Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi Haritamı KEndim yapmak istiyoum

sinantonba

Öne çıkan mesajlar

Düzgün ve güzel bir harita yaratmak çok zahmetli ve inanılmaz derecede zaman alacak bir iştir...

UOMap, Coast Maker, Xuri's Worldbuilder, Map Converter ve tabii ki vazgeçilmez aracımız World Forge gibi birtakım tool'lar işlemleri hızlandıracaktır ama buna rağmen sıfırdan harita yaratmak için 6 ay ila 1 yılı gözden çıkarmak gerekir.

Önce map0.mul daki yer şekillerini yarattıktan sonra, dünyanın asıl tasarımını belirleyen static'leri hazırlamak gerekir...

Allah kolaylık versin diyorum.[hline]Admin Mystery
Erethar Roleplay Shard Yöneticisi
Sosyal ağlarda paylaş

Sana tavsiye edebileceğim en güzel program Dragon Map'tir.İçinde statics item koymaya kadar herşey var.Yalnız harita yapmaya başladan önce iyice bir düşün.Çünkü çok fazla uğraş isteyen bişi...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

al galadnielin forumu arattım en yararlı link gibi geldi zaten çok fazla yokta işte Ryandor
Bide raven o dragon map dediğin dragon mod mu yani burda öle bişiy var omu sırf oylanmak için istiyorum ölesine
[hline]
K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım...
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 29 September 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM_galadniel, 29 September 2003 16:33 tarihinde demiş ki:
OwnerRavenLoft benim dediğim tatiklemei yoksa sen buldun mu?

Sanırım sen google.com'da arat demiştin.Buldum.Baya güzel...[[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...