Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarının Haberler Başlıkları "Kuzey Irak'a Harekat"

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Slat sen pek bir ikna olmuşsun benim komünist falan olduğuma :)
Beni tanıyan bir kaç kişiye sor isiyorsun nasıl bir insan olduğumu, düşüncelerimi vs.
Ayrıca dogma ve tabu yaratmaktır resmen "ordu süper, aksini söyleyen gerizekalıdır yada bilgisizdir" demek. Onun da ötesinde benim gibi, senin görüşüne katılmayan herkese kişisel ve doğrudan hakarettir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ordu yiyor tabi,
Bu laf erefli subaylara değil erefsiz olanlara.

Zaten pek anormal değilmiş, ordunun bazı kesimlerinde çalışanlar - mal alım vs vs - gayet güzel yiyormuş
ondandır ki geçen yıl burda emekli bir paşamı ne oğluna 2 trilyonluk villa almış sarıyerden.
Nerden geldi diye soran yok.

Ama yesinler, haklarıdır yemeyip bizi geceleri rahat uyumamımızı sağlayan kesime helal olsun.
Onlar yesinler, herkez yiyor nasolsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tsk yı suçlayanların kaçı askere gitti acaba ? veya önünden geçti.

Neymiş efendim çok lüksmüş 1 milyona tıraşmış

TABİKİDE 1 milyona tıraş TIRAŞI YAPAN ZATEN ER
tıraş yaparken ne harcıyor ?

TABİKİDE UCUZ YİYECEK toplu alımdan dolayı zaten düşük fiyatlar.

TABİKİDE OYAK (ORDU YARDIMLAŞMA KURUMU) VARSA 650K 1M ARASI kadronUZ gidin sizde kurun
önce bir gidinde oyak'ın ne için kurulduğunu ne iş yaptığını araştırın.

Para yeme olayınada gelince;
Sanki kamu kurumları tertemiz birtek tsk damı dönüyor dolaplar. TSK'mı peşkeş çekti özelleştirme çatısı altında kritik önem taşıyan kamu kurmlarını (kimler neler yedi acaba.) HANGİ üst subayın oğlu 2 milyon dolara kelepir taksitli gemi aldı. ?

Yok bizim orda paşa çocuğu 200k ya villa aldı yok onun babası askerdi yediğini biliyoruz.
Kendi anlattığınız yiyici subayları sadece sizler biliyosunuz, AMA iktidarin yediklerini herkez biliyor.
ŞİMDİ 2 TANE Çürük yüzünden TSK yiyicimi oldu.

İhtilallere gelincede ihtilaler o an başta olan paşaların kişisel egolarında kaynaklı yaşanmış olaylardır. bunları tsk gibi 650k çalışanı olan bir kuruma yıkmak yakışık almaz.

Ajitasyon gibi gelebilir ama TSK bu ülkenin temelidir.

[ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:58 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy özel kaçmassa yaş kaç hani askerlik yaptınmı yakınmı merak ettim.

eğer gitmediysen ilerde gün gelpide asker olduğunda bu ideolajini ve düşüncelerinide komutanlarınla paylaşacağın konusunda hiç şüphem.

Not: unutmadan askere giderken yanına tetris sudoku gibi şeyler al diskoda vakit geçmez yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

Suark

utanmiyor musun gozun kapali iftira atmaya

kim bu pasa hangi ogluna almis?

sonra benim babamda asker onun kendinin hayatta alamiyacagi seyleri bende aldim bu beni serefsiz mi yapti ?

arastirdin mi acaba o cocuk onlari kendi kazanmis olamaz mi ?

bu kadar kolay mi insanlara iftira atmak. Biri 20 senelik herkesin saygi duydugu bir tuggeneral doktora iftira atar digerleride haklisin diye destekler, burada bir tanesi yien bir generale hirsiz der

sunu soruyourm ben basliklar acmaya baslasam ve mesela suarkin babasi hirsiz serefsiz desem ban yemem dimi ? hayir bu mantikla yememem lazim

at kufuru iftirayi sonra kac ne ala
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat sen pek bir ikna olmuşsun benim komünist falan olduğuma :)
Beni tanıyan bir kaç kişiye sor isiyorsun nasıl bir insan olduğumu, düşüncelerimi vs.
Ayrıca dogma ve tabu yaratmaktır resmen "ordu süper, aksini söyleyen gerizekalıdır yada bilgisizdir" demek. Onun da ötesinde benim gibi, senin görüşüne katılmayan herkese kişisel ve doğrudan hakarettir.

Ya senmiydin o gene sana denk gelmiş :) Yok ben senin komünist falan olduğunu düşünmüyorum.. Demek istediğim edindiğiniz bilgiler klasik destekiz bok atmalardan oluşuyor neyse..

Üstelik ben ordu süper diye birşey demedim.. Birkaç p*z*v*nkin yaptıklarını tüm orduya mal etmenize kızıyorum.. Kusursuz kurum diye bişey olamaz zaten imkansız illa araya bi kaç ipne kaçar insanların doğasında var bu :)

said:
Maaslar, imkanlar kucuk yiyiciligin kabullenilebilinir boyutudur. Biriniz de bana su OYAK'in durumunu aciklasin ya? Neden orduspor taraftarlari burda susuyor?

Wissy çok merak ediyorum ordu hakkında ne biliyorsun da bu kadar için rahat bok atıyorsun?

Rahmetli dedem albaydı adamcağız öldüğünde 5 kuruşu yoktu cebinde.. Halbuki 80 döneminde belediye başkanlığı da yaptı ama tek kuruş bile çalmadı.. Haa tabi sana kalsa çalmıştır çırpmıştır o paraları da karıyla kızla yemiştir bok at izi kalsın felsefen nasıl olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

Hahaha..
Cevap gelenlerin hepsi asker cocugu, torunu. Cikip da `Evet benim babam dedem yediler bitirdiler memleketi.` diyecek degiller tabii.
Isin daha komik kismi benim yediler lafim iftira oluyor da sizin yemediler lafiniz neden kanitlanmis gercek muamelesi goruyor? Ben yalan soyluyor olabilirim de siz soyluyor olamaz misiniz?
Ilgincsiniz. =]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...