Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Star Wars Film(ler)i, hemide "Old Republic" döneminde ??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Lucas has already confirmed a Star Wars live action TV series will be filmed in Australia from next year and will be set between the recent Episode III and the original 1977 Star Wars film which is Episode IV

Benimde bildiğim buydu,film değilde 60 bölümlük dizi,indiana jones filmini çektikten sonra dizi projesi başlayacak,bu kesin...
Mesaj tarihi:

Yıllardır arkadaşlar arasında geyiğimiz vardır,Darth Maul'un film'de çok az sahne almasına rağmen,büyük bir kitlesi var,başta ben olmak üzere,neyse Darth Maul'un hayatını konu edeceği bir film ya da dizi serisi yapsa,müthiş olmaz mı beyler siz ne dersiniz?

"at last we will reveal ourselves to the jedi, at last we will have revenge."

Mesaj tarihi:
Bişi diym mi : Şerefsizim aklıma gelmişti!

Eheh şaka bir yana animated falan yapmasın.Örnek vermek gerekirse 1970lerin animeleri bile çizim/animasyon olarak Clone Wars'dan fersah fersah iyiydi.Bari KOTOR'dan dolayı iyi bilelim Old Republic dönemini.

Olmasa da olur yani.
Mesaj tarihi:
Ya bi efsane bence olduğu gibi kalmalı, herşeyin fazlası zarar. Her seri de uzadıkça b.ku çıkar. Star Wars 6 filmi de müthiş ama zaten hepsi direk takip ediyo, şimdi old republic falan devreye girerse bence hoş olmaz. Zaten adam bikaç seneye ölecek bitiremez yeni bir trilogyi. Bence efsaneleri rahat bırakmalı, uzatmamalı..
Mesaj tarihi:
bu zaten 2 sene de önce de konuşuluyordu sadece bu kadar detaylı değildi.

Dizi 2009'da gelecek büyük bir sorun çıkmazsa,Old Republic döneminde geçecek olan bir filme de ne bileyim aslında hem destek veriyorum hem vermiyorum.

Destek vermemin sebebi bence Old Republic hayranıyım,konusu güzel vs. vs. zaten hepiniz yazmışsınız.

Destek vermeyişimin sebebi ise yani yeni üçlemeyi gördük,sonuna kadar teknolojiye abanılmış,dueller ön planda olan izleyiciye sadece "vay anasını lan" dedirten,ilk üçlemenin kişide bıraktığı etkinin sadece 10'da 1'ini bırakabilen filmlerdi.Ben demiyorum yeni üçleme çok berbat,hayır çok güzel ama ilk üçlemenin yanına yaklaşamaz bence.

Yeni filmler olmamalı bence uzun bir süre.Dizilerle devam edilmeli.
Mesaj tarihi:
para paraymış adamın var parası daha ne yapsın parayı yahu.

cekmek istiyo cekiyo sizede kendi filmi kendi yapıtı kendi yazmış kendi yöentmiş kendi uraşmış didinmiş, kimse yapmazken kırmış kıcını oturmuş özel effekt yapmış.

isterse yazar cektirir isterse yazdırır cektirir.
Mesaj tarihi:
heh cuce hakli lucas para icin niye yapsin sw onun cocugu yani

cumhuriyet donemi 3 lemesinin ilk 2 filmi niye kotu oldu bence cunku ilk uclemeden sonra halka sevdirme cabasi oldugunu seviyorum o yuzden tutturamadi hamurunu ama 3. film gayet basariliydi bence
Mesaj tarihi:
son 3 lemeden bence enn guzel ilk phatom manace'dı son derece guzel bi filmdi diğer iki filmden kat kat daha fazla starwars bu filmdi,

ikinci film kötüydü 3. film eh guzeldi. ama starwars ruhunu yansıtmıyan filmlerdi.

Anakini onıyan dallama dallamanın alahıydı iki gıdım rol yapabilse herşey cok daha guzel olucaktı
Mesaj tarihi:
Ben de diyorum ki, 20 senede 6 tane film yapmışsın ve hala "4. film 5.'den iyiydi, 6'sı idare ederdi" gibi bir sıralama çıkıyor ortaya. Kendini geliştirerek, seriyi gittikçe güzelleştirerek yapmıyor filmleri. Bir nevî "Yapması gerektiği için" yapıyor.

Bu tabii ki de "6'ya tamamlamasaydı canım" demek değil, eşekler gibi izledik tabii ki hepsini. Ama bir dahaki film daha öncekilerin hepsinden daha gösterişli, kaliteli olmayacaksa -eh serinin başını ve sonunu da birbirine bağladıktan sonra- kalkıp "Ahanda bi tane daha yapıyorum, sonra bi tane daha bi tane daha!" demek, "PARA PARA PARA"dır benim gözümde.

"Kendi parasıyla yapıyor" demişsin de, gayet iyi biliyoruz ki 1 koyuyorsa, 10 alacak karşılığında. Filmlerin çıkış tarihleri arasında da bu kadar geniş bir zaman varsa, ben bunu pazarlama stratejisi olarak görürüm. Sırf filmler için değil, devasa bir yelpazeye sahip yan ürünleri için de.

3 senede bir, farklı bir yerden birşey çıkarıp -ki tema itibarıyla inanılmaz kolay bu- "Star Wars" isminden yiyip iyi-kötü bir filmle yine para basma çabası diyorum o yüzden.

Ama tekrar da ekliyorum, "Yapmasın abi artık" demiyorum. Çıkarsa tabii ki izleyeceğiz yine yeni yeniden...
Mesaj tarihi:
bende diyorumki adam seviyo bu mevzuyu, bi aralar ömrümün son yıllarında starwars cekmek istemiyorum demişti iptal ediyodu 2 ve 3'ü nerdeyse.

sorna cıktı cekicem lan seviyorum ben bunu cok dedi oturdu cekti.

adam seviyo,
bunun parayla ilgisi yok parası var adamın zaten hiç film cekmesede para kazanıyo zaten durduğu yerden.
Mesaj tarihi:
adamın para derdi olmasa aynı seriye 1982471204 tane dvd vhs vs yapmaz. sadece star wars için gecerli değil. adam fan larını dürtebildiği kadar dürtüyor ki fan larıda bunun farkında olmasına rağmen çıkan her dvd ye collectible a vs ye atlıyorlar.

hatta en son çıkarılan 4-5-6 nin hem orjinallerinin hemde oynanmişlarinin olduğu dvd setlerinin ellerinde çok fazla kalmasından dolayi (ki gayet normal bu setten birkaç ay önce 4-5-6 yi wide screen ve full screen olak üzere 2 farkli versiyon daha cikarmişlardi millet onlara saldırdı kapış kapış) 1-2-3 ün dvd setinin çıkmayacağı, istenilen satış yapılabilirse o zaman çıkacağı açıklanmış. resmen ya alırsınız ya da yeni seriyi göremezsiniz demeye getiriyor herifler.
Mesaj tarihi:
said:
Ya bi efsane bence olduğu gibi kalmalı, herşeyin fazlası zarar. Her seri de uzadıkça b.ku çıkar. Star Wars 6 filmi de müthiş ama zaten hepsi direk takip ediyo, şimdi old republic falan devreye girerse bence hoş olmaz. Zaten adam bikaç seneye ölecek bitiremez yeni bir trilogyi. Bence efsaneleri rahat bırakmalı, uzatmamalı..

kitap ve çizgiromanlarla 6. bölümden 130 yıl sonrasına kadar uzadı zaten. çoktan olan oldu

[ Mesaj 26 Mayıs 2007, Cumartesi - 02:38 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...