sinantonba Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 servera yeni harita yapmak istiyorum britannia falan olsun istemiyoum kendi haritami nasıl yapabilirim arqas gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Sanırım UO' dan bahsediyorsun. Bu durumda yanlış yerde konu açmışsın. Burada bu konuda yardım alabileceğini sanmıyorum. O yüzden seni en iyisi UO sphere Server bölümüne göndermek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatal_War Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 ben GM_Galadniel 'in arkadaşıyım onun sayesinde öğrendim ama anlatması zor GM_Galadniel 'in açtıgı konulardan birinde yazıyor ararsan bulursun OK yakında inşallah sitesinide koyacak ama olmuyor nedenini bulamadık[hline]Fatal War Ultima Online Shar Yakında Hizmetinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Düzgün ve güzel bir harita yaratmak çok zahmetli ve inanılmaz derecede zaman alacak bir iştir... UOMap, Coast Maker, Xuri's Worldbuilder, Map Converter ve tabii ki vazgeçilmez aracımız World Forge gibi birtakım tool'lar işlemleri hızlandıracaktır ama buna rağmen sıfırdan harita yaratmak için 6 ay ila 1 yılı gözden çıkarmak gerekir. Önce map0.mul daki yer şekillerini yarattıktan sonra, dünyanın asıl tasarımını belirleyen static'leri hazırlamak gerekir... Allah kolaylık versin diyorum.[hline]Admin Mystery Erethar Roleplay Shard Yöneticisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Sana tavsiye edebileceğim en güzel program Dragon Map'tir.İçinde statics item koymaya kadar herşey var.Yalnız harita yapmaya başladan önce iyice bir düşün.Çünkü çok fazla uğraş isteyen bişi...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 OwnerRavenLoft benim dediğim tatiklemei yoksa sen buldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 al galadnielin forumu arattım en yararlı link gibi geldi zaten çok fazla yokta işte Ryandor Bide raven o dragon map dediğin dragon mod mu yani burda öle bişiy var omu sırf oylanmak için istiyorum ölesine [hline] K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! [Bu mesaj godzilla112 tarafından 29 September 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 said: GM_galadniel, 29 September 2003 16:33 tarihinde demiş ki: OwnerRavenLoft benim dediğim tatiklemei yoksa sen buldun mu? Sanırım sen google.com'da arat demiştin.Buldum.Baya güzel...[[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 yok ben sana öyle bir şey demedim ama banada veririsen sevinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 http://www.uocm.de/indexg.htm[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 verdigin web browserda bir tane buldum onu indirdim ama map2.mul yapıyo galiba çünkü öyle yazıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tamam gordum her ikisinide yapıyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Sayın GM_galadniel sizin bu harita değiştimeyi çözdüğünüzü duydum acaba bana biraz yardım edebilirmisiniz?[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 benim açtığım konuları aratırırsan bulursun ve öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar