Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180891 İlgili konu Meğersem bir ben acı çekiyomuşum. Sen doğuştan emosun dedi adam bana.. Natural Born Emo ///_- buda yeni emo smilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 smile über olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 cidden psikotreapinin ise yaricani dusunuyosan ne guzel ha ilac yazdircasan o ayri bisi kimyaal yazifliga bi kisi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ilaca karşıyım. çünkü vücud üzerindeki etkisini biliyorum. eğer başlarsam onsuz devam edemiyeceğimi de biliyorum. Life is pain ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Adam bence kandırmak için muhteşem başlamış,sonra gelişme var der,sonra ne yapıyorsun sen diye kızar sana,sonra ilaç falan.öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 abi psikaytrise gitmeye hiç gerek yoktu.. sana para hortumu dayıyacak.. emicek böyle.. hüüüp diye abi mutsuzluğun nedeni nedir? neden mutsuzsun? sana mutsuzluk veren unsurlar nedir hayatta? peki seni mutlu eden şeyler nedir? sen bunlara cevap ver ben de sana yardım etmeye çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bende çok gittim.bana uğraşacak bir hobi bulmamı sağladı.Maket yapıyordum eskiden ona yönel falan demişti.Sonra yüzmeye tekrardan başladım.Öss zamanı.Ama benim yoktan yere olmadı çok büyük sorunlar yaşadık ailece. Sonra inanılmaz bir öfke problemim vardı.Türlü türlü sakinleştiricilerle kendime geldim. Şimdi geyik yapıyorum her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 psikoterapi bana hayatta etki etmez mesela. terapi yapacak adama içten içe "sen kimsin lan ... " derim çok yüksek ihtimalle. çok lazım değilse ilaç da kullanmam. acı, mutsuzluk, bunlar hayatın parçaları. bunları hastalık olarak görmeye başlamak, ve "tedavi" etmek, bana kalırsa modern dünyanın hastalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yani zırhınızı giyip savaşın kendinizle.ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 tebrik ederim. işte sertifikan. yedi bitirdi bu güvenlik kodunu yazan insan beni az önce... yedi... bitirdi... [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 22:48 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 @horacegoesskiing denedin mi ? Gitmeden önce senin gibi düşünüyordum.Hemde daha ilerisini.Ben anlatarak rahatlayan bir insan değilim.Hayatımda somut şeyler olucak ki o zaman rahatlııcam.Yoksa osmana anlatmışım leylaya anlatmışım rahatlamışım modunda dolaşılmıyor. 6 ay bu önyargıyla gitmedim.Sonra 3 ay bu önyargı devam etti.Bi baktım bana değişik değişik oyunlar veriyor.Yolda giderken şöyle yap böyle yap tanımadığın adama günaydın de gülümse hede hödö. Şu testi yap şu hobiyi edin. Zevkli gelmeye başladı.Çok geyik olaylar olmaya başladı.Garip garip tiplerle tanıştım. Çok işe yaramadı ama şundan şüphen olmasın.Herkesin mutlaka gitmesi gerek.Hayatı çok güzel olsa bile en azından ayda 1-2 defa gitmesi gerek. ben 3 ayda bir 2 seans alıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Yüzü gülen bi insanım kimse anlamaz zaten mutsuz olduğumu. Ama içim ağlıyor.. ///_- horace adama aynen şöyle dedim : " sen kimsin ki anlatıcam sana bunları dedim içimden biraz önce doktor bey. Ama doktorsunuz 10 sene okumuşsunuz. Afferim.. " Adam aile dostu para almıyor gibi gibi diyebilirim. Adama psikolojik deneylerimi anlattım insanlar üzerinde denediğim adam şok oldu zaten. İşte senin yaptığın şu adamın şu tekniği diye. Mutlu oldum öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 iyide kisilikle alakali bi si horasan yaramayacak dedigiyse yaramaz zaten bende ayni mantiktayim (ulan 1 gundur horace la ayni dusuncedeyim bi bokluk cikcak bu isten ama) ben bisileri birilerine anatarak cozum bulunacagina inanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 adama havadan sudan bahsediyorum. o konuşsun biraz. saçmalıyo hoşuma gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bende gittim 3 ay filan oldu sonra gidemedim ama simdi doktor var doktor var ilacla beraber psikoterapi yapan var sadece ilaci yazip siktir ceken var horace daki sey bendede var ama iyi bi doktora denk gelirsen iyi gelcegini umuyorum bide benim doktorun sozunu soyliyim alkolden muhabbet acildi adam alkol ama sevis dedi onun uzerini konusmustuk biraz ama aklimda yer etti adam =) [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:13 tarihinde, jacabo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ya bide gerçekten doktor önemli. Benim ilk gittiğim kelli follu 2 karış yandan 5 karış üstten bi abiydi. İlk seansdan sonra beni Öznur diye bi doktora vereceğini söyledi. Tip bi karıdır kesin deidm. İlk seansa bi girdim. Esmer ten siyah saç yeşil göz.Dedim hayırrdıırr olm. Yazın bir dekolteler giyerdiki.. şimdi öyle bi hatunu dinlemeyipte ne yap ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 en çok lisedeyken gitmiştim, o da tipik teenager durumları, adamı tilt etmek için. ne hastalıklar uydurmuştum kendime peheey. gitmeme gerek yok biliyorum iplemiiceemi. yani hakkaten çok mega bi herif olması, benden iyi olması ve beni buna inandırması gerek ki bi anlamı olsun. yoksa ben de gayet analitik ve rasyonel bi insanım. hayatımı da çok şükür anlamlandırabilmiş biriyim. geçenlerde psikiatriste gittim, kalbimle alakalı bi sorun var, eforda turp gibi çıkıyorum, psikolojik filan diyolar. sordum soruşturdum güvenilir, para derdi olmayan devlet hastanesinde çalışan birini -ki aslında psikiatrist tanıdıklarım da var ama tanıdığa gidilmez, ayıp- oturduk konuştuk. en son, anormal veya sağlığını ciddi tehdit edecek bişi yok, yine de rahatlamak için ilaç ister misin dedi, hayır dedim, bence de alma dedi, sohbet ettik bir müddet çıktım. öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 horace nedense snei tipik lise triplerinde dusunemiyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben 2 ay ilac kullandim sonra baya bi hastalandim baska degisik degisik hastaliklar geldi basima cok ilac almaya basladim diye antidepresani kestim simdi ne zaman moralim kotu olsa geri mi baslasam diyorum ama benim beynimi isleyisi ile problem vardi adamda onun icin yazmisti piskolojik olaylarim icin degil onun icin bi duruyorum eskisi gibi hissedersem baslarim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 horas hep sakal :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Beni küçükken "karanlıktan ve yalnız kalmaktan korkuyor" diye psikiyatriste yollamışlardı. Adamla konuşurken ailemden gizli gizli geceleri korku filmi izlediğim (bir de tutti furitti ehehe) ortaya çıkmıştı. Adam uzun süre konuşup beni ikna ettiğine inandıktan sonra aramızda şöyle son bir diyalog geçti: +Pekii tamam öyleyse,korku filmi izlemek yok yani. Kaşırsan acır,değil mi? (sırıtış) -Ama kaşınıyor? +Allah Allaaah! İyi o zaman kaşımaya devam et sen! eheuh bidaha da gitmedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 hayatımda bi kere bile pişikoljka gitsem verdiğim paraya acırım lan ben! nerden baksan 100kaat alır bunlar en ucuzundan.. sıkıntım olursa ben hallederim derdimi, şimdi halledemezsem daha güçlü gelirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 heh baba doktor olunca beles =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 20-40 dakikalık seanslar, 2 haftada bir genelde gidiyorum, seans başına 250 kağıt alıyor namussuz ama, aldığı her kuruş da helal olsun. İlaç kullanmıyorum, psikiyatriste gidiyorsun diye de illaha ilaç kullanacaksın diye bir konsept, anlayış yok. Ayrıca psikiyatrist dediğiniz tüccar değil, vuducu da değil, tıp okumuş adam/kadın. Para hortumlayayım, zengin olayım ayağına çat çut ilaç yazmaz size, yazanı varsa da en sefilidir herhalde. Gayet de yardımı dokunuyor bana şahsen. Memnunum yani, bilemeyeceğim başkalarını. Öneririm de diyebilirim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 //_- Of lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar