Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS Carbon 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Carbon EA klasigi bir oyundu gene, yapabilicekleri bisuru sey, dikkat edebilicekleri bircok detay varken gidip alelacele bugli eksikli cikartmislar oyunu. Zevkli tamam oynaniyo da biraz da aliskanliktan oynaniyo.

PES'in Fifa serisini eledigi gibi bi sirket de boyle kuvvetli yaris serisi cikartsa keske.
Mesaj tarihi:
said:
en son underground oynadım ben ya. arayı kapatmam lazım.

en son CMR oynadım.. NFSU'yu denedim de o gerçekçilikle (olmayan) bi daha bulaşmayı düşünmüyorum hiç..

ancak geriden gelenler klübü kurabiliriz berbaber
Mesaj tarihi:
Eh NFS arcade oyunu zaten, fazla gercekcilik bekleyemeyiz. Eglendirsin, grafikleri guzel olsun yeter, developerlarin mantigi da bu zaten gorunuse gore. Super oyun degil, satan oyun yapiyorlar.
Mesaj tarihi:
valla test drive unlimitedla çok sağlam dönüş yaptı, NFSnin adam gibi bi oyun yapması lazım. Arcadein mokunu çıkarttılar hem efekt (araba hızlanınca arkada saçma sapan anime gibi rüzgar efekti falan...) hem fizik (mitsubishi yola amele sümüğü gibi yapışıyodu, F1 arabasıyla o dönüşleri yapamazsın o derece...) olarak carbonda. İğrençti bence...
Mesaj tarihi:
said:
geriden gelenler klübü kurabiliriz berbaber

kuralım walla. her yeni çıkan oyun daha iyi sistem istiyo. her sene ben makinamı değiştirecem kardeşim. daha ben hl 2 oynamadım doğru dürüst.
Mesaj tarihi:
video commentlerinde yazmış bir arkadaş hasar modellemesi varsa yarış esnasında nfs ye ciddiyet demektir :D ( eski fanlar uzulur yenılerı sevınır olabılır buna )
  • Yeni Oluştur...