eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Kadroyu biliyoruz harika aktörler var marlon brando, al pacino, robert de niro, andy garcia, robert duvall bir ayrıntı dikkatimi çekti "Kay Adams Michelson" micheal corleone nin eşi diane keaton muş. diğerleri filmde belli hep şimdiki halleri falan ama diane keaton ne kadar değişmiş öyle kadroyu okuyunca çok şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Kay uzaklara gidiyor. saçı falan değişiyor belki o yüzden sana öyle gelmiştir.Çok değişim geçirdiği yok. Ama the godfather serisinin en taş hatunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 iyi de Deniz kadın nerdeyse hiç değişmemişki :) ben ilk izlerkende "aa Diane Keaton" demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ya ben izlerken bi yerden tanıyorum dedim de diane keaton olduğu aklımın ucuna gelmez bence değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar