BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 yannız bursaspor un golü süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 edit:rusça gözükmüyo paticiğin bi ayıbıdır bu : ) [ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 23:51 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Doçland doçland über aaales. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 i$ libe di$ vaniLsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 verpis di$ veled! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ich möchte der vanille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 ileti bile yapmış iki prim yapıcam diye ne hallere düşüo oğuzum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Deutschland Deutschland uber alles Uber alles in der welt Wenn es stets zu schutz und trutze Bruderlich zusammenhalt Von der maas bis an die memel Von der etsch bis an den belt Deeeeeeeuutschland, deeeeeeuutschland uuuuuber aaaalleeees, Ubeeeeeer aaalleeees in der weeeeeeeelt. Yok ki bir soyle marsimiz bee, cok hosuma gidiyo valla ara sira mirildaninca guzel olmuyo tabi isvec'te dovuyolar adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 pentin içinde isveç geçmeyen bi postunu istiorz plz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 isveç cafeeeyeyeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 said: Yok ki bir soyle marsimiz bee, cok hosuma gidiyo valla ara sira mirildaninca guzel olmuyo tabi isvec'te dovuyolar adami ankara ankara güzel ankara seni görmek ister her bahtı kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Nein ich hab' keine Lust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 şey bir de ''ich spiele mit dem papagei'' *biliyorum işte* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 aslinda konuyu acmamin sebebi arkadasin hayatî bir agiz typosu yapmasi degil de daha cok, önce ''ben almanca biliyorum yeaa'' diyip sonra o hatayi yapmasi, sonra da söyledigi lafin bu olayla uyumu ve baglantisiydi. Pwned dersiniz ya ondan. almanca bilgilerimizi peskistirelim olayi hic degildi, konu fena sapti ya ondan söyliyim dedim amean. (hatuuun, garbage konusuna niye böle mantikli yorumlar yapiyorsuuun lan diye sorarlar adama) söyliyim dedim. ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar