Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bugun hobbit adlı kıtap alcaktım bu yonde okudugum ılk kıtap olcaktı kıtapcıya guvenemedım ve almadım tek kıtap dedı onun ıcın sıze danısıyım dedım acaba nasıl bır seydır herkez bunu ovdu de ? Tek kıtapmı? serı mı?[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 tek kitap.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hobbit tek kitap ama yuzuklerin efendisi (lord of the rings) ile baglantili, daha dogrusu baslangici gibi birsey hobbit'i okuduktan sonra yuzuklerin efendisini okumani tavsiye ederim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 hmm anladım yuzuklerın efendısını bılıyorum nasılsa fılmını seyrettık ya :) saolun arkadaslar yarın alayım o zaman[hline]icQ=150389142 | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 İşte "nası olsa filmi var" düşünceli bir kişi daha... Lütfen bu düşüncelerden kurtulun artık. Çünkü film ile kazanılan sadece hikayenin pek de büyük bir kısmı olmuyor. Oysa kitabın anlattığı hikayenin büyüklüğü va dallanıp farklı noktalara uzanması o kadar değişik ki bunu ancak kitabı okuyunca anlayabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 o zman buna okuyunca ben karar verıcem :) tamam yuzuklerıde okuruz ne kızıyorsun ...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 "filmde" demek istedin herhalde.. kitapta vardı[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Llama sana tavsiyem şu sıralamadır ; Silmarillion Güç Yüzüklerine Dair Hobbit ve son olarakta tabiki Yüzüklerin Efendisi serisi. [Sıralamada bir hatam varsa biri düzeltsin.] Niçin böle bi sıralama tavsiye ettiğimi sorarsan bu dört kitap bir biri ile oldukça bağlantılı. Benim gibi en sonuncusundan başlarsan kafan oldukça karışacaktır. :D[hline]Ben Rulaz !!! [Bu mesaj Seffa tarafından 23 September 2003 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Bence Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, Güç Yüzüklerine Dair daha mantıklı bi sıralama.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: BonePART, 23 September 2003 14:21 tarihinde demiş ki: tom bombadil yok bi kere itapta kitabın en onemli karakteri bence ehuehu[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. işte bea mod dedıgın boyle olur nasıl da bılıyor.. bombadıl rulaz abı fılme koymadılar ya dırek oldu zaten fılmz.. :P[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 said: axedice, 23 September 2003 16:33 tarihinde demiş ki: Bence Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, Güç Yüzüklerine Dair daha mantıklı bi sıralama nasıl bir kombinasyon yaparsan yap hobbit lotr den önce gelir. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Sakın ola li Güç Yüzüklerine Dair yada Silmarillian u önce okumayın. Onlar tarihçeyi anlatan kitaplar. Daha esas hikayeyi anlamadan o hikayenin arkasındakileri öğrenmek çok saçma olur. Buna benzer bir düşünce de DL kitabı olarak ilk önce Soulforge önerenler... Sakın ola ki böle şeyler yapmayın. Eğer yazar ilk önce onun okunmasını isteseydi ilk önce onu yayınlardi değilmi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Şimdi zati silmarilyon u (ki böle yazılmadığına eminim) malum jrr tolkien in oğlu yazdı, ve tek kelimeyle BERBAT. Kitaptan geriye aklımda sadece adı kaldı (ki onu da yazmadım ehu) bi de büyük bi köpek vardı galiba. Bi kere savaş cümleleri falan tiksinç, bi paragrafta savaş başlıyor akabinde bitityor. Bi sürü isim var falan. Bu kitabı ilk kitap olarak önermek (alınmayın) CİNAYETTİR. bana biri şöle dese "abi tüm kitapları okudum ama ben sapığım, şimdi ne okuyayım ?"[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 abi yanlışlık msj ın 3/4 ü gitti neyse önce hobbit oku[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Silmarillion a cok karısık dıyorlar bende ondan ılk hobbıtle basladım ... bende soyle yapıcam Hobbıt yuzuklerın efendısı Silmarillion dıey okucam[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Silmarillion, Christopher Tolkien'in babasının notlarını derleyerek ortaya çıkardığı bir Orta Dünya Tarihçesi ve yaradılış öyküsüdür. Orta Dünya'nın arkasındaki dehayı ortaya koyması ve edebi ve fantastik değeri bakımından bir şaheserdir. Yanlız biraz ağır bir kitap olduğu için tavsiye edildiği gibi rahat bir kafayla okunması gerekir Gölge bu sefer pek geyiğinde değilim işin, sen anlamamışsın herhalde kitabı ki böyle bir yorum yapabildin. Bence bi ara bir kez daha oku[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 katıulıyorum bn de silmarilion genelde güzel bi kitap her kitabın batık yerleri vardır kesinlikle ama heralde serinnin en aptal olanı güç yüzükleri olmalı ayrıca bnce sıralam şöle olmalı eer vaktin varsa yüzüklerin efendisi silmarilion güç yüzükleri hobbit yüzüklerin efendisi bidaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 axedice hangı kıtabı bır daha okuyım?[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Bu arada Guc yuzuklerine dair zaten Silmarillion'un bi parcasi... Turkiye'de hangi mantik, hangi zeka urunu ile ayri yayinlandilar bilmiorum... Ayrica Silmarillion oyle okumak icin okunulacak bi kitap degil... Agir bi kitap, eger gercekten konuyla ilgili degilsen okumak buyuk ihtimalle iskenceye falan donusur, anlamazsin, berbat der icin isinden cikarsin... Yani Hobbit ve LotR okunduktan sonra dunya gercekten ilgini cekerse, gercekten olayin "tarih"ini ogrenmek istersen okunacak bir kitap... Eger bu iki kitaptan sonra hic bi ilgin olmadigi halde "oylesine" okumaya kalkarsan Silmarillion'u zaten bitiremezsin bile hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Llama sana değil, Golge-i_Khan'a söylemiştim yeniden oku diye. Hellhound a da katılıyorum doğru demiş[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: axedice, 24 September 2003 04:02 tarihinde demiş ki: Silmarillion, Christopher Tolkien'in babasının notlarını derleyerek ortaya çıkardığı bir Orta Dünya Tarihçesi ve yaradılış öyküsüdür. Orta Dünya'nın arkasındaki dehayı ortaya koyması ve edebi ve fantastik değeri bakımından bir şaheserdir. Yanlız biraz ağır bir kitap olduğu için tavsiye edildiği gibi rahat bir kafayla okunması gerekir Gölge bu sefer pek geyiğinde değilim işin, sen anlamamışsın herhalde kitabı ki böyle bir yorum yapabildin. Bence bi ara bir kez daha oku[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . ya aslında ben de biliyorum bi kez daha okuyunca daha bi bereketli olacağını da işte olmamış demek kolay geliyor ama kurgu çokkötüydü bea[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nehiryeli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Silmaril kötüyse iyi kitap yok piyasada. Olaylar anlatılış tek kelimeyle süper, ama ağır olduğu için kafayı boşaltıp öyle okumakta fayda var, ayrıca başlandımı bitirilmesi gereken bir kitap ara verirseniz olaylar feci karışır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar