A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Need fpr speed carbon 2 geliyomuş beyler,gezinirken gördüm,mayıs'ın 31'in de duyurulacakmış,bıkmaya başlamıştım ilk oyundan yaza doğru güzel oldu bu haber.. burda official videosu var;http://www.youtube.com/watch?v=_azfSRDdNSc Daha ayrıntılı bilgi ve geri sayım için kendi sitesi;http://www.ea.com/nfs/carbon/
cado Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 carbon güzel değildi umarım bu daha güzel olur
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 resimelrden gordugum kadariyla destruction derby tazi bisi yapiyolar gibi geldi ki insallah oyle bisi degildir
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 hasar var artık, iyi olan o... Fakat göstermelik hasar falan yapmazlar umarım.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2007 Öh :P Eylül müydü ekim miydi neydi çıktı Carbon.
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 uzak kaldık oyun dünyasından benim suçum ne :) diablo falan oynuyoruz düşün halimizi :D
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 en son underground oynadım ben ya. arayı kapatmam lazım.
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Carbon EA klasigi bir oyundu gene, yapabilicekleri bisuru sey, dikkat edebilicekleri bircok detay varken gidip alelacele bugli eksikli cikartmislar oyunu. Zevkli tamam oynaniyo da biraz da aliskanliktan oynaniyo. PES'in Fifa serisini eledigi gibi bi sirket de boyle kuvvetli yaris serisi cikartsa keske.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: en son underground oynadım ben ya. arayı kapatmam lazım. en son CMR oynadım.. NFSU'yu denedim de o gerçekçilikle (olmayan) bi daha bulaşmayı düşünmüyorum hiç.. ancak geriden gelenler klübü kurabiliriz berbaber
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Eh NFS arcade oyunu zaten, fazla gercekcilik bekleyemeyiz. Eglendirsin, grafikleri guzel olsun yeter, developerlarin mantigi da bu zaten gorunuse gore. Super oyun degil, satan oyun yapiyorlar.
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Bence NFS yeterince basarili, bütün serilerini oynadim bitirdim bunu da bitirecegim =) Cok güzel olacak cok.-)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 valla test drive unlimitedla çok sağlam dönüş yaptı, NFSnin adam gibi bi oyun yapması lazım. Arcadein mokunu çıkarttılar hem efekt (araba hızlanınca arkada saçma sapan anime gibi rüzgar efekti falan...) hem fizik (mitsubishi yola amele sümüğü gibi yapışıyodu, F1 arabasıyla o dönüşleri yapamazsın o derece...) olarak carbonda. İğrençti bence...
cado Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bence midnight club nfs nin son serilerinden daha güzel
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 said: geriden gelenler klübü kurabiliriz berbaber kuralım walla. her yeni çıkan oyun daha iyi sistem istiyo. her sene ben makinamı değiştirecem kardeşim. daha ben hl 2 oynamadım doğru dürüst.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 bu arada o kadar kısa bi video olmasına rağmen sanırım NFS carbon 2 "kendine gelmiş" halde çıkacak :P
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 video commentlerinde yazmış bir arkadaş hasar modellemesi varsa yarış esnasında nfs ye ciddiyet demektir :D ( eski fanlar uzulur yenılerı sevınır olabılır buna )
Öne çıkan mesajlar