Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Slat sen pek bir ikna olmuşsun benim komünist falan olduğuma :) Beni tanıyan bir kaç kişiye sor isiyorsun nasıl bir insan olduğumu, düşüncelerimi vs. Ayrıca dogma ve tabu yaratmaktır resmen "ordu süper, aksini söyleyen gerizekalıdır yada bilgisizdir" demek. Onun da ötesinde benim gibi, senin görüşüne katılmayan herkese kişisel ve doğrudan hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ya ordu yiyor tabi, Bu laf erefli subaylara değil erefsiz olanlara. Zaten pek anormal değilmiş, ordunun bazı kesimlerinde çalışanlar - mal alım vs vs - gayet güzel yiyormuş ondandır ki geçen yıl burda emekli bir paşamı ne oğluna 2 trilyonluk villa almış sarıyerden. Nerden geldi diye soran yok. Ama yesinler, haklarıdır yemeyip bizi geceleri rahat uyumamımızı sağlayan kesime helal olsun. Onlar yesinler, herkez yiyor nasolsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Ağır ol biraz. ben kurdum değil mi? devlet abd ile anlaşıp böyle bir şebeke kuruyor onlara niye ses çıkarmıyorsun? senin askerin emekli olup pkk yı masaya çağırıyor senin 'ağır ol biraz' lafın sadece saçmalık olarak paticiğin sayfalarında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 `TSK'ya laf atan iki yuzludur.` Bak sen? `Beni sevmeyen essegin onde gideni, denyonun alasidir.` Hadi burdan yak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Maaslar, imkanlar kucuk yiyiciligin kabullenilebilinir boyutudur. Biriniz de bana su OYAK'in durumunu aciklasin ya? Neden orduspor taraftarlari burda susuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 edip başer teröristlerle asla masaya oturmayacağını söylemiş 2 gün önce yaptığı açıklamadada bu işbirliğinin artık işlevini yitirdiğini söylemesi üstüne görevinden alınmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ne zaman Tayyip çıkar bazı şeyleri adam gbi açıklar, Unakıtan düzgün hesap verir o zaman senin ordudan hesap sorma hakkın olur. Kendine gelince ananı al git başkasına gelince bilmişlik. Yemezler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Abso illa orduyu sorgulamak icin pkk ya da akp taraftari mi olmak lazim? Yoksa herseyin mukemmel calistigi mukemmel ulkemizde ordu da mukemmel oldugu icin mi sorgulamamamiz lazim? [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:43 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Sorgulayanın hitap şekli nasılsa ona göre cevap, üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 mutlaka vardır tsk'da yiyiciler ancak devletin diğer herşeyiyle kıyaslayınca en güvenilir kurumdur. tsk olmazsa türkiye olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 lol... RTE'den nefret ederim. Lakin ordu mu RTE mi dersen RTE derim. Hastasiyim su ordunun memleketin kanini emmesini dile getirenlere seriatci, terorist, anarsist vb. muamelesi yapilmasinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bu tsk yı suçlayanların kaçı askere gitti acaba ? veya önünden geçti. Neymiş efendim çok lüksmüş 1 milyona tıraşmış TABİKİDE 1 milyona tıraş TIRAŞI YAPAN ZATEN ER tıraş yaparken ne harcıyor ? TABİKİDE UCUZ YİYECEK toplu alımdan dolayı zaten düşük fiyatlar. TABİKİDE OYAK (ORDU YARDIMLAŞMA KURUMU) VARSA 650K 1M ARASI kadronUZ gidin sizde kurun önce bir gidinde oyak'ın ne için kurulduğunu ne iş yaptığını araştırın. Para yeme olayınada gelince; Sanki kamu kurumları tertemiz birtek tsk damı dönüyor dolaplar. TSK'mı peşkeş çekti özelleştirme çatısı altında kritik önem taşıyan kamu kurmlarını (kimler neler yedi acaba.) HANGİ üst subayın oğlu 2 milyon dolara kelepir taksitli gemi aldı. ? Yok bizim orda paşa çocuğu 200k ya villa aldı yok onun babası askerdi yediğini biliyoruz. Kendi anlattığınız yiyici subayları sadece sizler biliyosunuz, AMA iktidarin yediklerini herkez biliyor. ŞİMDİ 2 TANE Çürük yüzünden TSK yiyicimi oldu. İhtilallere gelincede ihtilaler o an başta olan paşaların kişisel egolarında kaynaklı yaşanmış olaylardır. bunları tsk gibi 650k çalışanı olan bir kuruma yıkmak yakışık almaz. Ajitasyon gibi gelebilir ama TSK bu ülkenin temelidir. [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 15:58 tarihinde, Ragnar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 3 gunde Yunanistan'i 5 gunde de Irak'i aliriz bir de... Sloganlarin sirasini karistirmissin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Bazıları bir günde vatanı satıyor sen tanırsın onları yakından, ona da bişiler desene wissy. Düzgün bir ordun olmasa ne guneydoğu kalırdı ne trakya o yuzden akıllı konuş bence. Orduyu sadece senin yandaşlarını durduran bir guc olarak görme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 işte orda yanılıyorsun abso bu ülkeyi şeyhler hayaletler felan kurtardı bide bu kadar parayı sen bende yesek savunuruz ülkeyi ne var canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Ben nereden taniyayim vatani satanlari? Ben ve benim yandaslarim? LOL ki ne LOL =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 -Wissy özel kaçmassa yaş kaç hani askerlik yaptınmı yakınmı merak ettim. eğer gitmediysen ilerde gün gelpide asker olduğunda bu ideolajini ve düşüncelerinide komutanlarınla paylaşacağın konusunda hiç şüphem. Not: unutmadan askere giderken yanına tetris sudoku gibi şeyler al diskoda vakit geçmez yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Yasim 21. Bu sene sonunda egitim ogretimime devam etmek icin yurtdisina gidiyorum. Askerlik yapmayi dusunmuyorum. Merak ettigin buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Belli oldu neden bu kadar asker düşmanı olduğun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Suark utanmiyor musun gozun kapali iftira atmaya kim bu pasa hangi ogluna almis? sonra benim babamda asker onun kendinin hayatta alamiyacagi seyleri bende aldim bu beni serefsiz mi yapti ? arastirdin mi acaba o cocuk onlari kendi kazanmis olamaz mi ? bu kadar kolay mi insanlara iftira atmak. Biri 20 senelik herkesin saygi duydugu bir tuggeneral doktora iftira atar digerleride haklisin diye destekler, burada bir tanesi yien bir generale hirsiz der sunu soruyourm ben basliklar acmaya baslasam ve mesela suarkin babasi hirsiz serefsiz desem ban yemem dimi ? hayir bu mantikla yememem lazim at kufuru iftirayi sonra kac ne ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 said: Slat sen pek bir ikna olmuşsun benim komünist falan olduğuma :) Beni tanıyan bir kaç kişiye sor isiyorsun nasıl bir insan olduğumu, düşüncelerimi vs. Ayrıca dogma ve tabu yaratmaktır resmen "ordu süper, aksini söyleyen gerizekalıdır yada bilgisizdir" demek. Onun da ötesinde benim gibi, senin görüşüne katılmayan herkese kişisel ve doğrudan hakarettir. Ya senmiydin o gene sana denk gelmiş :) Yok ben senin komünist falan olduğunu düşünmüyorum.. Demek istediğim edindiğiniz bilgiler klasik destekiz bok atmalardan oluşuyor neyse.. Üstelik ben ordu süper diye birşey demedim.. Birkaç p*z*v*nkin yaptıklarını tüm orduya mal etmenize kızıyorum.. Kusursuz kurum diye bişey olamaz zaten imkansız illa araya bi kaç ipne kaçar insanların doğasında var bu :) said: Maaslar, imkanlar kucuk yiyiciligin kabullenilebilinir boyutudur. Biriniz de bana su OYAK'in durumunu aciklasin ya? Neden orduspor taraftarlari burda susuyor? Wissy çok merak ediyorum ordu hakkında ne biliyorsun da bu kadar için rahat bok atıyorsun? Rahmetli dedem albaydı adamcağız öldüğünde 5 kuruşu yoktu cebinde.. Halbuki 80 döneminde belediye başkanlığı da yaptı ama tek kuruş bile çalmadı.. Haa tabi sana kalsa çalmıştır çırpmıştır o paraları da karıyla kızla yemiştir bok at izi kalsın felsefen nasıl olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Slat seninkide sorumu -Wissy elmayı yemeden tadına varanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 arkadaşım bende yok askerlik yapıcak cesaret desene. orda kapışmaya cesaret edemem ben desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Hahaha.. Cevap gelenlerin hepsi asker cocugu, torunu. Cikip da `Evet benim babam dedem yediler bitirdiler memleketi.` diyecek degiller tabii. Isin daha komik kismi benim yediler lafim iftira oluyor da sizin yemediler lafiniz neden kanitlanmis gercek muamelesi goruyor? Ben yalan soyluyor olabilirim de siz soyluyor olamaz misiniz? Ilgincsiniz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Mantiga bak. Spartali miyim ben? Asker dogmaya mecbur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar