorum gerçi the house on the hounted hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 eski türk filmlerini deneyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 evet..mesela aşk-ı memnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Tabi canım tabi , Ahçı Uşak Bahçivan Şöför hepsi.... Köşkte geçiyo olay zaten abi Ahçı Bahçivanı Bahçivan Şöförü Şöför Uşağı Sonra hepsi Uşağı. Tabi tabi Bastır hemen afişi seçip gönderiyorum. Filmin adı Grup İndirimi. Hadi babaa.......... bari alıntı yazsaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 The Others da gayet büyük bir konakta geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama o pek cici sayılmaz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 cinnet var stephen king olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 http://www.imdb.com/title/tt0283832/ bu tür filmlerin en önerilebilir olanı sanırım bu.Bir tiyatro oyunu yarlaması olup ünlü isimler bizdeki versiyonunu da oynamıştı. Bilmeyenler için : 8 Femmes / 8 Kadın 1950li yıllar Fransa. Karlarla kaplı tenha bir bölgede bulunan malikanede varlıklı bir aile Noeli kutlamak üzere toplanmıştır... Fakat kutlamalar gerçekleşemeyecektir; ailenin sevilen reisi öldürülmüştür! Katil, evde bulunan ve öldürülen adamın hayatındaki en yakın sekiz kadından başkası olamaz. Acaba katil güçlü karakterli karısı mıdır? Yoksa evde kalmış görümcesi mi? Cimri kayınvalidesi? Belki de saygısız hizmetçi veya sadık yardımcıları? Veya sevimli iki genç kızından biri? Kurbanın kız kardeşinin sürpriz bir biçimde ziyareti, kendi aralarında başlattıkları soruşturmayı, sinir krizleri ve çekişme, aralarda da müzikli anlarla dolu bir güne dönüştürür. Yavaş yavaş ortaya çıkan aile sırları, komik durumlara tuz biber olmaktadır. Baştan çıkarma ihanetle dans etmektedir. Kadın ruhunun gizemi ortaya çıkmaktadır. Sekiz kadın. Hepsi şüpheli. Hepsinin bir nedeni var. Hepsinin bir sırrı var. Sekiz kadın. Güzel, vahşi, akıllı, hassas ve tehlikeli... İçlerinden bir tanesi suçlu. Acaba hangisi? (Tanıtım yazısı Biglook.com'dan alıntılandı) [ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 20:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ben kaç yıldır "bir tuğra kaftancıoğlu filmi" adlı filmi arıyorum ya o da konakta geçiyodu adada. bulursan haber ver :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 The Haunting ama aslını izle, 1960ların sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Tam dediğin şey mi bilmiyorum ama Kabuslar Evi mini dizisi de olabilir.İzlemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 burda yazılanlardan arşiv oluşturucam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 direk içinde hissetmek istiyorsan köşk ü, undying diye bir oyun var. tavsiye edering. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar