Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Cover dediğin böyle olur: http://www.youtube.com/watch?v=FjeMDvCdrtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 lol orijinalinden iyi olan coverlar şekil 1-a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mızıkamsı solosuna hastayım arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 were nerden buldun bunu yaa,zauauhauhauuh ayın videosu seçilir valla,hani seyyar satıcılarda pille çalışan orglar stıır yaa,heralde eleman da olardan bir tane var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 yanlız yok boyle bir gitar tonu böyle bir vocal bööle şahane bi solo of of of hastası oldum lan bagımlılık yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Hahahah yazık ya :) Klavyeci de bi ayrı cins. Arkada kendi kendine takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 bu ne ya bide sahnede söylüyolar ahha. ama org sesi bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 orgu çalan eleman süper. kendisi bile farkında değil herhalde ne çaldığının lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 orgcuyu sokaktan random almışlar, -baba faynıL kantdawna beşinci lazımm ahsahsha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 harika güzellikteymiş gerçekten :) aklıma ister istemez şu geldi : ayofdıtaygır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 HAHAHAAH harika bi cover. Gitar tonu ayrı bi felaket zaten, osuruk gibi ses çıkıyo gitardan. Edit: Freddie Mercury revived [ Mesaj 24 Mayıs 2007, Perşembe - 23:23 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 kılık kıyafeti duzmusler , sahnenin arkasındaki ısıklar falan tamamda vokalin hali nedir nefes darlıgı cekio sanki cocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 ahah koptum ya bu arada http://www.youtube.com/watch?v=1gchAfaqB1s&mode=related&search= bomba bu grubun çok sıkı takipçisiyim dsgha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Ares Ekşi'de buldum videoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Yalnız adamlar kendileri söylüyolar kendileri dinliyolar zuahahahah=) Cover da süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 of güzel sandım cidden, açtım dinledim. yazıktır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Hemen ilk saniyede 3 yaşında 2 çocuk terkediyor sahneyi zaten. Zuhaha o yaşta anlamışlar felaketi. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar