Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Meraba :) Progresif konusunda özellikle progresif hastası olan insanlar kadar bilgim olmadığından size sorayım dedim. Pain of Salvation'un Remedy Lane albümünü biliyorsunuzdur.O albümden : - Fandango - A Trace Of Blood -Undertow şarkıları kalitesinde müziği ve de sözü olan şarkılara sahip gruplar var mıdır acaba ? not: O.S.I demeyin o albüm var :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Shadow Gallery dinle. Dreamtone dinle.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 eheh senin yazcağını biliyodum bu topike keşke direk ö.m atsaydım :D teşekkür hemen aranıyorum :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Shadow Gallery'nin Legacy albümünü indir. Dreamtone türk grubu , git satın al ; destekle. Queensryche'dan Operation Mindcrime ve Promised Land'ı bul. Bir de Ayreon'dan The Human Equation'ı indirirsen şimdilik sana yeter.
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 yok ben genelde albümleri paramla indiriyorum destek diyosan ama dreamtone olmaz heralde benim sitede :) onu türkiyeye gelince bakıcaz artık
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Ayreon - The Human Equation üzerine Stream of Passion - Embrace the Storm albümü de atılmazsa olmaz =) POS'un Remedy Lane'i tadında Opeth'in Damnation'ı vardır da söylememe bile gerek yok herhalde, hadi risk almayayım ben.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Griswold sağolsun Stream of Passion diye mukümmel bir öğrendim. Her bir kişiler dinlesin bunu.
Öne çıkan mesajlar