Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedinin kanatları çıktı (bilim dünyası şokta)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ama en basidinden şu cümleyi, alalım

said:
In the absence of this inhibitory signal, all cells of the group will become neural by default.

Her ne kadar verdiğim makalede bunu genetik mutasyon yolu ile elde etmiş olsalarda, bu sinyali biyokimyasal başka metodlarla durduğun zaman da aynı durum ortaya çıkacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

şöleki genetik olayı henüz kolsuza kol. bacağı olmayana bacak üretecek kadar aşmış deil (5th element mi burası ehe). bi kere kol çok çok komplike bişi.

ama bi sürü hayvanın böcüün genetik kodları vb çözülmüş durumda yani misal fareden insan kulağı çıkarabilioruz :)

[spo] [/spo].

[ Mesaj 25 Mayıs 2007, Cuma - 23:06 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

@Cuce, ne koyacak abi.
adam önce dnası ile oynamadan embryosına müdahale ederek kedinin kafasından bacak, bacağından göz, sırtından kuyruk çıkmasını sağlayabilirsiniz zannımca mutasyona gerek yok dedi. kedi dogmadan vs demedi, olaya yorum yaptı. sonra ben kol bacak cıkaran var mı öle bişey dedim, sineğin gözünden bacak cıkardılar dedi. ilk basta söylediği cümleyi yapan var mı yok mu? diyince sineğin embiriyosuyla girdi olaya. kediye yapan var mı yok mu? madem var belirteceksin büyümüş kediye değilde dogmadan önce yapılacak diye. sonra cevirip döndürüp olmaz böle bilimsel konusmalarla.bende mühendisim yani, ablamda uzman doktor. annem hemşire emekllisi :P yüz kemiklerinin ismini biliom ben kardeşim, yakından ilgiliyim ben tıpla bilimle sfd. sinek gözkolu gösterdikten sonra baktı benim sölediğime cvp olmadı, bu sefer olmayan koldan, kol cıkarma yok gibi bi ekleme yaptı. basta kediden kanat cıkarıyodun ama. hadi dedin, senin sineğin gözünden kol cıkarmanla bu konudaki kedinin sırtından kanat cıkması arasında alaka yok ki.dna bozuklugu olmus vs. diyenlere o şekil cevap verdin. sen diyosun embiriyo. o kedi embiriyo değil ki müdehale edesin senin deyiminle. her neyse işte.
Osmanın gözü top oynarken kör olmuş, sen geliyosun "Osmanın gözünün kör olması için top gelmesine gerek yok, ana karnındayken çöple dürtersek yine kör olur" gibi alakasız bişi sölüyosun sonra bunun çevresinde dönüyosun.olmadı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.messybeast.com/winged-cats.htm

1-2 ay önce melek kanatlı yavru kedi avatarı görmüştüm bir forumda aynısını arayayım dedim google'de , dehşete düştüm zira bu kanatlı kedi olaylarının geçmişi nerdeyse yüzyıllara varıyor.Bu vaka da kesinlikle ilk değil.Yukarıdaki web sitesi deri hücrelerinin aşırı elastikileşmesine neden olan bir hastalıkla açıklıyor.Kanat değil haliyle sadece fazlaca sarkmış bir deri olayı bu.

Yarına kalmaz , Harun Yahya bile atlar bir yerden "Evrimciler yine yanıldı , kanatlı kedi aldatmacası!" diye Yeni Şafak'a tam sayfa ilan verir görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya pırak ya d:

said:
Ama tabi kedinin labratuarda değil de doğal ortamında ve hayatının ileri safasında bunları çıkarmış olması olayı benim gözümde ilginç kıldı. Yoksa gayet olabilir birşey d:

daha ne deyim? ilginç olan kısmı zaten embryoyken olmaması diye belirtmişim daha nasıl mutlu edeyim seni hı?

Onun dışında ben mühendis değilim temel bilimciyim d:
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında evet hastalıkla açıklamak daha mantıklı, kontrolsüz hücre çoğalmasından dolayı falan olabilir. Normalde deri hücreleri falan ortam çok dolunca çoğalmayı kesiyorlar. Ama kanser hücreleri falan bu özellikten yoksun. Bundan dolayı olabilir d: Kanser bu kedi kanser d: ay yazık hayvana
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...